Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
mimola,лека нощ!До утре!

# 616
Лека нощ и от мен

# 617
Според мен Бахар не е лоша, просто също като Мехмет в началото, се страхува да обича. Сякаш липсата на родителите й, макар и обградена от обичта на останалите в семейството, я е направила прекалено мнителна и критична към себе си в отчаяния опит да се себедоказва и доказва.  За аборта-също не съм съгласна, че постъпката й беше правилна. Гьокхан имаше право да знае за бременността, както имаше право и да вземе участие в решението за аборт. Негативизмът в отношението на Бахар към Инджи беше породен, вероятно, основно от факта, че тя напусна холдинга в период, който беше от значение за развитието му в текстилната индустрия. Това, което Бахар не можа да разбере, е болката на Инджи,...просто защото, никога не си е позволявала да се поддаде на чувствата си, да бъде слаба, да има нужда от някого. Работата за нея беше най-привлекателният начин да избягва любовта, болката и слабостта си, несъзнателно вярвайки, че това е единственото поприще, което може да доведе до удовлетворение. А на подмолните постъпки на Тарък се поддаде, защото единствено в него виждаше човек, който "оценява" труда и отдадеността й в работата. Останалите, като че ли, считаха това за даденост. Това беше и златният коз в ръцете на Тарък.

Извинете ме за дългия пост, милички  Embarassed

PeaceСъгласна!За Тарък не я оправдавам по никакъв начин обаче.Много безразсъдна и егоистична.И наистина позволи да стане златен коз в ръцете на Тарък.Не може да се обърне срещу семейството си!Много кофти постъпка!А аборт не трябваше да допуска изобщо.Тя е образована дама и знае какво да прави ,че да не бъде изправена пред една нежелана бременност.

# 618
lora66,готвиш ли се за утре за Забранена любов?Ако искаш после/вдругиден/ може на лични да коментираме.

# 619
Здравейте, за тупалките и аз се нереждам. Има много за изтърсване!  #2gunfire

# 620
lora66,готвиш ли се за утре за Забранена любов?Ако искаш после/вдругиден/ може на лични да коментираме.

ОООООООООО, чакам с нетърпение!!! Shocked Shocked Shocked

# 621

Да си взема дозата. Joy Луд човек умора няма, джанъм. Crazy Crazy Crazy

# 622

Да си взема дозата. Joy Луд човек умора няма, джанъм. Crazy Crazy Crazy

Зависи кога ще го качат.  newsm78 Вече се намират доста преведени части. Grinning

# 623
Права си, Лагунка. Постъпките й бяха егоистични, но за сметка на това наблюдавахме една възходяща градация в образа, както и израстване, обективна самооценка и смелост да признае грешките си. Съгласна съм и с мнението ти за това, че не трябваше изобщо да допуска да се стигне до аборт, но тъй като бременността се оказа факт, смятам, че Бахар трябваше да се превърне в олицетворение на жена, която освен, че е умна и образована, е и личност, която знае значението на думичката доверие, не просто като понятие, а  като "оръжие", което застава зад Любовта и я брани от необмислените действия. Същото се случи и с Мехмет и Инджи след появата на Нихан и Енгин в живота им. Те обърнаха гръб на доверието и затова любовта им беше поставена на плоскостта на недоверието, което доведе до по-нататъшни проблеми, резултат, от които, беше разводът им. И в реда на тези мисли, ми хрумна заглавие за следващата темичка-

Перла-"Доверието-храм на любовта".

Хайде давайте и Вие предложения, че сме към финал и на тази темичка  Hug

# 624
И аз съм така,но искам да свършва вече по няколко причини.Много го разтегнаха.А и да се приключва,че да видим дали ще е истина това за съвместния проект на К/С .

# 625
На английски ли имаш предвид.Или има и в бокса на бг.?

Аз го гледам в you tube или ползвам турски сайтове.

# 626

Има и на бг.
Ама той така играе, че не мога да не изкажа възхищението си /да ме прощавате за малкото отклонение/. Hug

# 627
Права си, Лагунка. Постъпките й бяха егоистични, но за сметка на това наблюдавахме една възходяща градация в образа, както и израстване, обективна самооценка и смелост да признае грешките си. Съгласна съм и с мнението ти за това, че не трябваше изобщо да допуска да се стигне до аборт, но тъй като бременността се оказа факт, смятам, че Бахар трябваше да се превърне в олицетворение на жена, която освен, че е умна и образована, е и личност, която знае значението на думичката доверие, не просто като понятие, а  като "оръжие", което застава зад Любовта и я брани от необмислените действия. Същото се случи и с Мехмет и Инджи след появата на Нихан и Енгин в живота им. Те обърнаха гръб на доверието и затова любовта им беше поставена на плоскостта на недоверието, което доведе до по-нататъшни проблеми, резултат, от които, беше разводът им. И в реда на тези мисли, ми хрумна заглавие за следващата темичка-

Перла-"Доверието-храм на любовта".

Хайде давайте и Вие предложения, че сме към финал и на тази темичка  Hug

smile3501 smile3501  love001 newsm10
Умното ни момиче!Хареса ми идеята за новата темичка!И с всичко което си написала съм съгласна!

# 628

Има и на бг.
Ама той така играе, че не мога да не изкажа възхищението си /да ме прощавате за малкото отклонение/. Hug

И аз така мисля,осбенно ми харесваше в началото.И сега е ок,но не ги приемам и това е като двойка с Берен.Къде да ровя за бг превод?

# 629
И аз съм така,но искам да свършва вече по няколко причини.Много го разтегнаха.А и да се приключва,че да видим дали ще е истина това за съвместния проект на К/С .

Ох, едва ли ще има такъв проект, по-скоро са вестникарски фишеци. Пък и да има - няма да е същото. Те са вече други, това вече е изживяно, не може да се повтори и да е хубаво. Тук уникалното беше, че се откриваха един друг и като актьори, и като хора, че се учеха един друг от грешките си и от постигнатото. Не мислете, че ако има нов филм, ще е също толкова добър - чувствата вече ще са смесени, ще се сравняват сами с "преди" и "сега". Може, но не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт