Чукча не читатель, чукча писатель ... Тук никой не чете, май.
Няколко пъти ви обяснявах защо въпросът с красотата на колежката е важен и изрично наблегнах, че не изразявам лично мнение. Да бяхте си задали въпроса защо всъщност толкова го натъртвам, щяхте да се сетите, че може би все пак не е без значение... Колкото моят професионален успех може да се сравнява с този на Бил Гейтс, или пък успехът на Бойко Борисов с този на Барак Обама, толкова всяка една от вас може да се сравнява с жена като нея. Това не значи, че аз не съм успешен - ние просто не можем да се сравняваме. Бил Гейтс може да се сравнява с Уорън Бъфет, а аз мога да се сравнявам със съученика ми Гошо. Става дума за съвсем друга скала. Ако седна на една маса с Гошо, ще ми е комфортно. С Гейтс и Бъфет ще се чувствам беден и глупав. По същия начин ще се чувства всяка една от вас в нейно присъствие. Не ви познавам, не знам как изглеждате, но съм сигурен в това, просто защото съм го виждал много пъти.
А по въпроса за това дали намирам жена ми за красива, умна, важна ли е за мен, обичам ли я и т.н. вижте предишното ми съобщение (т.е. не е ваша работа и няма да дочакате да ви го кажа).

. ДиС се обедини