Приятелство между мъж и жена

• 17 253
  • 214
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
Азаф, не се намирам за грозна. Аз съм нормална жена, нормално привлекателна, нормално харесвана от противоположния пол. Просто колежката е съвсем друга бира. Все пак и аз съм я виждала, и аз съм комуникирала с нея. Вероятно самочувствието ми се е понижило, твърде е вероятно, но към момента, в който пиша това се чувствам прекрасно в кожата си Smile.

Чукча не читатель, чукча писатель ... Тук никой не чете, май.

Няколко пъти ви обяснявах защо въпросът с красотата на колежката е важен и изрично наблегнах, че не изразявам лично мнение. Да бяхте си задали въпроса защо всъщност толкова го натъртвам, щяхте да се сетите, че може би все пак не е без значение... Колкото моят професионален успех може да се сравнява с този на Бил Гейтс, или пък успехът на Бойко Борисов с този на Барак Обама, толкова всяка една от вас може да се сравнява с жена като нея. Това не значи, че аз не съм успешен - ние просто не можем да се сравняваме. Бил Гейтс може да се сравнява с Уорън Бъфет, а аз мога да се сравнявам със съученика ми Гошо. Става дума за съвсем друга скала. Ако седна на една маса с Гошо, ще ми е комфортно. С Гейтс и Бъфет ще се чувствам беден и глупав. По същия начин ще се чувства всяка една от вас в нейно присъствие. Не ви познавам, не знам как изглеждате, но съм сигурен в това, просто защото съм го виждал много пъти.

А по въпроса за това дали намирам жена ми за красива, умна, важна ли е за мен, обичам ли я и т.н. вижте предишното ми съобщение (т.е. не е ваша работа и няма да дочакате да ви го кажа).

# 196
Брех, мама му стара! Каква е тази неземна красавица - умна, интелигентна.
Що миски,  моделки, преуспели и красиви  жени  сме виждали и пак без дъх не сме оставали, ама тая ще да е от друга планета.Чак пък толкова Rolling Eyes

# 197
досадихме му на хлапака и започна да обижда на едро

# 198
може ли снимка???Сериозно-каква ще е тази неземна красота.Или поне линкче към клиповете,в които участва,когато не работи сериозната си офисна длъжност Sunglasses

# 199
  • София
Ти май наистина не схващаш. Или си просто ужасно нагъл. Или и двете.

За първи път виждам контингента на ДиС толкова единен. Joy

# 200
досадихме му на хлапака и започна да обижда на едро
На хлапака не знам, ама чак на мен ми става некомфортно как грубо се навлиза в личния живот на хората и то за неща, които не са предмет на темата. Crazy
 Момичето сигурно вече съжалява, че зададе един простичък въпрос, а получи съвети да си преразгледа генерално брака.

# 201
Ех, имаше полза от моята тема Simple Smile. ДиС се обедини Simple Smile

Сега сериозно. Не е неземна красавица. Но има много особено излъчване - наистина мъжете превъртат около нея. Вероятно, ако я видите няма да останете бездиханни, но фактите са такива - мъжете откачат.  

Мисля, че ако вече няма какво да се каже по същество, може би е време да се заключи темата.

# 202
най-добре информирай модератор, за да я заключи

# 203
Аз не разбрах в каква връзка се споменава красотата на колежката??? newsm78
Най-достойна е за внимание, уважение, приятелство, любов или какво? Че как още не са я избрали за директор на фирмата, не не по-добре направо за президент....на държавата...

# 204
Цитат
Защо все пак се е разделил с първата си жена?

Не мога да не забележа ,че той определено не отговаря на парливи въпроси...и съвсем умишлено пропуска важните подробности.

Няколко пъти ме подпитвате и аз всеки път ви отговарям едно и също - няма да споделя с вас нищо, което смятам за лично, нито ще навлезна в чуждо лично пространство. А пък по отношение на трети лица съвсем нищо няма да кажа. Не мисля, че тези неща са ваша или въобще нечия работа.

Абе,то изобщо не е наша работа по кого въздишаш и с коя си лягаш...
Ти и жена ти я направихте наша работа.

Но нали знаеш приказката "Чети между редовете!"...  всеки твой пост дава отговор.
Та,първата ти жена "ти е била отнета" от Мъж.Дето има акъл и не лази след всяка колежка ...

Цитат
Сега сериозно. Не е неземна красавица. Но има много особено излъчване - наистина мъжете превъртат около нея. Вероятно, ако я видите няма да останете бездиханни, но фактите са такива - мъжете откачат.  

Мъжете откачат от дълбоко деколте и впити панталони с прашки под тях.
Та това нищо не значи...

Момиче , сега сериозно!
Както писах и по -напред,не знам причините да си с този мъж.
Пише многословно,обяснително,предполагам ,че добре разтяга локуми и пред теб,както тук.
Т.е. в състояние е да ти обърка главата с приказки и т.н....

Но отстрани:Аз виждам мъж,който има огромно самочувствие без покритие.
Да,може да има добра работа ,интелект,но това не го прави Човек.
Когато не се съобразява с околните,когато не му  пука, че човека до него страда /причината е без значение/,още повече че той ти причинява това,когато чувствата и преживяванията на колежката/колегата са по-важни от твоите,когато е готов да изкара на показ мераците си по друга жена пред толкова много хора,без да се притеснява ,че така може още повече да те нарани...за мен това е всичко друго,но не и човек,за който си заслужава да се бориш.

Не знам и колко такива "приятелки" е имал досега,но тази няма да е последната.
Явно още не е успял да те пречупи да не му правиш проблем ,когато се появи поредната на хоризонта...
Дано и да не успее.
Такива отношения не са нормални приятелски отношения.
А какво ще правиш,само ти можеш да си решиш...

# 205
Да не е Николета Лозанова Joy Чак и аз не съм оставала без дъх,а що красиви жени съм виждала Crazy Искам снимка и аз!
Иначе ситуацията ми е ясна-момчето иска да чука колежката си,това няма спор,ама се опитва да убеди жена си колко е нормално това. Особено след толкова поста от негова страна в старанието си да се обяснява.
Иначе извън темата-не бях чела толкова обяснителен и грамотен мъж! Браво,само Момче гледай да не си изгубиш топ позицията във фирмата,че от такива истории най-накрая така става.

# 206
Аз пък виждам човек, чието самочувствие и его се е напомпало като балон заради това, че много красива особа от противоположния пол му обръща внимание, само че в един момент ще се спука с гръм и трясък. Simple Smile

# 207
  • Германия
... гледай да не си изгубиш топ позицията във фирмата,че от такива истории най-накрая така става.
Дам, тогава и красивата колежка ще загуби, защото подозирам, че именно високото ми положение е причината да ми се натиска  Mr. Green

Момче, я кажи, ама съвсем честно- тази колежка ако беше 250кг, с проскубана коса и с  брадавица на носа, пак ли щеше да ти бъде приятелка?
Отговори ми, моля те, на този въпрос!

# 208
Аз пък виждам човек, чието самочувствие и его се е напомпало като балон заради това, че много красива особа от противоположния пол му обръща внимание, само че в един момент ще се спука с гръм и трясък. Simple Smile
О не,няма повярвай ми! Познавам такива мъже,те са си напомпани със самочувствие по рождение и такива случки само го подклаждат допълнително. А за да бъде така ухажван сигурно е симпатичен,а и си личи колко е интелигентен и грамотен и тъкмо поради тази причина,може да не е тая колежка,друга ще е..

# 209
Ako тази колежка е толкова красива и магнетична за мъжкия пол, едва ли би се натискала на обвързан мъж и открито да флиртува по нейна инициатива ( разбрахме вече, че тя го е захапала, а той горкия не може да се дърпа  Mr. Green ). Ако е само, за да дразни жена му, значи е много комплексирана, нещо, което не се връзва с този магнетизъм.   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт