Приятелство между мъж и жена

• 17 240
  • 214
  •   1
Отговори
# 165
Момиче , честно,завиждам ти на търпението и мазохизма.
Това явно е за пореден път и няма никакви изгледи ,че някога ще спре...
За твоя мъж винаги ще има нова колежка,нова приятелка...
Не знам какви са причините да си причиняваш всичко това,но не си струва.
Особено когато има Мъже...да живееш с такава мижитурка...
Извинявай ,че съм груба,но не знам как да го нарека,за да видиш и чуждата гледна точка.

Ако всичко ,което той написа ,е вярно,наистина ми е жал за теб и за всичките му минали и бъдещи потърпевши "приятелки"!!!

Много точно казано.

# 166
 Oт повърхностното прочитане на историята разбрах, че Момчето е обект на флирт и манипулация от страна на красавицата и както винаги ,отстрани колегите виждат нещата много по-трезво. А той ги възприема как му се иска- бедната, красива колежка, която има просто духовна връзка и нужда от него. И не е ли нормално жена му да се страхува  не от физическата изневяра, а от приятелската им връзка, която си е чиста свалка, подсладена от клюките на офиса. А и аз съм от тези , които много не вярват в приятелството между мъж и жена. Имала съм , по точно съм мислила, че имам 2 пъти такива приятели, но в един момент, както казва еди-кой си "Където има мъж и жена винаги наоколо витае  секса".

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 23:29 от Анонимен

# 167

Ти имаш ЕМОЦИОНАЛНА връзка с въпросните жени (предполагам знаеш какво значи емоция , нали  newsm78) докато всички пишат за приятелството между двата пола , но не става въпрос за емоция  в техните взаимоотношения нали ? Точно това притеснява жена ти , емоцията между вас , а не приятелството ......................................................
 Wink

# 168
Цитат
Добре де, аз не разбирам защо момчето трябваше чак толкова много да акцентира върху неземната хубост на колежката и върху това, че тя тичала по дире му

Неземната хубост - за да се замислите от какво всъщност се плаши жена ми. Щеше ли да изпадне в същата паника, ако се бях сприятелил с някоя дебелана или дори с някое средностатистическо обикновено момиче? И не съм акцентирал върху хубостта, а върху това как тя влияе върху мъжете и върху техните жени (респективно и върху моята). Ако добре си спомням, използвах израза "като удар с чук в зъбите". Друг въпрос е вие докъде сте прочели написаното и колко сте го разбрали ...

А за това, че тя е тичала подире ми - не съм казал точно това, а че инициативата е нейна, не моя. Това е важно, защото в първите 5 страници от темата (преди да се намеся), водени от стереотипите си, обяснявахте как едва ли не аз се въртя около нея и й се правя на приятел с надеждата рано или късно да я сваля. Иначе аз имам основания да смятам, че "не тича подире ми" и не очаква романтика от мен, но няма да навлезна в нейното пространство и съответно няма да се аргументирам. А вашите залитания в тази посока и опитите ви да коментирате нейната мотивация са толкова близо до истината, колкото коментарите ви за моята, преди да се намеся.

Честно казано, от два дни се опитвам да разбера що за човек трябва да си, за да си позволиш дори да разсъждаваш, камо ли да коментираш мотивите на разни хора, без да разполагаш поне с чаша турско кафе, боб, карти таро или кристално кълбо. Те и циганките на пазара толкова познават, но поне полагат старание да се аргументират чрез съответните атрибути на професията ...

# 169
Щеше ли да изпадне в същата паника, ако се бях сприятелил с някоя дебелана или дори с някое средностатистическо обикновено момиче?

да, ако се беше сприятелил по същия начин като с красавиицата

това, което има значение е отношението към, а не физическата красота на другия обект

# 170
Момиче, положението в семейството ти е сериозно.
Списващия учасник вече го игнорирам, защото и децата ми са по наясно с междуполовите взаимоотношения. Аз му говоря, че този филм съм го играла и без наземни красавици, той в 2 часа през нощта ми обяснява,колко съм боса в човешките взаимоотношения. Даже твърди, че красива жена ми действала като чук между зъбите. Никога не ми е действала така красива жена. А ако е и умна, още повече я уважавам.
Аз бях дотук. В тийн-темите не влизам. Тази клони натам.

# 171
Цитат
Добре де, аз не разбирам защо момчето трябваше чак толкова много да акцентира върху неземната хубост на колежката и върху това, че тя тичала по дире му

Неземната хубост - за да се замислите от какво всъщност се плаши жена ми. Щеше ли да изпадне в същата паника, ако се бях сприятелил с някоя дебелана или дори с някое средностатистическо обикновено момиче? И не съм акцентирал върху хубостта, а върху това как тя влияе върху мъжете и върху техните жени (респективно и върху моята). Ако добре си спомням, използвах израза "като удар с чук в зъбите".

И с крокодил да ти беше свалката,пак щеше да се притесни жена ти.
Щом предпочиташ да споделяш с друга,а не с половинката ти,всяка жена ще се притесни.
Независимо от вида на съперницата...

А за това, че тя е тичала подире ми - не съм казал точно това, а че инициативата е нейна, не моя.

А аз пак ти казвам,за трети път май вече,че няма никакво значение дали ти точиш лиги след нея,или тя ти пърха с мигли и ти намига!
Факт е,че се сваляте и флиртувате...а чия е инициативата няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!
Жена ти ще страда и в двата случая:
1.Ако на теб не ти пука за нейните чувства и залиташ след всяка красива колежка
2.Ако колежките ти са толкова нагли,че ти налитат ,без да се съобразяват ,че си женен.
И в двата случая жена ти е потърпевша.

Честно казано, от два дни се опитвам да разбера що за човек трябва да си, за да си позволиш дори да разсъждаваш, камо ли да коментираш мотивите на разни хора, без да разполагаш поне с чаша турско кафе, боб, карти таро или кристално кълбо.

Ами ти даде толкова инфо,че няма нужда нито от боб ,нито от другите атрибути на гадаенето...

В твоя живот винаги е имало по една такава "приятелка" ,която е тормозила жена ти...
Няма да се учудя,ако първата ти жена и затова те е напуснала...причината ви за развод Изневяра от твоя страна ли е била?
Не знам от колко време си женен втори път,но ако продължаваш да си осигуряваш "приятелки" и този ти брак няма да просъществува дълго!

# 172
 Тази колежка явно си е професионална флиртаджийка. Дошъл и твоят ред в офиса. Ама защо си толкова горд не мога да разбера, че и семейството си разваляш заради една наистина тийн история. Незряла постъпка на комплексиран мъж ли е, що ли? Боб и кристално кълбо наистина нямам, ама момчета, неузрели мъже, мислещи се за неустоими срещаме всеки ден.

# 173
Много плосък начин да караш жена си да се чувства нежелана, като и показваш колко красиви жени се занимават с теб и ти как ги облъскваш. Ти май имаш цикличност в браковете, издържаш известно време с дадена жена и след като този период отмине трябва да я сменяш. Да ти кажа, това което пишеш че била неземна красавица, не ми се вярва. И каква е тази институция в която работите, че имате време да си пишете емоционално в  чатове. Работа нямате ли?

Съвет към жена ти, прецени дали това е мъжа с който искаш да остареш, и дали си заслужава цялото това унижение в което той ще ти обяснява за неговите приятелки, и колко красиви са те.
Аз никъде не прочетох че той има чувства към теб, досега имаше само упреци.

# 174
 Темата до известна степен е дъвкана и в моето семейство и разбирам.
Момче, съпругата ти приоритет номер едно ли е за теб? Във всяко едно отношение?

# 175
  bouquet Момче, този букет е за теб. Виждам, че си изключително емоционален и знам, че ще те трогна. Исках само да изразя благодарността си, че макар и виртуално те срещнах. От 2 дни насам осъзнавам колко ми е хубаво с моя мъж... Дори снощи го посрещнах с най-топлата прегръдка и целувка... задето не е като теб, не ме унижава по начина, по който ти унижаваш жена си, за смелостта му да бъде истински мъж, преборвайки се сам със своите слабости, с които ти никога няма да успееш да се пребориш...Наистина ти благодаря, че те има и че показа на мен и на други жени какви мъже НЕ ни трябват!

# 176
Аман от лицемерие! Стигнах само до трета страница:

Цитат
Nightwish - И аз имам такъв приятел, и е наистина , само приятел, никога не е имало и не може да има нищо повече,няма и стремеж към това

kriskotkata - Имам си такъв приятел. И е само приятел на когото много държа.Познаваме се от 18 години,много преди да се омъжа...В началото,мъжа ми искаше да ме откъсне от всичките ми приятели,но не успя

Кафе с Канела - ... с най-добрия ми приятел ... сме буквално като брат и сестра ...

Severa - И сега имам такива приятели, и в гимназията съм имала

Dincho - Иначе и аз имам приятели мъже без да има сексуално привличане

Как` Сийка - да си излееш душата пред човек, който няма тайно да злорадства, ще ти даде адекватен съвет, точно защото разсъждава по същия начин като милото и ще ти обясни нещата от неговата гледна точка, без да те афектира повече.  И много други ползи има, който си има такива приятели - знае.

azaf - Имам 1 такъв приятел, но трудно мога да го нарека приятел - той ми е много близък човек, с когото се подкрепяме и си подаваме ръка в нужда

Жаве - Имах един такъв колега

Pipinka - Аз имам мъж най - добър приятел . даже ми е почти като брат

miss_ell - Имам и то не само един

estrea - аз имах такъв приятел

Либи - Всички споделят, че имат приятели мъже. И аз имам

Маргало - Ето преди малко ми се обади един познат. От 100 години се познаваме,знаем си и кътните зъби.

Severa - Ни сме влюбени, ни искаме да се чукаме... Обичаме се, като приятели

милинка - Имам приятели мъже

corset - Имам приятел мъж ... Особено ми е скъп.Всичко мога да споделя с него

roxanne25 - Имам такъв приятел

koikoii - с моя най- добър приятел бяхме неразделни

Нататък има още и още, но няма смисъл. Та значи вие можете да имате приятели мъже, мъжът ви, обаче, не може да има приятелка. Особено ако е красива. Вие можете да споделяте "всичко", можете да сте като брат и сестра, можете да си изливате душата пред него, можете да се "обичате като приятели". Но ако мъжът ви направи същото, това вече не е приятелство, това вече било нещо друго. Не можело било той да има емоционална връзка. А каква, по дяволите, е връзката с приятелите ви мъже, ако не емоционална? Интелектуална (решавате уравнения, правите бизнесплан или анализирате борсовите индекси)?  Финансова? Сменят ви бушоните? Глупости! Търсите ги точно защото имате нужда да споделите с тях някаква емоция. Но мъжът ви няма това право! Той трябва да споделя всичките си емоции само с вас!

И освен това, защо си мислите, че единствените емоции, които един мъж може да има, са свързани с жени или с проблемите му с "милото"? Не може ли да имаш емоции, свързани с работата? Не може ли някоя сделка да те тормози или радва? Това с кого ще го споделиш, ако не с най-близкия си колега и защо той не трябва да е жена?

# 177
Всичко хубаво ни обясни, показа, разрови, кажи сега защо жена ти пуска теми във форумите.

# 178
 Sick Ти си болен бе!
Моля Момиче да помоли модератора на темата да я заключи, че вече на всички ни се гади!
Никоя от старателно цитираните от теб жени не каза, че всеки ден е с "приятеля" си, че си чати с Него нон стоп, че пърха на приятеля си с миглички, че му изпраща свои клипчета.
Толкова ли си тъп или се правиш, щото така ти изнася?!???  #Crazy
Инсайда ти всъщност е толкова грозен, че и най-красивата външност не може да го скрие...
Аз бях дотук! Ти можеш да направиш това  #2gunfire със себе си и да оставиш жена си на мира, а бившата и красивата да намерят друго рамо, на което да се опрат, че твоето е хилаво.
П.П. Реагираш прекалено първосигнално... неприсъщо на човек, заемащ някакъв ръководен пост. А сега ми кажи не си ли тъп или си тъп:

Цитат
Момче, ти да не си мъжът в строго специфична връзка между две жени?

Това не го разбрах. Поясни, моля.

вашето ми прилича на лесбийска двойка

смятам, че си голям боклук според това, което причиняваш на приятелката си /независимо дали си мъж или жена/

Извинявам се на Момиче за последния въпрос и последвалия цитат!!!

# 179
  • в сърцето на един мъж...
Нататък има още и още, но няма смисъл. Та значи вие можете да имате приятели мъже, мъжът ви, обаче, не може да има приятелка. Особено ако е красива. Вие можете да споделяте "всичко", можете да сте като брат и сестра, можете да си изливате душата пред него, можете да се "обичате като приятели". Но ако мъжът ви направи същото, това вече не е приятелство, това вече било нещо друго. Не можело било той да има емоционална връзка. А каква, по дяволите, е връзката с приятелите ви мъже, ако не емоционална? Интелектуална (решавате уравнения, правите бизнесплан или анализирате борсовите индекси)?  Финансова? Сменят ви бушоните? Глупости! Търсите ги точно защото имате нужда да споделите с тях някаква емоция. Но мъжът ви няма това право! Той трябва да споделя всичките си емоции само с вас!

И освен това, защо си мислите, че единствените емоции, които един мъж може да има, са свързани с жени или с проблемите му с "милото"? Не може ли да имаш емоции, свързани с работата? Не може ли някоя сделка да те тормози или радва? Това с кого ще го споделиш, ако не с най-близкия си колега и защо той не трябва да е жена?

Къде, в това, което си цитирал пише, че някоя от нас е пратила секси клипчета на приятелите си, че си чати непрекъснато с тях, че он лайн им се усмихва, пърха с мигли, праща целувки и хвърчат искри? Емоция има - приятелство, подкрепа, съпричасност, споделяне... И да, нормално е да споделиш нещата, които си описал, но по дяволите, никъде няма преследване, лигавене и пърхане с мигли. Човече, та това си е жива свалка. Недей, моля те, да ни мислиш за тъпи и ограничени... И няма нужда от кристална топка - фактът, че говориш така за тази жена, нещата които написа, са напълно достатъчни човек да си извади съответните изводи.
Моя мъж има приятелка - неговата шефка. От нея съм видяла само уважение един към друг. Не си чатят по нощите, вярно говорят си по 2-3 часа, но е само и единствено за работа. В една стая са, но не прехвърчат искри, семейни приятели сме и до известна степен тя е човека, който даде тласък на кариерата му. Но никога, абсолютно никога, нито един от двамата не ме е поставил в унизителна ситуция, както ти правиш в момента. И да, нямам нищо против да има мъжа ми приятелки, смятам, че той е достатъчно зрял, умен и има усет за тези неща, за да не ме поставя в такава ситуация, да се чудя защо съм с него и дали не залита някъде.

Общи условия

Активация на акаунт