116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 214
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Леле, хора какво ме направихте...то се оказа, че и прякор от мъжка половинка имам...Аз въобще не предполагах,че съм толкова известна  Joy

Клеър, драма е голяма с момчешките дрехи. Аз да ти кажа гледах да не подбирам по марка, а да карам по външен вид. Минавам през магазина, виждам нещо, което ми грабва окото- взимам. При нас в Бърлингтън Коут фактори има хубави бебешки неща, имаме голямо Бейби Депо, но знам че не във всеки Бърлингтън е така, провери може да имате наблизо.
Иначе чилдрънс плейс чат пат, на КМарт имаше по едно време една серия хубави вълнени фланели, но мисля ги спряха, в Маршълс съм вземала неща също, но по-рядко, Таргет понякога.
Както казах- зависи да ми хареса, а не от къде е.

Като казахте за алергиите, аз получих алергия от нещо от преди 2 месеца...и не мога да установя от какво е. Аз дето имам толкова опит с алергиите, не мога да повярвам. Имам един дълъг списък с възможности и отмятам, засега е или препарати, или храна, обаче реакциите са кошмарни! Rolling Eyes

# 91
Хиър, може да провериш Топшоп и Зара за цветни 4орапогащници, за ка4ество нямам наблюдения.
Ех, каква компания ще си имам на изто4ният бряг Heart Eyes

so what?, язък за кафето в Галерия...със скоростта, с която сменяме щатите, току виж запо4нем да повтаряме и се върнем по тукашните ширини  Laughing
Не съм пускала снимки, поправих нещо и без да искам съм изтрила, 4е се местим.
----
Мом4ешки дрехи най-ве4е Н&М, Zara baby/kids, Супер Таргет( в другите не винаги има вси4ките им колекции), Маршалс( за Ралф Л. поло шъртс), след 18 месеца нищо не съм намирала в Гап и Олд Нейви Crossing Arms. Картърс единствено за бели бодита, 4илдрен'с плейс(пижамите им с ходила са евтини и хубави), Джъмбори и Janie& Jack избирателно, последните 3 повтарят до полуда темите си, не винаги цветовете ми харесват, попадения около Коледа и Великден.
Pumpin patch нямат локейшънс навсякъде, но Мейсис или Дилърдс имат някои от нещата им.

Забравих и Мini Boden, ка4еството е страхотно, цените са грозни както каза Агентката Wink
J Crew за след 2г, но и те не са евтини.

Скоро 4ух много хубави отзиви за Naartjie и polarnopyretusa.com, но нямам ли4ни наблюдения за момента.

Спирам, срам ме хвана...

# 92
Леле Бенс #Crazy ти си като йелоул пейджис   bouquet сега съм с наполовина затворени очи, но утре ще разгледам и букмаркна всички изредени. Аз също купувам само изчистени модели и свежи цветове!

Тандур моя мъж вече е препратил твоя сайт на няколко негови колежки  Wink, ама не ни забравяй като станеш селебрити моля  Wink

Алергиите ли, ами май са си ген и когато не са провокирани не се проявяват, а отключващите фактори са много!

# 93
 Много повтарящи се, вярно е. Чилдр.плс, само сменят цвета, моделите са им същите от 3 год. За цветовете не ми се говори. Униформата за училище е бежово и тъмно синьо и тези цветове сега ги избягвам за останалите дрехи, а те са основни за момчетата. Тази година се уморих от сиво и кафяво, с много зор съм намирала нещо свежо. Освен униформите от гап съм купувала всички дънки и карирани панталони и шапки.
От къде пазарувате Зара кидс и Х&М. В Хюстън има Зара само за възрастни, а Х&М няма, имате ли в Остин?
Та бъдещи мъжки майки- кураж! С обикаляне, фантазия и леко примирение ще постигнете гонения резултат! Heart Eyes

# 94
Марлела, много ми се иска да имаше предвид щата Вашингтон, но едва ли.  Confused Laughing Все още се надявам някоя баба/леля от щата да се накани да лети към България, иначе .. не знам какво ще правя сама.

Цветни чорапогащници нося много - Хю ми харесват, както и Калвин Клайн. Купувам предимно от Маршалс и от Мейсис, но знам от приятелка, че в Олд Нейви имат изненадващо добро качество. Трябва да проверя. Освен това в събота реших да си направя по-цветен рождения ден и съм задала червено-бял дрес код  Laughing за партито. Проблемът е, че скорострелно трябва да си намеря червен чорапогащник и/или широк червен колан, а не мога - моля, помагайте! Маршалс, Мейсис, Колс, Таргет и Фред Майър ги изръчках днес и н-я-м-а! Разбирам, че модата е моряшка и светлолилава, но можеше и малко кърмъзъ за цвят да вкарат. Crossing Arms

# 95
Имаме Зара кидс(има и в Сан Антонио, ако имаш път на там), няма Н&М, но така се слу4и, 4е поне веднъж годишно, бях на места където има и стоквах Mr. Green

Ванхорн, жена без работа съм  Laughing

# 96
Здравейте мацки  Grinning Да се разпиша и в новата тема. Не мога да допринеса много, поради липса на опит с деца, но мога да кажа че съм съгласна с Pixie за произношението на Chloe. Всички natives, които съм чувала и питала го произнасят Клоуи, като това не е "у" а просто на тях о-тата са им много закръглени и става "оу"  Grinning

