Приятелство между мъж и жена

• 17 213
  • 214
  •   1
Отговори
# 180
  • Германия
Момче, я кажи, ама съвсем честно- тази колежка ако беше 250кг, с проскубана коса и с  брадавица на носа, пак ли щеше да ти бъде приятелка?

# 181
momche , и още сто примера да извадиш,пак няма да убедиш никого!

Нито една жена не каза ,че пърха с мигли на приятелите си мъже,нито ,че те са се опитвали да ги свалят,нито че мъжете на тези жени са се почувствали някога застрашени от въпросните приятели.

Ако се опитваш да успокоиш съвестта си,че това вашето не е флирт,свалка или както там се казва,това си е твоя работа.

Но никой тук няма да ти повярва,че си приятел с нея само защото е гений в работата си.

След като те преследва, искала е връзка с теб,пърха ти с мигли,намига ти и прочие, праща ти фотосесии /в които едва ли е облечена като монахиня/, клипчета и т.н. ....това си е флирт,закачка, свалка,любовна прелюдия,ако щеш.Т.е. това е всичко друго,само не и приятелство между мъж и жена!

Пък ти го наричай както щеш...
Но не обвинявай жена си за твоите комплекси и сексуални мераци по други жени...
Не вярвам изобщо да има жена ,която да приеме подобни отношения като чисто прятелски и хич да не й пука ,че мъжа й така открито се задява с друга жена...

# 182
Налага се да внеса малко ясноти, защото според него съм ви била подвела:
1. С бившата си жена /по-точно гадже, с което е живял определено време/ комуникираше чрез мейли. Около 5-6 съобщения дневно, в рамките на целия ден.
2. С въпросната колежка комуникацията е в рамките на работното време. В интерес на истината не са си чатили в извънработно време. Но в работно време какво и колко са си говорили - не знам. Снимките и аз съм ги виждала - обикновени фотосесии, няма голотии, няма нищо еротично в снимките като такива. И клипчетата съм виждала - бяха клипове към песни, в чието заснемане е участвала. Пак нищо неприлично.
3. Не съм лесбийка. Определено съм хетеросексуална. И не си падам по тройки.
4. Съгласна съм, че ако колежката не беше красива, вероятно приятелство нямаше да се получи.
5. Съгласна съм също, че ние жените не се държим по нейния начин с приятелите си мъже.
6. Съгласна съм да мъжът ми да има жена-приятелка, ако тя отговаря на следните условия - не е част от моето семейство /т.е. не й се споделя всичко, което се споделя с мен/, не е красавица, държи се нормално - т.е. не флиртува.
7. Да, притеснително е, когато мъжът ти се сприятелява с красавица.

# 183
ама ,защо си усложнавате живота ,заради такива неща!!!! ooooh! ooooh! ooooh!
много го взимате на дълбоко smile3521 ....

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 13:13 от мария 123

# 184
Мария, защото въпросът е принципен. И той не касае само това кой с кого се сприятелява, а как се чувстват околните от действията на близките си хора.

# 185
 Tiredсигурно ти е много болно!!!Но ,смятам ,че колкото повече се задълбочаваш ,толкова повече ще ти тежи!!!!
и мъжа ми ходи с колежки на обяд,но  newsm78 нямам нищо против!!!!Не ограничавам и не ме ограничават,..но и възлюбения не ме е наранявал по този начин Naughty Naughty
 Mr. Green

# 186
От всички обяснения на "момчето", стигнах до извода, че той си мисли, че всяка усмивка от чужда жена непременно означава свалка към него /има проблем с прекомерното самочувствие/ и в същото време жена му е грозна /или поне в неговите очи тя има комплекс и ниско самочувствие, притеснявайки се от някакви красавици, а въпросът е доколко той й втълява колко е грозна/, а той "горкият" всячески се старае да е лоялен към нея.
Да се чуди човек да се смее ли или да плаче.

# 187
Момче, каквито и да са отношенията ви с колежката, те карат жена ти да се чувства некомфортно. Факт.
Момичето ми се струва доста премерен и деликатен човек. Прави ми впечатление толерантното и и уважително отношение към теб. Не злоупотребявай.

# 188
Защо все пак се е разделил с първата си жена?

Не мога да не забележа ,че той определено не отговаря на парливи въпроси...и съвсем умишлено пропуска важните подробности.

Но от това флирта не става по-малко флирт...

# 189
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, това все пак са лични подробности и нямат абсолютно никакво значение за сегашната ситуация.
В момента проблемът е, че той явно има някакви чувства и намерения към колежката си и това тревожи жена му. Останалото е чешене на езици. Peace

# 190
мъжете в темата защо замлъкнаха така?Те да се изкажат намират ли ситуацията за нормална след обясненията на момче.Или мълчат от солидарност. Laughing

# 191
Азаф, не се намирам за грозна. Аз съм нормална жена, нормално привлекателна, нормално харесвана от противоположния пол. Просто колежката е съвсем друга бира. Все пак и аз съм я виждала, и аз съм комуникирала с нея. Вероятно самочувствието ми се е понижило, твърде е вероятно, но към момента, в който пиша това се чувствам прекрасно в кожата си Simple Smile.

# 192
мъжете в темата защо замлъкнаха така?Те да се изкажат намират ли ситуацията за нормална след обясненията на момче.Или мълчат от солидарност. Laughing
....мъжката солидарност е пословична Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 193
Цитат
Защо все пак се е разделил с първата си жена?

Не мога да не забележа ,че той определено не отговаря на парливи въпроси...и съвсем умишлено пропуска важните подробности.

Няколко пъти ме подпитвате и аз всеки път ви отговарям едно и също - няма да споделя с вас нищо, което смятам за лично, нито ще навлезна в чуждо лично пространство. А пък по отношение на трети лица съвсем нищо няма да кажа. Не мисля, че тези неща са ваша или въобще нечия работа.

# 194
Момче, то тук малко като на кръстосан разпит но аз пак да си задам въпроса.
Партньорката ти приоритет номер едно ли е за теб?
И защо мамка му, голяма част от мъжете не вдяват или се правят че не вдяват факта че голяма част от емоционалния мир и хармония на жените им зависи от самите тях, от постъпките , думите, отношението им и т.н

Общи условия

Активация на акаунт