116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 210
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Tandoori, искаше ми се и ние да дойдем, ама сме на гости на свеки за рождения й ден...няма измъкване...
За следващата ще гелдам да се разпишем, снимките са чудни!

# 661
  • usa
Аз със бърз въпрос - освен greatschools.net къде да гледам за мнения за училища?

nai-polezni sa mi bili mnenia na roditeli, koito sum namirala sled surch za reveiw-ta v google s imeto na uchilishteto, koeto me interesuva.

# 662
  • Boston, MA
Много благодаря за линковете и мненията!

Пак мислим местенето, та затова... има и шанс за Дани от септември да е на Пре-К, та така. Ако не стане за сега, поне ще сме готови за заветния септември 2011.  Grinning

# 663
МисНели, щях много да се радвам да се запознаем! Това събитие мислят да го организират в по-малък мащаб всяка 3-та седмица на месеца, тъй че ако скоро успея да се вредя пак, ще пиша, ако ви се идва. Simple Smile
 Hug

# 664
Тандури много са ти хубави произведенията...радвам се ,че е било приятно изживяване...и да не ни забравиш като станеш известна... Grinning

Мис Дива много добре е станало Peace....дано и аз се наканя да си купя, че сега нито съм къдрава ,нито права,та нямам думи как изглеждам... ooooh!

Не съм Бубка, но благодаря за линковете, че нещо наскоро и аз това гледах.  bouquet

Кюбит, Клер правихте ли пробно козунак да кажете как стана и има ли специални техники?Аз днес поръчах машината, че се оказа, че тук никъде я няма в наличност и дай боже да дойде тия дни да направя един козунак пробно преди празника.Така ми се е приял откакто гледах снимките, че може бебчо да се появи пухкав като козунак.... Joy

Да ви се похваля- правих скрининга за Даун и е отрицателен.Толкова се шашнах като ми се обадиха, че забравих да питам точните резултати.Единствено чувах, че няма риск.Но другия петък съм на ултрасаунд и ще питам-дано не забравя пак...  Whistling

# 665
Вики, нали ти сподели за млякото от бадеми? Купих си, чудесно е, много съм доволна и ще си го пия!

# 666
Едно от нещата откъм храна,които ме учудиха тук е богатият избор на млека и млечни продукти като цяло.
Пробвала съм почти всички,бадемовото не успях да го пия,но мъжът ми е голям фен,защото няма захар и е с малко калории.
Аз си намерих според вкуса и вече не сменям - Ланд О Лейкс Халф анд Халф ЛоуФат. /пише,че е за добавка към кафето,но аз го хапвам с сириъла/.

# 667
Мис Дива добре ти е станала прическата със пресата Peace
Някой ще ми прати ли линк към снимките от Тандури? Wink

# 668
Аз си намерих според вкуса и вече не сменям - Ланд О Лейкс Халф анд Халф ЛоуФат. /пише,че е за добавка към кафето,но аз го хапвам с сириъла/.

Верно?! За пръв път виждам някой да яде халф анд халф.  Grinning

# 669
  • Boston, MA
На Гилт днес има сейл на Макларън: http://www.gilt.com/sale/splash/maclaren/27057004

# 670

Верно?! За пръв път виждам някой да яде халф анд халф.  Grinning

Верно,има вкус на сметана,а е с калориите на обикновено мляко.
Не мога да го пия ей така както другото прясно мляко,но със сириъл е вкусотия.
Не сменям за нищо на света Mr. Green

# 671
Мис Дива добре ти е станала прическата със пресата Peace
Някой ще ми прати ли линк към снимките от Тандури? Wink

Благодаря  bouquet
Предполагам снимките са в блога,момент да видя за линк.

# 672
Бубка не може да се види ако не си мембър Rolling Eyes

# 673
Ибсена, ние сме пращали всякакви пратки до България. Можеш и да застраховаш пратката за каквато стойност искаш (евтина е застраховката), но, разбира се, ще трябва да си платиш митото на обявената стойност в България.  

мики, на мен пък ми се дразнят като се обаждам да питам - ако имало проблем, те щели да се обадят  Tired

# 674
Ибсена, ние сме пращали всякакви пратки до България. Можеш и да застраховаш пратката за каквато стойност искаш (евтина е застраховката), но, разбира се, ще трябва да си платиш митото на обявената стойност в България.  

ДДС-то ( нали чухте, че може и да се увеличи ДДС на 22%).

Общи условия

Активация на акаунт