Приятелство между мъж и жена

• 17 210
  • 214
  •   1
Отговори
# 105
momche,
спри се вече....оправданията и поясненията са в твоя вреда.
И да, повечето от нас имат приятели мъже, но с никой от тях не правим описаните от теб неща.

# 106
momche ,
това ,което си написал,само затвърждава мнението ми.Не разбирам защо се изживяваш като нещо неземно...
Дали ти ще точиш лиги след дадена жена,или тя ще ти пърха с мигли,е без значение.
Факта,че между вас има емоционално и физическо привличане, остава.

Цитат
В това отношение темата е приключена - стана ясно, че 90% от вас имат приятели-мъже, което означава, че въпросните мъже пък имат приятели-жени.

Само че пропускаш нещо съществено важно...90 % от жените с приятели мъже казаха ,че не поддържат всекидневен и всекичасен контакт с въпросните приятели,не си чатят по цяла вечер ,особено ако са били и по цял ден заедно...И това поражда още един въпрос:
След като цял ден сте били заедно с колежката,нямате връзка,нито някакви неотложни фирмени въпроси за разрешаване,кое точно налага и след работно време да си чатите нон-стоп?

Това,че всички колежки припадат като те видят, ми стана ясно още в първия ти пост.   Mr. Green
Ненапразно написах "самовлюбен егоцентрик"...    Grinning
Грешката ми беше ,че допуснах ,че един толкова красив и търсен мъж ще сваля някоя жена...Нее, те сами тичат след него.   Twisted Evil

Мога още мнооого да пиша...но няма смисъл.
Ти си се взел толкова насериозно,че....гадното е ,че се опитваш да внушиш на жена си,че тя е лошата в случая.
А това е просто поредния банален офисен флирт,който е с неизвестен край .Засега!

# 107
Цитат
Само дето пак не виждаме една дума или мисъл за това как ли се е чувствала жена ти през това време,

Това не е нещо, което бих обсъждал публично, пък било то и анонимно. Темата е за отношението между мъжете и жените като приятели, респективно между мен и моите приятелки. Отношенията между мен и жена ми, колкото и да ми се иска да ви дам повод да си пощракате по клавиатурите, не са ничия работа и няма никакъв шанс да споделя с вас каквото и да било в тази посока.

# 108
То няма нужда ти нищо да ни казваш. Ние сами виждаме. Ако жена ти се чувстваше добре, тази тема нямаше да съществува.
А ти не си даваш никаква сметка, че продължаваш да я унижаваш с поведението си.

# 109
Цитат
Само дето пак не виждаме една дума или мисъл за това как ли се е чувствала жена ти през това време,

Това не е нещо, което бих обсъждал публично, пък било то и анонимно. Темата е за отношението между мъжете и жените като приятели, респективно между мен и моите приятелки. Отношенията между мен и жена ми, колкото и да ми се иска да ви дам повод да си пощракате по клавиатурите, не са ничия работа и няма никакъв шанс да споделя с вас каквото и да било в тази посока.

Отношенията между теб и жена ти са ясни като бял ден.
Тя трябва да е вечно признателна,че един красавец като теб е благоволил да се обвърже с нея.
И да не мърмори,да не недоволства,когато ти си играеш на "приятелство" с поредната "яка" колежка...

Ама пък доста публично обсъждаш мераците си по други жени....    Joy  

# 110
Ей,това е то колегиални отношения-браво,момче!Да се гледате,а да си говорите само с клавиатурата,Боже,Боже,ми вие кога изобщо работите,бре,толкоз ангажирани в това изясняване на отношения,пращане на фотосесийки и т.н. bash-така заслужаваш ти да ти се изясни

# 111
Пак обръщам внимание, че ние се виждаме очи в очи докато си пишем - гледаме се от бюрата и си "говорим" с пръсти по клавиатурата, дори виждаме реакциите си на написаното, а отвън изглежда, че не се познаваме.

Една романтикаааа... Rolling Eyes
Престани да унижаваш жена си!!!Поне във форума. Rolling Eyes

# 112
  • София
Божее. ooooh!  Това даже и като свалки между зрели хора не мога да определя. Плезене, закачки, див чат... Ухажване тип четвърти клас, втория срок. ooooh! И ти си в топ мениджмънта на фирмата?!

# 113
Цитат
След като цял ден сте били заедно с колежката,нямате връзка,нито някакви неотложни фирмени въпроси за разрешаване,кое точно налага и след работно време да си чатите нон-стоп?

Още като видях как жена ми е отворила темата и се "накарах", че ви е подвела и че ще ви заблуди относно отношенията ми с приятелките. Няма такова нещо. Нито дума не сме си обменили извън работно време нито онлайн, нито офлайн.

Така често си говорихме с другата ми приятелка - бившата ми жена, с която пък не се виждаме офлайн. Жена ми е смесила двата случая по начин, по който ви е заблудила кое с кого се случва. Не съм си правил труда да я поправям, защото за целите, за които тя е повдигнала темата, това е без значение.

# 114
  • София
Двама от моите приятели са ми бивши колеги. И на обяд сме излизали, и по скайпа сме писали, и след работа за по бира сме сядали. Говоря за хора, с които сме били бюро до бюро. Като братчета са ми. Каним се на рождени дни, на празници, на сватбите си, с пари сме си помагали...
Познавам моите хора от 10-тина години. Не е имало подозрения, че имам връзка с някой от тях, не съм пращала фотосесии и т.н. За 10-годишен период не сме изяснявали емоционални отношения, защото не се е и налагало - не сме имали такива.
Аз също бих реагирала аналогично на Момиче, защото в случая се акцентира предимно на емоционалната част от общуването, което не е присъщо на приятелите.

# 115
момче, не се стърпях и аз.
Ти си поредният комплексар, видял се в ролята на мачо с кокетиращи колежки(подчинени) и единственото, което е в главата ти, как да ти галят самочувствието. Жалко и за бившата ти жена, която прави същото.
Но не знаеш или си забравил, че колелото се върти. И както днес си горе, утре ще си долу.
На жена ти й пожелавам бързо спасяване от подобни "накараници" от господин Никой. Дано ме разбере. За всеки влак си има пътници, както и за нея мъже, които искат да виждат пърхащите й очи, а и нещо повече.
Да си жив и здрав да радваш колежките!
П.П. От опит знам, че който много говори, на практика е гола вода Joy

# 116
това ми напомня на случка с моя приятелка.Е,според мен я хваща параноята,но за нея явно не е така и съм съгурна ,че я боли.И тя си има един хубостник,който си има много добра приятелка.До колкото знам са учели в гимназията заедно и за известно време са били гаджета в миналото.В момента и въпросното момиче си има сериозен приятел и така са се стекли нещата,че са станали семейни приятели.Та приятелката ми е разказвала за тях,че често се събират и как като са заедно я изолират и дори не я поглеждат при разговор.И как въпросната приятелка разказвала интимни неща на приятеля и #Crazy.Как са се чували по телефона и разговори с часове.Приятелката ми се е опитала да каже на половинката си как се чувства,но няма разбиране от негова страна.И доста често съм присъствала на скандалите им имено за това.И наистина той-хубостника вместо да застане на страната  на приятелката ми ,застава на страната на приятелката си и върло я защитава.Незнам какъв съвет да и дам ...А виждам ,че я тормози...
След всичко написано и от Момчето и Момичето и видяно това с приятелката ми наистина заповам да се чудя ИМА ли само приятелство..? newsm78

# 117
 Shocked

Поздравления за бившата, която на време се е отървала от един  Confused.....и за да не бъда груба, ще запазя епитетите за себе си.
Ей момиче, спасявай се...... такова чудо не бях чела отдавна  ooooh!

# 118
Мисля, че е ред на колежката да се изкаже по темата   Sunglasses

# 119
Божее. ooooh!  Това даже и като свалки между зрели хора не мога да определя. Плезене, закачки, див чат...

Огледалца на обувките и тръбички с пластелинови топчета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт