116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 208
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
В събота си записах час при доктора заради алергията. Ще го питам дали няма да назначи някакви изследвания, че да знам от какво да се пазя... Предната година ми изписа лекарства, те проработиха и сега пролетта - пак същия проблем.  Sad
Но в края на лятото пък взеха да ми се подуват очите и това пак беше според мен някакъв вид алергия, но само с това подуване се разминах.
А сега е ужас на моменти - сърбящи очи, гърло, а и течащ нос от време на време, кихане и така...  Sad
Ако има някой излекувал се - да дава идеи! Praynig

Тандури - направо си супер талант!   bouquet

На всички бременелки - лека бременост и по-малко притеснения за каквото и да било!  Hug

# 76
Вики, имам приятелка французойка Клое, в Германия се представяше КлоЕ, без намек от У. От скоро живее в САЩ и тук много се дразни на вмъкнатото кратко У, но повечето и казват КлоИ.

Бенс, честито! Къде в НДж? Кога? Хайде идвайте наблизо.  Hug

Мъжът ми казва на Тандури "Шива" и не предявява никакви претенции да съм като нея, защото си знае стоката.  Joy

Титина, и аз повръщах от витамините в началото, но после ми казаха да ги пия вечер преди лягане и проблема магически изчезна.

Всичките ми алегрии, вкл. медикаментозни се появиха на 30+. Причината е стрес и според мен.

Айде отчетох се.  bowuu

# 77
Кюбит, къде изчезна бе жена  Hug ?

Не помня кой попита, че чета на части- отрокът е мъж, няма джувки и панделки за мен  Rolling Eyes , но да ми е жив и здрав, надявам се и с девойка да се сдобия по-нататък  Flutter .

В този ред на мисли Бенс и другите мъжки майки, моля давайте идеи от къде да намеря хубави момчешки дрешки, че съм на ръба на отчаянието  Laughing .

Ева не знам какво да те посъветвам  Hug , дано си намериш комапния и да си изкараш хубаво в Бг.

Витамини не пия и лошо не ми става, бих ги спряла ако ги пиех и повръщах.

Вики според мен Клои си е правилно, а пък и аз не съм фен на излишните усложнявания, та ще си карам с Клои, ако нямашнищо против  Hug .

Днес американският гражданин в нашето мини-семейство получи призовка за Jury Duty  ooooh! . Нали няма да продължи с дни и седмици тази история  newsm78 ?

# 78
Тук съм, девойки, нали написах.  Joy
Имаме малък хардуерен проблем с голямата машина, но заради гаранцията се бави процедурата, дала съм лаптопа на мъжа ми, а аз блажено "нагъвам" книга след книга на Киндъла. Изчетох цялото творчество на Джон Гришам и сега минах на Пери О'Шонеси. Направо съм готов адвокат.  Mr. Green

# 79
  • САЩ
Клер аз купувам дрехи за Алекс от Таргет предимно на Картер'с, от Олд Нейви и Чилдренс плейс когато са на разпродажба. Честно казано не си падам по даването на много пари за детски дрешки понеже колкото и да са хубави за един, два сезона и са умалели и трябват нови, но всеки си преценява. Освен това особено в началото получи много подаръци от България та доста дълго само вадех от запаса и почти нищо не бях купувала освен малко бодита и цели камизолки за в началото. Та това и препоръчвам, купи само за първите месеци най наложителното според теб, а постепенно ще видиш кое ползваш най много и ще купуваш. А забравих да кажа, свиквай от сега че разнообразието в дрехите и обувките при момчетата е много по малко от това при момичетата  Crossing Arms

# 80
Клеър, още един вот за Картер'с!  Има ги на всякъде, добър сървис, качествени продукти.

Вики, нямаш дилема за Chloe. На български транслитерацията ще е "Клои".  На английски, обаче, всички native speakers, които познавам, слагат този "w" звук.  Не, не носи ударение и не е точно като българското У. (За всеки случай току що питах и много-страдалния native speaker около мене.)  На Френски ударението функционира по различен начин от английски, може би заради това разликите. Но при англо-говорящите "w"-to е  естествено.

# 81
Клер, и аз щях да ти предложа Чилдренс плейс.
Ако ти се рови, защо не провериш какво има в TJ Maxx или Marshalls? В H&M също имаше не много, но интересни неща.

# 82
Кюбит, не много дале4е от теб Mr. Green...офиса е на по-малко от 4ас, а ние планираме да живеем някъде по средата, ще се радваме много на твоята компания, ако ни искаш, де Wink
Мъжа ми заминава след 2 седмица, аз в на4алото на Април. Планирам редовно посещение на големия град Laughing

Клер, аз съм специфи4на за дрехи, не оби4ам бебешки(след 1 година), не купувам с трактори, ремаркета и въобще дрехите с картинки са под 0.01%.

ще се допълня след малко...

# 83
Девойки, мерси за включванията- аз повечето магазини съм ги обиколила вече преди да измрънкам  Laughing . Имам една тъжна тирада в една друга тема  Laughing , но любезно ще ви я спестя  Joy . В общи линии попадам предимно на Картърс в някакви безумни ( за моя вкус) цветове, нашарени с разни крокодили, динозаври, трактори, багери, триони и други явно много момчешки десени  ooooh! .
Аз като че ли съм малко по-унисекс ориентирана- нещо светличко, беличко, жълтичко с нежни мотивчета по би ми допаднало. Закупих с 300 зора някакво комплектче с жирафчета и лъвчета, но после с тъга установих, че завалиите плуват в Ноевия ковчег  ooooh! , аман от тоя Джизъс  Tired .
Хитрушке не ме разбирай погрешно, аз изобщо не държа да са скъпи  Wink.
Бенс да именно за тракторите, докато пиша и ти си ги споменала  Laughing

# 84
  • САЩ
О Клер напълно те разбирам особено относно цветовете. Като че ли като е момче и освен синьо и то колкото може по тъмно или убито, друго не може да носи. Нещо като розовото при момичетата  ooooh! Особено за бебета. Или синьо или розово, тук там нещо се прокрадва в зелено и жълто и това е.  За малко по големи момчета сякаш нещата се подобряват, но пак е доста ограничено. От БГ са му пращали много по красиви неща отколкото тук съм намирала, поне що се отнася до цветовете.

# 85
Мерси за разрешаването на дилемата за Кло(У)и -то  Crazy.
Клои явно е по подходящото пък и изписано на БГ изглежда и по-добре. Няма да се сърдя обаче ако някой го спелва и с "У"то .

Клеър...честито ,момченце значи ! Simple Smile

Като заговорите за свръх естествените сили на Тандури - Днес точно обяснявах на майка ми че се размързелувах нещо откакто тя дойде, явно се отпуснах и разчитам на нея .Преди знаех че всичко на мен разчита и готвех и чистех а сега един мързеееееел. Ужас! Embarassed

Марлела...не знам къде има такъв магазин аз  Thinking.Пробвай да потърсиш в Гугъл, може и да ти излезе нещо!

# 86
Като заговорите за свръх естествените сили на Тандури - Днес точно обяснявах на майка ми че се размързелувах нещо откакто тя дойде, явно се отпуснах и разчитам на нея .Преди знаех че всичко на мен разчита и готвех и чистех а сега един мързеееееел. Ужас! Embarassed

Ти пък, кое му е лошото? Не си създадена, за да чистиш.

Бенс, чакаме те!

Има ли някой, който носи цветни чорапогащници? Кажете откъде да купя! Напоследък всичко ми се къса преди да успея да си го обуя. Ей тази сутрин изхвърлих 14 долара чорапогащник, неносен. Имам на Американ Апарел - скъса се веднага. Хю от Мейсис - скъса се веднага. Дж Крю  - Ок, ама 22 долара  Stop Х&М  - ок, но нямат редовно. Имам и един от улицата, вече цяла година държи.

# 87
 С момчешките дрехи проблема е голям. А след 3г. направо е ужасно. Много купувам от GAP, джамбури, чилдр. плс. и от мейсис. Олд Нейви също ги преслушвам. Скоро ми бяха поръчали от Бг. бебешко , но само лейбъл Laughing  RL, DKNY, CK и намерих много в ТJ Maxx. За по-големки за съжаление там няма нищо.
Хиър, чорапогащници само от Тж макс и Маршълс съм купувала, но при нас няма кога много да си ги обувам и нямам опит с марките.
Тандуди, благодря!

# 88
С момчешките дрехи проблема е голям. А след 3г. направо е ужасно.

Първото изречение ме успокои, че не съм луда, но второто ме върна в отчаянието  Laughing Hug

Хиър Кюбит имаше интересни разкрития по въпроса с цветните чорапогащници, дано се включи. Аз също съм им фен, но за сега карам с наличните от Бг, за сега не са мръднали пу-пу.

# 89
  • USA
Мимето,на Стейси кожата също е много суха,но това, което тя имаше на крачето беше нещо съвсем различно.Така че не се притеснявай от това.Вие при кой педиатър сте?

Клеър,аз понякога купувам бебешки дрехи от Бърлингтън и Маршълс, но пък хич не съм обърнала внимание на дрешките за момченца.

Ева, аз съм същата, умирам от страх Embarassed.Чак не ми се ходи никъде заради това.Но не знам от кое повече ме е страх, от пътуване със самолет или с кола в Бг.Когато се прибрахме преди година и половина ,пътувахме за Бургас, по пътя направо се разревах.Карат със страшно висока скорост,в насрещното платно #Crazy.Три пъти щяхме да се блъснем.Кошмар Close Cry.

Витамините за бременни-моя доктор ми препоръча да ги пия вечер преди лягане,но аз така или иначе се чувствах денонощно зле Sick.

Общи условия

Активация на акаунт