Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Лагунка, радвам се, че ти харесва идеята за заглавие. Въртеше ми се нещо стихотворно из главата, но е дълго за заглавие. Hug  И аз се включвам в гледането, ако го има някъде "Забранена любов" с български превод. Пробвах се да го гледам на турския канал, но тъй като не разбирам нищичко, единственото, което правя, е да следя кога ще покажат Къванч, като някое куче-търсач, и затова се отказах  Joy Но иначе, концепцията на сериала ми се струва интересна и ми се ще да го гледам, че Би Ти Ви кой знае кога ще го излъчат...

# 631
Ей тоз чичка го спрягат,че е гадже на Берен.Не съм сигурна,просто попаднах на снимка с коментар към нея.

Ужас!!! Няма да мога спя тази вечер от страх...........

# 632
 hahaha И аз това си помислих като го видях, Лорче. Чудя се Берен как ли я кара през нощта...  Joy

# 633
Май за да изгледаме изцяло преведен новия сериал на Къванч,щем не щем ще трябва да чакаме да го излъчат по btv.Можеш да гледаш ако си на "ти" с английския в you tube.

# 634
Май за да изгледаме изцяло преведен новия сериал на Къванч,щем не щем ще трябва да чакаме да го излъчат по btv.Можеш да гледаш ако си на "ти" с английския в you tube.

Трудна работа, но ще пробвам...  Laughing Ако не разбера нищо, поне бонус ще съм видяла едни красиви сини очи.  Joy

# 635
hahaha И аз това си помислих като го видях, Лорче. Чудя се Берен как ли я кара през нощта...  Joy

Как...............ами мисли за Къванч!Иначе ............спукана ие работата - с този башибозук! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 636

Хайде за да спинкате по-добре,пускам нашите хора

# 637
Лека нощ, миски! И утре по-кротко, че не мога вечер да ви изчета. smile3524

# 638

Как...............ами мисли за Къванч!Иначе ............спукана ие работата - с този башибозук! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Joy Joy Joy Това беше супер!!!

# 639
Лека нощ, Перлички! До утре!  Hug

# 640
hahaha И аз това си помислих като го видях, Лорче. Чудя се Берен как ли я кара през нощта...  Joy

smile3501 smile3501 Joy Joy Супер си!

Лека нощ, Перлени сладурки!Сладки сънища!Няма да ви казвам кого да сънувате.Вие си знаете.  love001  love001

# 641
ДОБРО УТРО Мишелче цар си на българския език Заглавието е много хубаво

# 642

УСПЕШЕН ДЕН СКЪПИ ПЕРЛИ!НЕКА Е ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ!

# 643
Привет и в днешния ден, изчетох ви, големи клюкарки сте Wink

Аз не гледах сериите, в които се появи Нихан от възмущение, че ще засенчи щастието на Инджи... Гледах ги след края на сериала, в интернет  Joy Знам, че е само филм и пак се паля като факла  Joy И сега при повторението-същата работа...Няма оправияяя  hahaha

и аз съм така, паля се амаааа все едно не знам какво ще стане, ама пустото, че си ги обичам, така им се радвам като се гушкат и говорят мило.

Относно среща да си направим аз съм ЗА, и преди го бях предлагала ама като че ли за Истанбул Laughing, но в Бг да се видим хич няма да е лошо, някъде по средата ли, представяте ли как ще бъбрим като сме една до друга и срещу друга  на масата. Ехааа, кеф ще е голям, пък и снимчицииии, на sinq laguna ще й направим скайп връзка Joy и пак ще е сред нас, трябва да си носим и лап-топ, която има, аз още лично нямам, ама така ми се ще.. АЙДЕ, ЧЕ СЕ РАЗМЕЧТАХ  Hug

Вчера не можах да доизгледам серията, че бях и на родителска среща, тръгнах по-рано..

# 644
За всекиго по нещо Аз диета не спазвам

Общи условия

Активация на акаунт