Приятелство между мъж и жена

• 17 229
  • 214
  •   1
Отговори
# 135
  • край голямата локва

Вероятно затова най- ама най-близките ми приятели винаги са били жени Simple Smile

momche, би ли споделил с нас кое от следните твърдения е вярно за теб- обича да си споделя с приятелки, емоционален и чувствителен, епилира се, знае какво е скраб, мрази блъскането на стадиона, намира ловът за жесток  newsm78

# 136
Цитат
momche, би ли споделил с нас кое от следните твърдения е вярно за теб- обича да си споделя с приятелки, емоционален и чувствителен, епилира се, знае какво е скраб, мрази блъскането на стадиона, намира ловът за жесток

Имам много тясна цедка, през която минават тези, които допускам близо до себе си и с които споделям. Споделям само с тях, но много по-често те с мен, отколкото аз с тях.

Мога да съм пън, мога да се размекна. Зависи от подхода към мен. By default съм пън.

Жена ми не ми дава да се епилирам.

Не знам дали мразя блъскането на стадиона - никога не съм бил на стадион и не знам какво е. Някой път ще пробвам и ще ви кажа дали ми е харесало.

Но не, не съм гей Simple Smile

# 137
Момче, ти да не си мъжът в строго специфична връзка между две жени?

# 138
Цитат

Това не го разбрах. Поясни, моля.

# 139
Всъщност вие какво ми предлагате?

Ами май най-добре ще е да се изселиш към арабските страни,там където многоженството не е забранено и да си спретнеш харем.Така никоя жена няма да ти дудне за "приятелството " с другите жени...   Twisted Evil

Цитат
Докато си мислехте, че аз свалям колежката и че гледам да съм й приятел за да мога някога да си легна с нея, бълвахте едни гущери. Като разбрахте, че май-май е обратното, бълвате други гущери

На теб не ти ли стана ясно,че няма НИКАКВО значение кой кого преследва?!
Че е важен факта,че имаш жена ,която правиш на идиотка?!
И още по-гадното е,че я караш да се чувства виновна,че не е достатъчно освободена,че да търпи безропотно поредните ти "приятелски " свалки?!

# 140
Цитат

Това не го разбрах. Поясни, моля.

вашето ми прилича на лесбийска двойка

смятам, че си голям боклук според това, което причиняваш на приятелката си /независимо дали си мъж или жена/

и не ме интересува дали темата е хлъзгава, за съжаление е илюстрация на много реални ситуации

# 141
Айдееее...  Whistling Компанията, която мениджъра мениджира се хлъзва към банкрут... То не беше писане, не беше мазане, не беше оправдаване, не беше жалване... това с насилственото отнемане на приятелките особено ме трогна!  Praynig
Ама така е - докато жената си е носила, раждала и гледала детето, обзавеждала уютен дом... той си е имал нужда да "споделя", да си припомня денонощно колко желан е всъщност...сякаш ще обитава Земята вечно и ще е forever young... Колко патетично! Heart Eyes

# 142
Айдееее...  Whistling Компанията, която мениджъра мениджира се хлъзва към банкрут... То не беше писане, не беше мазане, не беше оправдаване, не беше жалване... това с насилственото отнемане на приятелките особено ме трогна!  Praynig
Ама така е - докато жената си е носила, раждала и гледала детето, обзавеждала уютен дом... той си е имал нужда да "споделя", да си припомня денонощно колко желан е всъщност...сякаш ще обитава Земята вечно и ще е forever young... Колко патетично! Heart Eyes
......и аз за тоз индивид(пола му е неясен)ще се помоля baby_neutral baby_neutral baby_neutral
 Joy Joy Joyда видим кога ще свърши пързалката,която насилствено ни ,,слагат''

# 143
  • София
Темата е странна. Авторката я има, пише по други форуми, не нова, не е провокатор. Потвърди, че момчето бил нейния човек, пък то момчето... не е кат да е възрастен...
И съм раздвоена.  Grinning
Аааа... и още: нещо насилствено му отнели, ама не разбрах какво?  Embarassed

# 144
Темата е странна. Авторката я има, пише по други форуми, не нова, не е провокатор. Потвърди, че момчето бил нейния човек, пък то момчето... не е кат да е възрастен...
И съм раздвоена.  Grinning
Аааа... и още: нещо насилствено му отнели, ама не разбрах какво?  Embarassed
Взимат му гаджетата,бе...как какво!    Twisted Evil
И той затова си кюта при жената...само завързва "приятелства"!

# 145
Цитат
това с насилственото отнемане на приятелките особено ме трогна!

Като те е трогнало, защо не отговори по същество - доброволно ли трябваше да се откажа? Вече десет страници пишете глупости и не ви стиска да отговорите смислено - трябва ли един мъж да се откаже от приятелките си, когато жена му страда от това? И жена му трябва ли всъщност да страда? Ако да - в какви случаи. Като се има предвид, че с колежката не си пишем всеки ден, а просто сме в една стая, не се виждаме извън офиса, не си пишем извън работно време, не съм я търсил аз, а тя мен (повтарям го, защото първите 5 страници ги бяхте изписали в пълна заблуда по всичките тези точки).

А не ви стиска да отговорите, защото както се разбра, самите вие (90% от вас) имате приятели мъже, които не желаете да жертвате. Когато се отнася до вас - било нормално, нищо лошо нямало (е, в 10% от случаите той после искал да спи с вас). Когато се отнася до друга жена - ох горката, да я ожалим.

# 146
Момичета, дискусията взе да напуска добрия тон. Това е моята тема, в нея съм достатъчно откровена. Ако исках да ви прожектирам филми, щях да бъда анонимна. Колкото и да не ви се вярва това на мен се случва действително. И също така действително Момчето е моя мъж. Освен това всички тези случки не са от вчера и по-любопитните могат да се разровят и да открият, че съм се терзала и друг път. Също така ще откриете, че историите са еднакви. Не искам да ме съдите и питате защо съм с този човек. Имам достатъчно много причини да бъда с него. В момента е ескалирал проблем, който се опитвам да реша по най-добрия за нашето семейство начин.
Не искам да се меся, защото това би означавало да отговарям на всички реплики, в това число и на Момчешките. А с него темата е дъвкана и предъвкана милион път, казали сме си всичко, но дори и да има още за казване ще го направим в къщи, на четири очи. Не е тук място да си изясняваме отношенията. Аз действително взех да се обърквам кое е правилно и кое не, взех да се питам греша ли някъде и точно това беше поводът да пусна тази тема. Мъжката поява ме изненада много.

# 147
Цитат
трябва ли един мъж да се откаже от приятелките си, когато жена му страда от това? И жена му трябва ли всъщност да страда?

Да,ако държи на жена си!
И да,жена му трябва да страда,когато мъжа й се задява с всяка поредна колежка...

Така че,забрави за всякакви "приятелски " отношения с колежките и си гледай жената !

Може би ако спреш да си такъв егоист,ще разбереш за какво иде реч...

# 148
Ако това толкова наранява жена ти, откажи се  #Cussing out.
Тая колежка явно те сваля, само ти си мислиш, че си и приятел май  Thinking

# 149
трябва ли един мъж да се откаже от приятелките си, когато жена му страда от това? ... Ако да - в какви случаи.

да, в описания случай
като те търси - режеш я деликатно, после неделикатно, накрая - шут

и да, бих се отказала от приятелство, ако половинката ми страда и половинката ми е преоритет

ако не ми пука за половинката и егоизмът ми надделее - за какво да се отказвам?

Общи условия

Активация на акаунт