Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • "Перла"

Всичко ще си кажем Mr. Green

shoppp изпусна много

smile3511 smile3515  ..... Аз наваксах! А и ще го погледна откъм по-добрата страна - може пък вие да сте ме изпуснали... Joy  newsm53

къде ще ходиш
а бой де Mr. Green
търся кадър Инджи с точилката,като булка  Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 12:49 от mimola

# 541
Такава снимка не намерих

# 542
Привет на отбора,как сме днес?

Joy Joy Joy Лагуни, май в скоро време ще трябва да я обръщаш и от поетична в диетична... Thinking

Shoppp,съгласна съм,щом ще е за общото благо обръщаме тeмата на диетична.Малиии,пък и какво стимулче си имаме само:

# 543
# 544

Който може да последва примера му!След мъничко започва поредната доза от елексира наречен Перла.

smile3521 smile3521

# 545
# 546
# 547

Ей туй сега ме хвърли в размисли и питанки!Някой който има представа да казва!Моля!Сакън,това да не е новата на Къванч!!!Ако е така,то тогава наистина е сериозен като казва,че външния вид за него не е приоритет.Къде са му очилцата на хубавото ни момче?

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 18:54 от sinq laguna

# 548

Това мисля също е от днешния епизод:

fscebook

# 549
# 550

Ей туй сега ме хвърли в размисли и питанки!Някой който има представа да казва!Моля!Сакън,това да не е новата на Къванч!!!Ако е така,то тогава наистина е сериозен като казва,че външния вид за него не е приоритет.Къде са му очилцата на хубавото ни момче?
Нали знаеш че хубавите ябълки ги ядат прасетата Дано това е поредната клюка както беше с мис Турция Аман от плашила

# 551

Нали знаеш че хубавите ябълки ги ядат прасетата Дано това е поредната клюка както беше с мис Турция Аман от плашила

Дано!Иначе язък му за всичкото!!Тая не стига,че на нищо не прилича,а да не говорим за излъчването и!Направо  #Crazy

# 552
  • "Перла"
За мен това е поредната простотия от страна на медиите.

# 553

И аз така считам,но знае ли човек?

# 554
Тая мома хубава много ме ядосаваше днес.

Тая точилка дето я държи Гьокхан,трябва да я използава за Бахар,че да и дойде акъла в главата.Големи простотии прави.

Общи условия

Активация на акаунт