116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 243
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Да почерпя за нашата 11та месечинка, леле колко бързо лети времето само Rolling Eyes Mr. Green

# 181
Много ви благодаря за вниманието и пожеланията - да ви се връща Simple Smile

Имахме забавно парти в червено и бяло, приличахме на някакво откачено братство на червените и белите фланелки, но много ми хареса.  Laughing

Честита месечинка, Мимето!

# 182
Ева, честит рожден den

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 04:21 от MVK

# 183
# 184
Мис Дива (хубав ник), добре дошла! Доста е разнообразно обществото тука Simple Smile   За всеки има място.

За да разберете споделения ми ентусиазъм, трябва да обясня, че досега броколи и чийз супа съм правила все от scratch, с грижливо подбрани ингридиенти Simple Smile   Всичко, което чувах, обаче, от дечка беше, че не е като "Панера Бред'с суп."  Е, тази вечер нямах време, и използвах Uncle Ben's Hearty Soup Broccoli Cheese and Rice. Много пъти съм я виждала, но как може да се сравнява с Панера Бред!  Използвах микса, като добавих вегетариански булион, замразено ситно нарязано броколи, и накрая малко мляко + азиаго сирене. Детето всичко си изяде и каза, че е добра като тази на Панера Бред. Консерванти? Who cares? Стана за минути и дечка иска да я правя другата седмица също   chef     (Опитах се да пусна линк, но имиджът е огромен.)

Моля давайте идеи за chicken fried rice, ама да е като P.F.Cheng's!!

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 06:07 от Pixie

# 185
Момичета все още съм жива,малко луднала обаче.Нямам време нито да чета нито да пиша,просто или сме навън или домакинството ме чака или се реве с пълна сила .а и майка си тръгна(отиде към Флорида при сестра ми).
Какво да ви кажа добре сме,веселбата е пълна най вече като реват.
Ето снимки,че и с една ръка пиша в момента:

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 06:09 от Mucunka

# 186
Муцунка много сладки принцеските!!!

Мимка нацелувай 11 месечната красота! Да ти е жива и здрава!!!

Пикси ще се пробва, браво на теб Simple Smile

Хора Невада не помни такива дъждове от 60 години, продъни се небето ви казвам  Tired

# 187
Ето ме отново,вчера изчетох цялата тема,разбирам,че сте групичка и се познавате от доста време,но на мен нищо не ми пречи да се опитам да се вградя Simple Smile или най-малкото да ви чета ми е достатъчно.

Колкото до мен,от 4 години имам рег тук,но признавам,че не съм влизала от година.Следя 1,2 няколко теми и интересът и времето ми спират до тук.

Казвам се Ралица,имам момиченце.
След дълги студентски години живот във Франция,ето ме в Щатите от лято 2009 /стаж,и в бонус любов/.
Живея в Ривърдейл,НЙ засега.
Всичко ми е ново,осъзнавам,че започвам отново от нулата,но съм мотивирана и не съм сама.

Лека нощ  newsm49 /хехе,имало мн готини емотки тук/

# 188
Муцунка, много красиви деца, да са ти живи и здрави
Момичета честит 8- ми март, да сте здрави и обичани, лични и професионални успехи, децата да ви слушат , а мъжете да ви глезят

# 189
Някой ми е изтрил пожеланието за 8ми Март, но нищо ще го напиша този път Laughing
Бъди искра във тъмнината
Бъди обичана, желана.
Бъди любимка на съдбата
Бъди красива и мечтана.
Бъди просто жена!

Недей ти нивга остарява
Бъди като липовия цвят
Макар,че през юли прецъфтява
Години пази своя аромат.
  newsm51
Vanhorne благодаря ти за милите думи Hug
Муцунка имаш две прелестни девойки да са ти здрави и много да ви радват Hug Heart Eyes
Ей мацки по случай 8ми март ходихме на бг парти по женски в една банкетна зала, да ви кажа така не съм танцувала от сватбата ни Mr. Green така хубаво се разтоварих и ми беше много приятно да тропна бг хорца Joy

Мацки и един въпрос за карсит пак Mr. Green дайте идеи за карсит освен този който показахте на Макси Коси някой друг с положително мнение?

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 16:39 от Мимето*

# 190
Ева, 4естит Рожден Ден! Много сбъднати ме4ти!   bouquet

Мисс Дива, добре дошла!

Мимето, 4естит ви 11 месец! Наистина лети времето Simple Smile
Две мои приятелки имат Britax и Graco кар сийтс, знам, 4е са от ресър4ващите майки и сигурно са добри.

Муцунка, много хубави деца! Heart Eyes

Вики, как на месец Heart Eyes! Все едно в4ера беше... 

Ванхорн, и при нас вали по4ти всеки ден последните няколко седмица... луда година...успокоявам се, 4е сме дале4е от НЙ с техните по4ти 40 ин4а сняг за Февруари Simple Smile

4естит 8ми март!

Извинявам се, ако пропускам някой или нещо, не знам на кой свят съм от опаковане...

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 23:46 от benson10

# 191
Бенс а да ги питаш какви модели са?
Мерси Атти Peace

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 18:04 от Мимето*

# 192
Мимето, една приятелка е много доволна от Бритакс Маратон:
http://www.britaxusa.com/car-seats/marathon

# 193
Честит 8-ми март! Много усмивки и слънчево настроение!

Честит рожден ден на Ева! на патерици.
Мимето, честити Ви 11 месеца.
Добре дошла на Мисс Дива!

# 194
Честит 8-ми март, дами!   bouquet
Минавам само на бързо да ви пожелая хубав ден и много усмивки!
Мимето - честит 11-ти месец!
Mucunka, децата ти са като кукли!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт