Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Нашия хич не е доволен,усеща,че Енгинчо не иска да е само бизнес партьор на жена му.

facebook

Това ми е любим момент.Най-после малко ревност. Wink

# 661

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 18:20 от sinq laguna

# 662
От един час ме бавиш Мехмет.
Какво да направя,не мога да пусна жена си ...

Мехмет,искам да говоря с теб...на саме!-отсече майка Шереф

Енгин,аз лесно не се отказвам.
Инджи,възхищавам се на куража ти..

Всички врати да отвориш с този ключ Инджи

Виж ни само,кара ме се тук за едно ателие-недоумява Мехмет.
Не мога да разбера какво ще загубиш ако не излезе нищо от това?
ЩЕ ИЗГУБЯ ДОСТОЙНСТВОТО СИ МЕХМЕТ.

НАПРАВИХ ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ТЕБ!!

Мина една година откакто ти подарих този часовник,помниш ли?
От тогава много се променихме.
Добре,че ме промени Инджи,върна ме към живота...

Ти обаче никак не си се променила.И след 20 години ще си бъдеш все същата и аз все така ще те обичам!!!

# 663

Супер!Благодаря ти lol4e!  bouquet  bouquet

# 664
Много са хубави lol4e newsm51 newsm51

# 665
# 666
Добър вечер, миски! Пънарчето - вай, вай, вай - много кахърна в този филм - отказвам се. Не съм свикнала да я гледам такава.

newsm45 newsm45 newsm45

А пък от нашия човек плексит хванах вече /стискам мишката и не пускам, сякаш КТ ще го телепортирам - имам сериозни болки в рамото/ - като хипнотизирана съм вече и не мигам дори, особено в последните епизоди на "Забр. л-в". Ще подам иск за средна телесна повреда! Ill Ill Ill fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 667
# 668

Аз ти благодаря че си с мен любов моя Добре че ме промени върна ме към живота Май друг сериал започва Влюбеният Мехмет

# 669
Роси, Лагунка, страхотни идеи...

Да Ви се оплача, момичета, днес не ми е ден! Някой ми счупил цялото предно стъкло на колата- от горе до долу  Cry Обяснението на монтажистите, които ще го сменят беше: "Много такива случаи имаме напоследък. Имало групичка хлапаци, която се занимава с това, защото "било модерно" и полицаите знаели кои са, но ги чакали..." Ето в такава държава живеем, мили хора...

# 670
Роси, Лагунка, страхотни идеи...

Да Ви се оплача, момичета, днес не ми е ден! Някой ми счупил цялото предно стъкло на колата- от горе до долу  Cry Обяснението на монтажистите, които ще го сменят беше: "Много такива случаи имаме напоследък. Имало групичка хлапаци, която се занимава с това, защото "било модерно" и полицаите знаели кои са, но ги чакали..." Ето в такава държава живеем, мили хора...
Това е много неприятно В нашата държава май няма полиция

# 671
  • Пловдив
Съжалявам, mishel4ee Sad

И на мен не ми е ден. Цяла зима не се разболях, нито подхлъзнах, а днес и се разболях, и взех че паднах в една киша Sad
Дано е знак, че е края на зимата Wink

# 672
Да, няма полиция в това нещо, наречено държава. Има хаос и простотия в изобилие, злоба и некадърници- колко щеш и данъчета обаче има, ама то така трябва. "Навсякъде е така!"- отсича бате Ви Бойко и въпросът приключва, щото иначе ще има бой...Сигурно затова хората бягат навън! Много съм разочарована! Аз, която преди години казвах, че не мога да живея извън България, сега нямам търпение да я напусна!

Светле, бързо оздравяване, миличка!

# 673
На прав път си млада си действай

# 674
Жалко, че ни превръщат в индивиди, НЕобичащи Родината си.От това ме боли!

Общи условия

Активация на акаунт