116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 210
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Мимето, албумът ми е във Фликър, не съм го заключвала, така че би трябвало да можеш да го видиш.

Иначе тази вечер ще пусна разказчето и снимки и на блога си, просто не ми остана време днес.  Peace

Някой чувал ли е нещо за филма Lunch на  Avis Richards? За храната в училищата става въпрос, ама не знам кога ще излезе?

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 23:06 от Tandoori

# 676
Благодаря Тандури страхотни снимки Peace всичко ли ти си правила? А Калин и Елена са много лъчезарни и красиви деца(като теб Wink)

# 677
[мики, на мен пък ми се дразнят като се обаждам да питам - ако имало проблем, те щели да се обадят  Tired

Ju аз да ти кажа изобщо не би ме интересувало дали ще се дразният- няма да седя и да се притеснявам, я Crossing Arms.Иначе лаборантката каза, че сигурно вторник ще са при доктора и аз бях решила в сряда да звъня и питам.Но пък явно са пристигнали по-рано и самите те ми се обадиха.
Но като цяло не мога да се оплача от практиката- за каквото и да съм звъняла са били много усложливи- особено ob/gyn координаторката им, че с мойто селф-пeй имах 100 въпроса в началото.... ooooh!
Та не им обръщай внимание и си звъни като имаш да питаш... Peace

Марлела ти беше споменавала наскоро, че сте се преместили- по училищата ли избрахте района или още ви е рано?Имаш ли някакви предпочитания за район в Мариета?

# 678
Благодаря Тандури страхотни снимки Peace всичко ли ти си правила? А Калин и Елена са много лъчезарни и красиви деца(като теб Wink)

Не, аз съм писала и на албума, че снимките, които са на моите неща са надписани с "My artwork" отдолу в детайлите.  Peace

# 679
Tandoori, имаш златни ръце, страшно талантлива си, всичко, което пипнеш, става красиво! Браво на тебе! И сте толкова сладки на снимките тримата  Simple Smile

На мен за изследванията сами ми се обаждат да ми кажат резултатите - специално за генетичните и гестац. диабет става въпрос.

# 680
Тандури, прекрасни неща твориш! Трябва да продаваш поне в Етси, грехота е да не могат пове4е хора да се радват на произведенията ти.

# 681
Благодаря ви момичета! Simple Smile

Бенс и до Етси ще стигна, но искам първо да поработя малко над стила си и в този смисъл на думата се радвам, че си намерих учител/ментор, който е минал от там и знае за какво иде реч! Това ми беше най-голямата полза от изложбата реално.  Peace

# 682
Момичета, има recall на Инфантино слингове, ако някой от вас има:
http://www.kidstodayonline.com/article/CA6723938.html

# 683
Момичета, има recall на Инфантино слингове, ако някой от вас има:
http://www.kidstodayonline.com/article/CA6723938.html

Те по принцип този вид слинг го обявиха за опасен и предполагам че и другите производители ще ги изтеглят от пазара. Казват им "баг слинг" или нещо такова.

# 684
Те по принцип този вид слинг го обявиха за опасен и предполагам че и другите производители ще ги изтеглят от пазара. Казват им "баг слинг" или нещо такова.

Когато ги пуснаха тъкмо бяха излязли слинговете на Maya Wrap и Инфантино, които правеха кенгурота дотогава решиха, че могат да си ударят една финансова инжекция с пускането на по-евтин вариант на "слинг". Това обаче както и ти отбеляза не е слинг и ако някой го е виждал на живо, просто не знам как би се решил да пъхне вътре бебето си. Аз когато бях бременна с Ели ги гледах и ми се сториха меко казано опасни, затова си и направих моя ринг слинг тогава. Мая бяха много скъпи, вярно е, но този баг слинг е плитък, с ластик за стягане отгоре и по този начин затваря бебето вътре в това плитко пространство...не знам много недомислен ми се вижаше още тогава, жалко за бебенцата, които са починали.

# 685
Уфф ненавиждам ги тези слингове. Не ги е срам да нарекат тази торба слинг Crossing Arms . Като чуят хората, че ще нося бебето в слинг си мислят, че ще го навра в такова нещо и ми се чудят на акъла и ми обясняват колко е неудобно. За повечето хора слинг означава това нещо  Crossing Arms

# 686
Мда. След раждането от болницата ми дадоха наръчник за грижи за бебето и кърмене, с картинки. Бебетата на снимките бяха в точно такива "слингове". Горките родители, горките бебчета....  Cry

# 687
Привет,тъкмо по новините говориха за тези бебешки торби.
Една майка е загубила така едноседмичното си бебе /в следствие задушаване/.
Въобще не са ми по вкуса,сега разбирам,че са и опасни.

А иначе какво мислите за новата здравна реформа? Доволни ли сте?

# 688
  • Boston, MA
Това грозно и неудобно нещо дори не го бях виждала... Но от друга страна, аман пък от рикол-ове, аз да си кажа. Аз имам Мая слинг, и двамата съм ги сложила в него точно по един път... но, които ги ползвате - не гледаш ли бебето в слинга? Не е възможно да има продукт, който да е напълно idiot-proof.

# 689
Е като млада майка откъде да знае жената, че бебетата не спят толкова дълго време. Лош инцидент-не бих нарекла това  идиотизъм. На всеки може да се случи при малко повече невнимание. Жената се е доверила прекалено много на призводителите-как би могла да предположи такъв нещастен изход. Този "Инфантино" и аз си го бях поръчала, но го върнах и никога не съм го ползвала. Не ми всяваше доверие. Бедната жена и жалко за детето.

Общи условия

Активация на акаунт