116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 247
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Тандури, а някакви стилизиращи продукти от рода на пяна за коса опитвала ли си?

# 226
Явно има връзка с влажността защото докато живеехем в Пенсилвания направо беше ужас ,каквото и да пипнех искри хвърчаха.Даже си бях купила едно устройство за ключодържателя и преди да пипна нещо първо с него докосвам.
Сега от както сме в Джорджия нямам проблем със това...слава богу.

# 227
Аз гледах Оскарите главно заради Хърт Локър, който много харесах. Искрено се зарадвах, че жена най-после спечели за режисьор и за филм и то не за някаква боза. Прешъс не съм гледала, Аватар с нищо не ме привлича, Сандра Бълок пък хич не я намирам за талантлива...

Тандурка, аз си мажа ръцете с крем за ръце и си ги прокарвам през косата веднъж, помага.

# 228
Оххх отнесох се ,исках да кажа на Тандури че използването на качествен  балсам би трябвало да помогне . Peace По добре според мен е да използва такъв който не се измива от косата.

# 229
Тандури, преди време ти бях препоръ4ала  Goldwell Silk Fluid, не знам дали успя да го пробваш, но е единственият продукт, в който се кълна.
Като ползвам и това, косата ми става като от списание Laughing

Въобще на тази марка серията Kerasilk е най-хубавото нещо, което съм пробвала, а доста продукти са минали през ръцете ми Wink

# 230
Някой да знае какъв закон са приели в България декември 2009 във връзка с граждани на УСА/БГ, според който нямаш право да си извадиш ЕГН на новородено?
Една позната ми се обади с питане преди малко, но нищо не можа да ми обясни, а аз не съм чувала за такова нещо. Даже знам за обратните случаи - бебета с нов паспорт и бг егн. (Някой не питаше ли наскоро за това?) Твърди, че на майка й са отказали да приемат документите на бебето в БГ, но й тя не е разбрала на какво основание. А най-интересното е, че те са на джей1, а не със зелени карти или граждани.
Не можах да открия инфо за такъв закон, но тя си настоява, на всичкото отгоре иска да й помогна.  Tired

# 231
Бенс, поръчах си ги и двата! Ще ги пробвам дано да помогнат, че е някакъв кошмар!

Етка, бях опитвала една пяна за коса обаче косата ми ставаше ужасна след като я измиех и спрях да я ползвам.

Вики, тези които не се измиват ми правят косата пък много мазна и съвсем всякакъв обем се загубва.  ooooh!

Кюбит, не мисля, че е някакъв закон, да не би да е заради скандала с документите на емигрантите, който стана през декември и отказваха да приемат документи за новородени на хора живеещи в САЩ? newsm78

# 232
Кюбит, да не би майката на твоята позната да е нямала пълномощно?
По спомени преди нова година се вихреше такъв скандал, т.к. беше изтекъл някакъв закон  за невъззможност за двойното гражданство ( но то касаеше, поне така си спомням, лица родени преди 2009).

# 233
Кюбит  майка ми, беше питала нейна близка и тя й казала това,  не повярвах и й казах, че аз ще проверя!

Моят син на 4 месеца е 17 паундс и 12 оз.  Shocked, тежичък ми изглеждаше на мама цицомана, но чак толкоз... Доктора каза, че е абъв аваридж и щом е на кърма няма проблем. Аз си мислех, че ще ми се скарат с това нощно плюскане дето го прави Simple Smile

Тандур тук е адски сухо, но с хубав балсам се оправя!

Хора при нас вали сняг, гати и пародията!

# 234
Най накрая го намерих това с двойното гражданство. Та документа е бил публикуван 2009 година, но касае лица придобили гражданство до 2003
ето и линка:   http://www.kvostava.us/articles/entry/Balgrite-v-SASht-vzeli-ame … o-si-grazhdanstvo

# 235
Искам да благодаря на всички за пожеланията и честитките.  Heart Eyes Надявам се също така, че сте пракари приятен празник вчера. Ние утре имаме годишнина от сватбата, с което едноседмичния празничен фестивал в наш'та къща приключва. Laughing

Тандури, CHI имат кератин мист, който много помага за наелктризирани и сплетени коси - впръскваш и излизаш - малко мирише на мъжки парфюм, но ме не ме притеснява, освен това не омазнява. Аз им позлвам цялата серия, защото съм с професионална преса и колкото и да ми е здрава косата, гори като луда без защита.

# 236
Най накрая го намерих това с двойното гражданство. Та документа е бил публикуван 2009 година, но касае лица придобили гражданство до 2003
ето и линка:   http://www.kvostava.us/articles/entry/Balgrite-v-SASht-vzeli-amerikanski-pasport-gubyat-balgarskoto-si-grazhdanstvo

Оле, още ли се вихри това недоразумение? Аз мислех, че гюрултията ще е ден до пладне.

# 237
Момичета, благодаря, че взехте отношение.   bouquet Титина, точно за това й казах и аз, защото за друго не съм чувала. Ще й пусна този линк.

Ева, честита годишнина!  Hug
При нас "фестивала" започна вчера.  Crazy Утре също имаме празник.

# 238
Miss Diva -Добре дошла

Агент- търся си крем против бръчки и си спомням, преди време беше писала, че си доволна от крема които ползваш, но не си спомням марката. Ще можеш ли да ми пуснеш линк. Благодаря

Вчера моето момченце много ме развълнува. Той ходи на български народни танци, но последните 2, 5 месеца, не беше ходил, защото напоследък отказваше да играе хора. Вчера имахме концерт в Сан Франциско и ние отидахме като зрители, но той като видя всичките дечица облечени с български носии, с калпаци и толкова се впечатли и каза : Мамо искам и аз да танцувам Shocked

Хореографката толкова се зарадва, защото то беше голяма мъка от моя и нейна страна да го върнеме към танците. И тя извади риза , пояс една майка имаше едно черно панталонче в повече и така се качихме на сцената.

На концерта имаше танцори от много европейски страни. Големи вълнения и емоции бяха, ето и нчколко снимки  да ни видите.

http://nufaro.snimka.bg/culture/bulgarian-dance-group-martenichki.481454

user: nufaro
парола: lili55

# 239
Мимето ако не се лъжа ти наскоро беше питала за карсийт  Thinking . Аз бих си взела този, жалко, че не става за новородени, но като порастне Кокорчо съм му хвърлила оЧо, много ми харесва толкова удобен и мек  Crazy http://www.albeebaby.com/evenflo-triumph-advance-deluxe-converti … t-in-sandbox.html .

Ева ЧРД и от мен с много голямо закъснение  Blush .
Кюбит и на вас честито за вчера и за утре  Grinning .

Общи условия

Активация на акаунт