116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 255
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Дзак.След 3-часово повръщане,главоболие и спала-недоспала съм отново на линия и наваксвам с изгубеното.
Пикси,живяла съм 5 години в Бордо и 1 в Лил,който е на 1 час път от столицата.
За Париж,толкова ми е банален вече,че и на картинка не ми се гледа дори.
По едно време бяха мн на мода тези мюзикъли,а Нотре Дам дю Пари е от преди доста години,като гледам Елен Сегара каква е младолика и слабичка.Силно се съмнявам още да го играят,ще проверя в културните афиши.

За наелектризирването на косата,и на мен ми се случва,когато нося плетени дрехи.
Без майтап,но използвам на щерката спрея за разрестване и се оправя.В Тойс'Р'Ас го има със сигурност /$7-8/,по други магазини не съм гледала.
Ето цък http://www.johnsonsbaby.com/images/products/product_53.jpg

Кюбит,ще ми е приятно да се запозная с приятелката ти от Ривърдейл,голям майтап ще е да се окажеш в един билдинг. Mr. Green

Лека нощ

# 241
  • Чикаго / София
Кюбит  майка ми, беше питала нейна близка и тя й казала това,  не повярвах и й казах, че аз ще проверя!

Моят син на 4 месеца е 17 паундс и 12 оз.  Shocked, тежичък ми изглеждаше на мама цицомана, но чак толкоз... Д

Оле Ванхорн, тежичък си е. Лъчи е на 4г.7м. и е 30 паунда! Да ти е жив и здрав!

nufaro, много ти е чаровен танцьора! Сладур! Браво на него, че е решил да танцува!

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 14:07 от irka

# 242
Ох, че хубав танцьор, да ти е жив и здрав Нуфаро
Кюбит, честит празник
Ева, честита годишнина.
Плами, се оказа човек на далаверата Grinning Сега, ако спи в детската градина му дават стикер, което се оказа голяма сделка за него, ако няма тайм аут за 5 дена докато е там, получава балон от мен и събота и неделя е в парка

# 243
Nufaro, още едно прекрасно дете  Hug много да ви радва!

Бях споменавала HR Collagenist , от който съм страшно доволна, но редувам и с тези на EL, и с други. Според мен каквито и продукти да ползваш е важно да ги редуваш (2-3 седмици едното, после друго) и да слагаш над тях sun block с висок фактор (за мен фактор 55/зимата, 85/лятото, доволна съм от Neutrogena Dry Touch Sun Block, особено отчитайки факта, че ти си в СА и не се оплаквате от липса на слънце  Sunglasses

Добре дошла на Miss Diva Simple Smile А твоят ник ми напомни за любим мой парфюм - DIVA!
Честити празници на Кюбит и Ева!

Редактирам! Забравих за рибата - колкото може повече и по-мазна риба/сашими, ако си решила да бориш бръчки + максимално количество вода!

# 244
Мис Дива, нямах намерение да звуча толкова nosy  Embarassed   "Дива" аз пък свързвам с пеене, а и имам приятни спомени от онова време. Толкова отдавна ли беше???  

(Проверете си съставките на сънксрийните. За броуд спектръм само няколко вършат работа. Аз използвам физически блокове за детето и за себе си.)  

Тандури, само твоята коса ли се наелектризира или и на другите у дома? Колко е сух въздухът има значение, наистина. При нас централният хюмидифайър не работеше за няколко дни и моята коса, че и козината на котките се наелектризираше... С хюмидифайъра изчезна.

# 245
Pixie, иде пролет, актуален въпрос за сънскрийните! Моля те, сподели какво ползваш!
(основен проблем ми е, че слагам грим и много от нещата, които съм пробвала са невъзможни за ползване под грим - твърде гъсти формули и/или твърде мазни, което в комбинация с мазна кожа и висока влажност е  Sick )

# 246
Агент,  аз не използвам грим обикновено (освен ако не е за вечерно излизане), само кънсиълър!  За детето, а и най-често за себе си, използвам Блу Лизърд Острелиън Сънскрийн, за Сенситив скин, 30+.   Евтин и ефектен!  (Не е уотър-пруф, и за басейн сме с други).  За грим, обаче, може би трябва да почакаш да попие добре. Тази марка има още един вид, който е по-сух, дори много сух за мене, но пак е добър.

Знам, че 30+ звучи слабо в сравнение с 55 и 85, но бих искала компаниите да престанат да използват такива големи номера. Това са маркетинг гимикс. Важно е какви са активните съставките и какъв е техният процент!  За отбелязване е, че в Европа имат по-голям избор на сънскрийнз като активни съставки.

(Преди години използвах Ести Лаудър ДейУеър, но след това смениха точно активната съставка...)

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 17:29 от Pixie

# 247
Нуфаро, голям сладур с калпак! Hug

Пикси, моето яде боб, зеле във никакъв вариант не опитва. На моменти е , днес може да яде нещо, след това да не иска за няколко седмици/месеца, а после пак да го харесва. Побърквам се с това готвене, като добавя и претенциите на мъжа ми...абе най-добре е за нас да ядем на места като фууд корт в някой мол Laughing, където всеки да си поръ4ва каквото иска, а детето да си меша, онзи ден си топеше сладко-кисело пиле в сос маринара Sick

Тандури, сподели дали ти харесват, ако не ще те рефънд-на Simple Smile

Агент, тези сън блокс, мазни ли са? На мен ми трябва мазен, ина4е като сложа грим отгоре и става кейки. Имам http://www.eucerinus.com/products/face_eplotion.html, но е като тебешир на лицето ми. Мерси!

Ванхорн, машалла на Пепи Heart Eyes  Голям ще е като Ейдж, на година беше 32 паунда, сега е 34-35.

Кюбит, 4естит празник днес!

# 248
Ооох Бенс успокоих се, че и Ирка като каза така аз  Shocked си помислих, че гледам сумо реслър  Laughing

Нуфаро много сладък момък Simple Smile

Кюбит Честит празник днес!!!

# 249
Аз ползвам този през по-слънчевото време, доволна съм, защото е с лека консистенция. Иначе през мрачните дни съм само с фон дьо тен с 15 spf.

Нуфаро, много ти е сладко момченцето!
Кюбит,   bouquet
Ева, честита годишнина, много лИбоФ!!!  Heart Eyes

Мимето, ние вече се обзаведохме с кар сийта, които Клер е показала (от бейби шаура ни е) и само трябва да се родим и да порастнем  Joy.... Но аз го избрах главно заради позитивните ревюта. Бритах са много хубави и отвсякъде само суперлативи съм чувала, но са ми много скъпи на мен.

# 250
Пикси, на всички се наелектризират, не само на мен, но аз съм с най-дълга коса и ми пречи, да не говорим за ужасния вид, който придобивам със залепнала коса в/у лицето. Принуждавам се да я вързвам непрекъснато, за да не ме дразни или да я мокря с вода, което пък я сплесква!

Бенс, чакам ги вече! Wink

Аз още дори не съм купила сънскрийн но и не смея, че след като получих алергия миналата година...направо не знам какво да вземам.  ooooh!

Ева, и аз гледах пресите на Чи, ти такава ли имаш? Доволна ли си ? Ще погледна за този спрей, който казваш! Peace

# 251
Честит празник и на теб, Кюбит!
Иначе чух, че се подарявала кожа за трета година брак и стана смешно, защото и без това му бях харесала много един колан.

Тандури, моята е Bed Head и съм чувала, че са на кантар с CHI, но аз съм толкова предоволна от моята, че не съм и помисляла да я сменям. Изправя (и къдри с едни хватки) коса почти до кръста за по-малко от 15 мин, горещо препоръчвам! СHI имат и термал протекшън спрей, той е по-удачен дори.

# 252
CHI са страхотни, имала съм 2, отделно в салона такива използвахме. Моята в момента става и за влажна коса.

Тандури, силк флуида защитава и от external damage, не е необходим отделен спрей. Ако решиш да си вземеш CHI, пиши ми първо, имам нещо впредвид.

# 253
 Mуцунка, Нурафо, страхотни сладури! Чудни дечица!

за кремовете наред с Ланком, Клиник и нощният серум на ЕЛ, ползвам и тази козметика и съм много доволна http://fleurdepeau.com/sesderma.html
и тази http://www.zianatural.com/ от whole foods я купувам.

# 254
Бенс, аз мисля първо да пробвам тези дето сега си ги поръчах, а като видя как съм, тогава да мисля за Чи.  Силк Флуида се нанася след миене на косата или как? Въобще я обясни технологията на ползва не и на двете, че аз сигурно чак след 3 дена ще ги получа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт