Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото между празничното настроение и безработицата, според публикациите във форума?
Как участниците във форума реагират на безработицата?
Какви са предложените идеи за търсене на работа в публикациите на форумите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото между празничното настроение и безработицата, според публикациите във форума?
-
Как участниците във форума реагират на безработицата?
-
Какви са предложените идеи за търсене на работа в публикациите на форумите?
-
Каква е процедурата за регистрация на борсата?
-
Кои са основните точки на „Изкуството да си щастлив“?
,както и няма по-ЪпсурТна държава от българската ... 

..сама ще си търся работа когато му дойде времето
ако е така е аз нямам защото съм тук от 3 месеца
А къде има такива борси да ида да се запиша?
Думай ся,че мЪ рови любопитство
...не нЪ бУдалкЪй с времето
...от катари дефтерата,така ми хареса,че все крънкЪм моито мъж пак да ходим някоя неделя на полянка,ама то пУсти мой късмет,като се наканя за нещо и все котка ми минава пътя.....като станем в неделя,как веднъж не беше хубава времето..все едно такова мрачно студено 
..екшъна след скандала с сина на комшииката продъжи и днес
...но не смятам да ви губя времето с тъпите ми кипърски комшии 

Та пред каквито и трудности да ни изправя ежедневието, самата мисъл че зимата си отива и дойде ли март, а след него и април всичко се пробужда, оживява и раззеленява, и на мен ми действа така... А иначе те неприятностите имат това свойство да ни се нижат на главите, ноо както се казва 

, та да не стане работата загори-тенджера в буквалния смисъл на израза