Приятелство между мъж и жена

• 17 243
  • 214
  •   1
Отговори
# 150

А не ви стиска да отговорите, защото както се разбра, самите вие (90% от вас) имате приятели мъже, които не желаете да жертвате. Когато се отнася до вас - било нормално, нищо лошо нямало (е, в 10% от случаите той после искал да спи с вас). Когато се отнася до друга жена - ох горката, да я ожалим.

Посочи коя от нас е казала, че има приятел, с който да е в подобни отношения като вашите? Щото аз ни една не видях.
Всички споделиха, че имат такива, но не се виждат ежедневно, говорят по телефона или чатят.
Вече започвам да си мисля,че и ти самият си вярваш, че нищо нередно не вършиш и че жена ти е виновна.

# 151
Момиче , честно,завиждам ти на търпението и мазохизма.
Това явно е за пореден път и няма никакви изгледи ,че някога ще спре...
За твоя мъж винаги ще има нова колежка,нова приятелка...
Не знам какви са причините да си причиняваш всичко това,но не си струва.
Особено когато има Мъже...да живееш с такава мижитурка...
Извинявай ,че съм груба,но не знам как да го нарека,за да видиш и чуждата гледна точка.

Ако всичко ,което той написа ,е вярно,наистина ми е жал за теб и за всичките му минали и бъдещи потърпевши "приятелки"!!!

# 152
Цитат
това с насилственото отнемане на приятелките особено ме трогна!

Като те е трогнало, защо не отговори по същество - доброволно ли трябваше да се откажа? Вече десет страници пишете глупости и не ви стиска да отговорите смислено - трябва ли един мъж да се откаже от приятелките си, когато жена му страда от това? И жена му трябва ли всъщност да страда? Ако да - в какви случаи. Като се има предвид, че с колежката не си пишем всеки ден, а просто сме в една стая, не се виждаме извън офиса, не си пишем извън работно време, не съм я търсил аз, а тя мен (повтарям го, защото първите 5 страници ги бяхте изписали в пълна заблуда по всичките тези точки).

А не ви стиска да отговорите, защото както се разбра, самите вие (90% от вас) имате приятели мъже, които не желаете да жертвате. Когато се отнася до вас - било нормално, нищо лошо нямало (е, в 10% от случаите той после искал да спи с вас). Когато се отнася до друга жена - ох горката, да я ожалим.

Не ти трябва да се откажеш от приятелката, а жена - ти от тебе. Капиши? Този филм така съм го играла. Ако жена ти  има значение за тебе, нещата се развиват по един начин. Ако няма значение - по друг начин. Пробвай. Играй. Животът е сцена и всички сме актьори в него. Една от гнусните сцени е мъж да реве пред жена за друга жена.  Crazy

# 153
  • София
Виж сега, този път без ирония, ето къде е проблемът. Това, което ти описваш за отношенията ви с колежката не звучи като приятелство. Начинът по който я описваш също не звучи приятелски. Не знам ти самият дали осъзнаваш това. Затова те нападнаха момчетата, затова и жена ти е разстроена.

На мен лично неприятно впечатление ми направиха и приказките ти за това как някой преследвал някой си - няма значение дали колежката те гони или ти нея. Такова нещо в едно приятелство (ако има такова) е грозно. Приятелството е взаимна и естествена връзка на равенство - никой не се налага да преследва другия активно за да търси вниманието му.

И трето, никът ти е показателен. В профила ти пише че си на 38 години. Време е да започнеш да се държиш като Мъж, не като Момче. Peace

# 154
А, възможно е...докато не се изчукат - са си близки приятели.

# 155
ОФФ!!

Една отхвърлена жена е доста отмъстителна  Thinking Не смятате ли че начина по който момчето се държи с колежките е продиктуван донякъде от този факт  Thinking  Ако вземе да ги реже  и изритва би си навлякъл повече проблеми  и в личен и в служебен план, което може да доведе до загуба на работа Thinking

Тогава разбира се жена му ще е доволна че той ще си е по цял ден в къщи .... докато дойде сметката за тока  Whistling

Айде сега кажете ми че не съм прав  Whistling

# 156
ОФФ!!

Една отхвърлена жена е доста отмъстителна  Thinking Не смятате ли че начина по който момчето се държи с колежките е продиктуван донякъде от този факт  Thinking  Ако вземе да ги реже  и изритва би си навлякъл повече проблеми  и в личен и в служебен план, което може да доведе до загуба на работа Thinking

Тогава разбира се жена му ще е доволна че той ще си е по цял ден в къщи .... докато дойде сметката за тока  Whistling

Айде сега кажете ми че не съм прав  Whistling
Грешиш. При толкова колежки, все една ще е отхвърлена. И той винаги ще е под заплахата "у дома при жената".