Между другото, малко закъсняло, но честит трети март!  bg Празнувахте ли нещо? Аз извадих знамето и сготвих един хубав сочен български гювеч  Mr. Green Всяка година в Бостън в чест на 1, 3 и 8 март накуп има фестивал на българската култура, с народни танци, песни, печено агнешко, мартенички и т.н. Тази година е на седми, в неделя. Много се чудя да ходя ли... Ходи ми се много, но такива мероприятия ме заливат с носталгия и ме е страх че ще се сдухам. Въпреки, че съм по-щастлива тук, и че са минали почти 7 години, все още се разчувствам от български концерти и на последния даже ревнах от умиление, радост и тъга...  Confused Ще помисля по въпроса, и накрая може и да отида. Комшийките, вие ще ходите ли?  Grinning

# 97
Eначи съм добре, само аз си мислех че нищо не мога да харесам на Плами.
Ама последния път успях в УолМарт имаше клиранс и дребния се уреди с 15 блузи за 1 долар, комплекти за игра по 3 . Аз вече спрях да търся какво къде, ако има и ми хареса ОК,и е 100% памук / ей само това условие имам/
Хайде да ходя да работя
лек ден

# 98
Нямам абсол никакъв проблем с м дрехи (виж с ф ми иде да поплача,не защото няма толкова,а заради вкусовете на момата). Има чудесни ризи и 1цветни(2 цвята раета) памучни блузи и полошърти,не знам вашите съпрузи в какво особено разнообразие се обличат,но дрехите за 3год не са различни значително от тези за 33,ако се изключат герои/висулки и кичарийки каквито ние като цяло не ползваме.Пазарувам по качество и цена, дори цвета да не ми е най-най любим; в олд нейви,джъмборе(3.99 вчера памучни блузи с дълъг ръкав и приемливи превозни средства),харевам юниън бей марка(дж.с.пени),тджмакс за ралф и к.клайн без букви,ризите на таргет точа тоже.

# 99
Привет и от мен  bouquet
Маймун77 ние сме при Ватева за сега обмислям варианта да се местим, но все още незнам при кой док пък ми се иска да е и по-близо до нас, че до техния офис пътувам половин час ако няма трафик и там чакам доста и като ме и претупат и не ми обърнат внимание всеки път се ядосвам и така де с две думи взе да ми писва Wink
За дрешките наистина за момичета има такива красоти, но за момченца много постно Rolling Eyes
Хайде до после, приятен ден newsm03 да почвам работа Mr. Green

# 100
Пропуснах нещо важно вчера! Клеърет, сега едва ли ще ти трябва, но да знаеш по принцип- в Сиърс имат една много хубава политика=- като купиш детски дрешки, ако си запазиш касовата бележка ако нещо се скъса можеш да го занесеш в рамките на 1 година да ти го сменят със същия размер. Това, може и да не ти се вижда много умно сега, но питай ме как се оправям с дънките на Калин! Не знам вашите момчета как са, обаче Калин си цепи всички дънки напречно на коленете! Аз започнах да не му купувам от никъде другаде, освен от там, защото ми се налага да ги сменяме! Просто е някакъв кошмар! И други приятели се оплакват от същите напречни скъсвания на коленете, явно не сме изолиран случай, но за пръв път виждам такова нещо. Аз имам дънки от 15 години, които не са мръднали....Не мога да си обясня от какви материали ги правят, но е кошмар!

# 101
 Същия проблем с коленете, но не на дънки, а на униформени панталони.
Тандури, аз последните 15 год. не съм се пускала много по пързалки и не ора с колене тревата  JoyКалин ти е буйничък в игрите сигурно. Момчета!
Намерих си мащерка в близкия магазин! Благодаря пак!
Анете, запътвам се да проверя за блузи, цената много ми хареса!

# 102
Аз пък за дрешките все ходя и гледам и си харесвам тооолкова много неща- и за двата пола. Laughing Но за сега нещо ме спира да купя- избирам нещо, взимам го и след 5 мин го връщам. Rolling EyesМоже би , защото съм едва в 16та седмица. Иначе много неща ми харесват.Но е вярно, че за момиченца има ,като 4e ли по-голям избор. онзи ден разглеждах сайта на Чилдрен'с плейc и си харесах доста неща за момченца, но аз ги гледам за първи път и най- вероятно затова.

Бенс вярно си като иелоу пеиджес- обаче аз всичко си записах, което изброй. Без да ми се смеете , но вярно си записвам, че ще стане като с киноата- да питам пак след като сте го обсъждали 100 пъти... Embarassed
Отнoсно местенето искрено ти завиждам- виж колко дружки  ще си имаш наблизо...  Crazy

Марлела съжалявам, но и аз не мога да ти помогна.Идея си нямам къде има такива магазини. newsm78

Тандури правих снощи Рататуи и много се хареса. Сподели само тази подправка "creole" ти ли си я правиш или я има и готова.Търсих в 2 супермаркета и нямат готова и май ще си направя по рецепта от нета.Трябва ли да е малко лютива, че имаше някакви лютиви съставки?

Дидитка аз бих отишла на твое място- може би, защото ние тук нямаме такива събития и много ми липсват.Имаме само едни партита в клуб, но не са за мен. Crossing Arms

Клер мъжът ми е викан 2 пъти за Jury Duty и двата пъти е отнело по седмица ,но си е кофти тръпка...по цял ден там... и делата са били сравнително леки, а не за убийства например.Лошото е, че няма как да се измъкне човек , освен по сериозни медицински причини.

# 103
ММ се измъква от жури вече 3 пъти, започва да им говори с много тежък акцент и да ги моли да повторят и да му говорят по- бавно!  Освобождават защото не разбира. Няма как да си позволи да не ходи на работа.

# 104
Хиър, цветни чорапогащници само от Х&М. Всички други се късат за норматив. Аз имам още от Германия техни цветни и са като нови. На Зара (не мога да ги понасям) им се цепят и стават като изтънели на някои места (дано ме разбираш).

Бенс, много се радвам, ама много.  Heart Eyes Чакам с нетърпение да се заселите насам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт