Приятелство между мъж и жена

• 17 217
  • 214
  •   1
Отговори
# 120
 smile3501 Браво! Сега, за да стане сапунката пълна, моля да се включат към Момичето и Момчето също така Бившата и Красивата. За последната поне се знае, че много трака и дори тракайка пърха с мигли.
Момче, повтарям се с една от съфорумките, но наистина ми е чудно като си мениджър... работа нямаш ли? Питам, щото и моя е шеф, ама гууулям шеф (затова и не работя) и не трака с колежките (или трака код, ама това го прави щото го кефи).
Повтарям се и за това как изписа ферман за Красивата, вместо да посипеш рози за жена си, която сам знаеш какво е направила за теб за това да имате дете... Нямам думи, честно!  #Crazy

# 121
Мисля, че е ред на колежката да се изкаже по темата   Sunglasses
Ако и тя е обяснителна като "колегата" ...да започне да развива теории за "духовното приятелство"...как си пада по него, но щото е много морална ,си държи краката събрани, ...бозата ще стане пълна.

Жалко за Момичето,че се е натресло на подобен ...екземпляр!

# 122
 #Cussing out Popcorn...аз нещо не разбрах края,може ли да превъртите сапунката  33uu
(а кънките отдавна ми умаляха)]

# 123
#Cussing out Popcorn...аз нещо не разбрах края,може ли да превъртите сапунката  33uu
(а кънките отдавна ми умаляха)]
Ох, Мария 123, направо ме разби с тия пуканки.  Mr. Green Аз от 2 дни съм на диета и замалко да скокна да си напукам в микровълновата...  smile3555

# 124
 Naughtyнедей..и аз бях!!ама онзи ден ,в която и тема да скокна всички говореха за ядене ooooh! ooooh! ooooh!...та и за баварски кремчета Sick неустисках...

# 125
Naughtyнедей..и аз бях!!ама онзи ден ,в която и тема да скокна всички говореха за ядене ooooh! ooooh! ooooh!...та и за баварски кремчета Sick неустисках...
Кво му е на баварския крем де....много си е вкусен.... Whistling

# 126
E, моля те, как иначе?! В контекста на темата не може така да има тоооолкова красиви колежки и немърливи и зле поддържани домакини. Няма да излагаме фронта! Пък някой ден ако се излъжа да проработя и тоя пич ми се окаже шеф... нали трябва да го шашна  Whistling Wink Sunglasses

# 127
Ай стига с тия кремове, че ми се сгади.

# 128
  • София
Пичът да каже верно коя е фирмата. Искам и аз по цял ден да се лигавя и да си чатя с някой колега, пък да ми плащат. Flutter Не е задължително да е на Момиче мъжа. Flutter

# 129
  • София
Пичът да каже верно коя е фирмата. Искам и аз по цял ден да се лигавя и да си чатя с някой колега, пък да ми плащат. Flutter Не е задължително да е на Момиче мъжа. Flutter
Peace

# 130
Зависи от степента на т.нар. приятелство.
Имам приятели от мъжки пол, с които в един момент животът ни е срещнал /като състуденти, колеги в работата, братя на мои приятелки, приятели на съпруга ми и т.н./. Това са хора, с които минава денят ми - работим заедно, излизаме на по бира, чуваме се по телефона, но приятелството ни не е конкретно на 4 очи, а е излязло в една обща компания, в която често се събираме много хора, половинките ни са приятели и т.н.
Лично /силно или както и да се нарича/ приятелство между мъж и жена рядко има в чист вид, защото често преминава в определени емоции - ако са само двамата и споделят, вживяват се в проблемите на другия и мислят един за друг, понякога хората започват да бъркат емоциите. Имам 1 такъв приятел, но трудно мога да го нарека приятел - той ми е много близък човек, с когото се подкрепяме и си подаваме ръка в нужда, но след общуване помежду ни всеки път оставаме "опустошени" за месеци, което определено не помага на целия ни останал живот /вади ни от Матрицата, в която ни е много хубаво и уютно/.
Напълно съгласна съм   bouquet  Но без тях животът не би бил пълен - имам предвид, ако поради страх да не пострадат взаимоотношенията с половинката ги игнорираме, се губи голяма част от пълноценното общуване. Аз имам един такъв приятел, поне от 15 год ми е такъв, и браня връзката си с него / уточнявам, че никога не е била физическа връзка/ не от 1 или 2 половинки към дадения момент, и кой знае от колко още занапред, но вече го чувствам едва ли не част от мен и не мога да си представя да го загубя.

# 131
Всъщност вие какво ми предлагате?

Първо, много сте забавни. Докато си мислехте, че аз свалям колежката и че гледам да съм й приятел за да мога някога да си легна с нея, бълвахте едни гущери. Като разбрахте, че май-май е обратното, бълвате други гущери. Не може да ви се угоди Simple Smile

Второ, смятате ли наистина, че трябваше доброволно да се откажа от приятелствата си, само защото едното момиче има "нещастието" да е красиво, а другото - да е живяло с мен 5 години и това плаши жена ми?

Друг е въпросът, че ми бяха отнети насила...

# 132
 Partyопределено не се израяваш като мъж....мнооооооооооооого си голословен hahaha hahaha hahaha
и обяснителен като жена..... Wink

# 133
 Grinning Момче, искрено ме забавляваш! Ако ще спиш по-спокойно от мисълта, запомни, че и най-красивата жена е омръзнала някому   Wink Пък ако толкова не можеш да прежалиш и трите... ами съберете се под един покрив. Определено ще ви е забавно, а и гледането на детето, емоционалните разкази и (евентуално) секса могат да са на рандъм принцип - коя се падне.

# 134
Цитат
определено не се израяваш като мъж....мнооооооооооооого си голословен hahaha hahaha hahaha
и обяснителен като жена...

Вероятно затова най- ама най-близките ми приятели винаги са били жени Simple Smile

А "голословен" и "обяснителен" не си ли противоречат малко?

Общи условия

Активация на акаунт