# 157
Бааааааа, за пръв път чувам мъж да се плаши от вниманието на жените Joy

# 158
  • Германия
Добре де, аз не разбирам защо момчето трябваше чак толкова много да акцентира върху неземната хубост на колежката и върху това, че тя тичала по дире му (второто отказвам да го повярвам, от писаниците ми се струва пълен комплексар) ooooh! Другите са ти казали вече, това вашето няма нищо общо с приятелство, това е някакъв детински флирт, чрез който си четкаш самочувствието и избиваш комплекси за сметка на жена ти. Така че, при това положение с какъв акъл очакваш тя да  толерира подобен вид отношения? И да знаеш, ако бях на жена ти такъв ритник щеше да получиш у гъзо.... Close

# 159
  • София
Имах гадже, заобиколено от приятелки - бивши гаджета, колежки, съседки, всякакви. С тях разговаряше по всяко време на денонощието, без ограничения във времетраене и теми. Това продължи с години. За този период от време, аз се опитвах да обясня, че приятелските отношения признават присъствието и на другия човек във връзката. Всичките го търсеха, сваляха и т.н., защото се разбирал по-добре с жени и го уважавали. Тогава беше на 30 години. Сега е на 40, има съпруга и бебе, продължава в същия дух.
Както и да е, разделихме се. Запознах се със съпруга ми, контактна личност, има приятелки и т.н. Не правя проблем за неговите приятелки. Не ми се навират в очите, нито той се изживява като дар Божий за жените. Съпругът ми има колежки, обядват, контактуват, което е ок, не работи в манастир. Аз също не работя в метох.
Комуникацията с отсрещния пол е приемлива, когато не напуска добрите граници. А границите са отсъствието на интимен, емоционален елемент и братско-сестрински отношения. Момчето изписа 5-6 поста, във всеки натъртваше красотата на колежката, как го сваля и т.н. Да, всяка жена би реагирала, дори и да е оперирана от ревност.
Въпрос на уважение е как подхождаш към партньора, как представяш приятелите си и дали тези приятели всъщност са приятели или поредното флиртче. На мен случаят ми прилича на такъв. Неразделни приятелства не се правят с хора, които познаваш от миналия месец.
На въпроса на Момчето: да, ако партньорът се чувства дискомфортно от тези отношения, считани от повечето за извън границите на приятелския тон, трябва да прекратиш. Това в случай, че искаш да продължиш с партньора. А ако търсиш как да го разкараш, нараниш, компенсираш ниското си самочувствие, начини бол.
Пожелавам на Момичето мъдрост в решаването на тази житейска ситуация.

# 160
Цитат
И жена му трябва ли всъщност да страда?

Ако жена ти беше същата шаврантия като тебе, хич нямаше да страда, даже щяхте да си пасвате страхотно.....ти с твоите приятелКИ, тя с нейните приятели Party
И стига си повтарял като мантра, че става дума за приятелство!
Съвсем нормално е да имаме приятели от противоположния пол, това никой не го оспорва.
Обаче в тези фермани, които си ги изписал, става дума за всичко друго, но не и ПРИЯТЕЛСТВО.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 17:53 от kookai

# 161
Momche,толкова ли ти е трудно да приемеш ,че жена ти  е наранена и да направиш всичко възможна да я накараш да се чувства добре.Дори и ако това означава да се откажеш от тези т.нар приятелки.Кое е по-важно жена ти ли да е добре или приятелката?
Така като гледам имаш много време да помислиш в-у това Жена ти или приятелката.....Все пак явно имаш доста свободно време.... newsm78

# 162
Простееш! А за малко да ми станеш интересен (като лабораторна мишка, не като мъж, моля те!)
Имам си приятел мъж. Много го обичам! Говорим си. Споделяме си. Помага ми. Аз му помагам. Правим редовен, здравословен и разтърсващ секс. Имаме и деца.... Мда, този приятел ми е съпруг. Ако реши да си има подобни на твоите приятелки, да си почесва егото по твоя грозен начин... мисля да го изстрадам сама, след като му бия шута. Засега такава опастност няма.

И моля, остави жена си да пише в женските форуми. Ти явно има с кого да тракаш.

Момиче, ако имаш нужда от ограмотяване как да работиш с пс-то си, така че твоя "благоверен" никога да не разбере, пиши ми на лични. Той значи може да си трака инкогнито, а ти не. Без тия!

# 163
Бааааааа, за пръв път чувам мъж да се плаши от вниманието на жените Joy
.....затова си мисля ,че нещо в тази тема е  :outtajoin:

# 164
  • в сърцето на един мъж...
Ох, изчетох всичко прилежно, да не би да объркам нещо в ситуацията.
Момче, аз също съм от тези жени, които имат приятели мъже, но никога не съм си позволявала да им пращам такива файлове, да си чатим с тях и да си разменяме еротични послания, пък да се правим на непознати. В крайна сметка приятелите ми са затова приятели, за да говоря открито с тях нон стоп, а не да се крия. Изсипа толкова много суперлативи за тази колежка, че и за слепите е ясно, че я харесваш, колкото и да отричаш. Вярно, да, темата не е за отношенията с жена ти, но в случая явно тези отношения притесняват нея, карат я да се чувства несигурна и съответно подкопава нейното светоусещане. Това не е малък проблем.
Хм, отнели ти насилствено приятелките??? Жена ти ти каза - край, няма да се срещаш с тях, защото... Или пък някоя от тях е починала??? Защото това е насилствено. Всичко друго са оправдания.
Моя мъж имаше една такава приятелка, дето му ровеше в косата пред мен... Казах му, че не се чувствам добре в нейна компания и той реши, че тя не е толкова важна за него и преустанови контактите. Всичко друго би било само хвърляне на прах в очите.
Момиче, съжалявам за неприятната ситуация. Според мен си права да се съмняваш, такъв вид приятелство, не е приятелство, по-скоро е флирт, за жалост. Confused
П.С. Отхвърлена жена=проблеми - само в една ситуация, ако тя е шефката и зависи работното място. Sexual harassment му се вика на това, и в единия, и в другия случай Naughty

Общи условия

Активация на акаунт