АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
здравейте,днес времето е по добро,не духа толкова силно и успяхме да излезем на разходка.
Katy Chаrles, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Аз реших детските и майчинството да са ми на една карта,то без друго тях ги теглех преди веднъж на два три месеца,сега поне сумата по бързо се закръгля и ще ги тегля заедно.
За завиване сина ми го завивах с олекотено в началото(януари -февруари) а след това само с едно тънко одеяло и чаршафче,а лятото само с чаршафче, така че олекотените ще се вадят на есен,сега само тънки одеяла.

# 211
Ох благодаря ви момичета Flutter И на мен ми се стори нередно да се вадят картите само от една банка Peace
За завивките Биби права си че след 2,3 месеца ще се завива само с чершавче.Да,и аз ще взема одеаце Peace Мерси

# 212
  • Карлово
Здравейте, мили бъдещи мамчета! В аванс ви честитя утрешния празник на жената, с пожелание за здраве и успешно раждане, за даможе догодина едно малко човече да ви каже "Мамо, честит празник!"
Ще се върна да прегледам старата тема за въпроси към нас и ще отговоря тук.
Удоволствие за мен е да ви представя още едно момиче - Бумеранг - от Ла Лече Лига, което ще се включва в темата ви, тъй като Правда и аз вече сме в редиците на работещите и малко имаме недостиг на време. Така че, вашите лични помощници по кърмене вече ще сме три. Скоро очакваме появата на бебчетата ви и се предполага, че ще бъдем засипвани от въпроси. Като сме повече, ще можем по-бързо да реагираме и отговаряме. Ако някоя от вас има нужда от бърз съвет, може да ни търсите и на телефоните от сайта.
И още нещо. В понеделник, 8ми март, Ла Лече Лига ще гостува в ‘На кафе’ с Гала. По случай женския празник предаването е избрало една изцяло женска тема: кърменето. Сутринта в 9:20 ще обсъдим това малко позабравено изкуство – ще говорим за подготовка за кърмене, началото му и как да избегнем някои от често срещаните проблеми. Ще участват ЛЛЛ лидер Бу, помощници за кърмене към Ла Лече Лига и кърмещи майки заедно с бебетата си, така че сигурно ще има и показно как се случват нещата. Да ни гледате!

# 213
Привет коремчета,
за картите може и от друга банка - само се попълва един документ,
а за олекотените вчера като пазарувах бебешките неща в 2 магазина ме предупредиха , че бебе до една годинка не се завива с олекотена завивка - било го пишело по етикетите от производителя / аз не съм видяла такъв етикет,но щом казват....../
И аз имам две въпросчета: колко сантиметра трябва да бъдат дрешките/ 50см не ли малко наистина си зависи от бебчо, но поне ориентировъчно/ ако са обозначени само см. , а няма месеци.
И вторият: вие изрязахте ли етикетите от вътрешната страна на бебешките дрешки?

milli_vanilli къде изчезнааа??,а също и vesi_mesi

Аз все още лежа  Sad и пия Генипрал 4*1 - но доста треперя от него - при пиещите мамчета това лекарство има ли този страничен ефект??....
Katy Chаrles, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Слънчев ден на всички!!!   smile3525

# 214
Здравейте и от мен!  Микки вече ме е представила  Simple Smile Ще се радвам да отговоря на въпросите ви, свързани с кърменето, а и не само на тях. Сигурна съм, че ще мога да съм полезна.
Желая всички неразположения да изчезнат и да се радвате на оставащите седмици с коремчета, а после- на здрави и послушни бебоци!

# 215
  • Düsseldorf
За изписването на дъщеря ми бях харесала един комплект в размер 56 см. и реших, че където са 50, там са и 56, та купих 56-тица - ми тя направо плуваше в него!!! 6 см. на тая възраст са си много нещо......... Освен ако не е супер едро бебето, 50 см. е размерът.... или NEWBORN
Етикетите ги режа, понеже аз самата не ги търпя и си представям колк още дразнят бебешката кожа.......

И аз имам две въпросчета: колко сантиметра трябва да бъдат дрешките/ 50см не ли малко наистина си зависи от бебчо, но поне ориентировъчно/ ако са обозначени само см. , а няма месеци.
И вторият: вие изрязахте ли етикетите от вътрешната страна на бебешките дрешки?

# 216
Аз все още лежа  Sad и пия Генипрал 4*1 - но доста треперя от него - при пиещите мамчета това лекарство има ли този страничен ефект??....
Аз съм на Магнерот и аз лежа.Не знам дали от него, но страшно ми е лошо и ми се вие свят.Тъпча сенала с храна, но не минава Sad.
Още малко остана.дано после всичко да е наред Praynig
Мики добре, че ни каза Hug Hug Hug.И без това лежа по цял ден поне да гледам нещо полезно Peace.
Кати Чарли да си жива и здрава - ЧРД  bouquet  bouquet  bouquet

# 217
  • София
Момичета, привет! Минавам само набързо да съобщя, че си намерихме квартира най-накрая. Само утре да подпишем договора и 90% ще ставам Младостка мама. Не познавам много квартала... ама ще го разучавам. Чудя се дали да не се преориентирам за раждане към Окръжна - ще мога да ида до там и пеша (Хихихи)

Сори, че не съм актуална, ама съм едва до 5 стр. на темата.

Приемам съвети за мебелни магазини.  И ако знаете магазини за велосипеди и части за тях също ще сте ми от полза, че колелетата на количката ми са много раздрънкани и трябва да се ремонтират.

Поздрави и целувки на всички. До скоро.

# 218
Момичета привет отгоре отгоре ви прочетох че отивам да полегна чве ме боли всичко. Днес си изпратих мъжа и ми  екриво но поне имам нет и всега ще ви писне от мен  Embarassed
За гинепрала - аз го пия на всеки 6 часа и да си призная не усещам кой знае кво ама то и да съмм усещала вече месец пия и сигурно съм свиканала. Постоянно трябва да купувам хапчета - ужас, по няколко опаковки купувам и те след някой ден свършат и айде пак.
Не ги понасям вече че ги пия в 11 и 5 часа денем / нощем и като се събудя в 5 сутринта да ги пия и забрави повече да се заспи че ми е мн трудно. Едва дишам и лигите ми текат от устата и се мокря защото носа ми легна ли се запушва и съответно спя с отворена уста  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ужасно е, чувствам се като хипопотам.

# 219
здравейте мамчета  Hug

вяра радвамс е да те видя отново.
гледам, че се появиха и други мамчета, които липсваха. (да не изреждам поименно  Mr. Green). нека всички се вясват от време на време, че както влизаме (или сме влезли) в 9тия всекид ен е Великден  Laughing

на мен мама ми беше на гости от провинцията. чистихме и подреждахме цял ден вчера. имам само моя гардероб да преподредя, но нямам сили. и моичкият мног опомогна. толкова боклуци изхвтрлихме, че се шегуваме, че съседите ще си кажат: тия пък в каква мизерия са живели  Mr. Green. човек наистина не знае с какво се затрупва с рвемето  ooooh!
аз съм все по-тежка и ме боли постоянно вече. за нощем да не говоря - не мога да се обърна, а гърбът ми ме побърква. въпреки това съм решила (и се надявам и бебка така да мисли) да издържа до края на март. неми се ражда по-рано. мног скоро ми се струва  Whistling

да се похваля - и последните покупки са направени  Peace. вчера си поръчахме количката и утре ще ни я доставят. взехме единодушно решение за Чико Дуо. Дано е правилният избор.

# 220
Привет и от мен!
Кати Честит Рожден Ден! smile3525
Вяра, добре дошла!

Да ви кажа за завиването, аз от новородено до сега, за малката съм ползвала само спални чувалчета и съм много доволна, особенно като започна да се върти много докато спи, няма нужда да я дебна дали се е отвила!

Толкова от мен, че не ми дават да пиша повече! Simple Smile

# 221
ооо да и аз купих чувалче на което пише "0-6 месеца", но то миличкото ще се загуби в него - малко големичко ми се вижда, може би от 2-3 месец ще го слагам, но пък тогава ще е топло - много объркано ми се вижда, но времето ще покаже!!!

Благодаря за отговорите момичета  smile3525

п.п.
и аз като легна и носът ми се запушва и дишам през устата, а тя така ми се е напукала - ужас

# 222
ioanna_e, има и съвсем тънки чувалчета, които са за лятото, а иначе съвсем в началото наистина ни беше голямо чувалчето, но аз пак си го ползвах, но реално погледнато чувалчетата вършат ценна работа, когато бебетата станат по-големички и започнат много да се отвиват.

# 223
МАРГИ И ДЕСИ,оздравявайте бързо и да сте здрави за раждането.Мен на частната ЖК ,лекарят ми в МД ми каза,че не е желателно да съм с пневмония на раждането,щяло да има проблем с упойките и интубирането,а и бебка щели да отделят от мен и с кърменето ще е проблем....Общо взето ми каза по-добре да вляза в болниица на венозен аб,да се стабилизирам по-бързо,иначе ако тръгна да раждам болна не било желателно... Tired
Аз за сега си останах на дом.лечение на аб през устата,утре съм на контролен при пулмолога-да видим дали имам още хрипове.Ако не съм се повлияла,тоя път ще предпочета в болницата,че иначе доста ме наплаши гинекологът ми.То не стига,че е рисково заради фраксипарина,на който съм цяла бременност,ами сега и това.
БЪРЗО ВСИЧКИ ДА ОЗДРАВЯВАТЕ Hug Peace

# 224
Кати, Честит Рожден Ден и от мен!!! Най-сладкото бебче ти пожелавам и прекрасни емоции с цялото семейство!!!

Вяра, радвам се, че вече имаш нет и ще пишеш по-често. Много кофти, че мъжа ти е заминал, но понякога няма как... На моя пък му предстои командировка около 20-25.03. и така ме е страх да не би да родя точно тогава. То от една страна ще ми е по-спокойно като го няма, че е една паника...  Mr. Green Татко ми ще дойде от Бургас да ме "варди" или най-вече да пази Жорко докато съм в родилното... Ох, времето ще покаже...

Жорко утре има тържество в градината и по цял ден ми рецитира стихчета (включително на останалите деца) и пее песни. Правихме коронка на мече, че щял да бъде "артист" както той казва. Абе големи емоции. Сигурно ще ревна утре като го видя... Много ме умиляват такива неща, а с тея хормони... ще стане водопад.  hahaha

Иначе малката бебешона си е ОК. Заела е стартова позиция с главата напред. Във вторник съм на последната ЖК и после ще си ходя на записи в Шейово. За гъбите още нищо не са ми изписали (то аз не съм си видяла резултатите, може и да не са гъби, ама на такова ми прилича). Би трябвало и последните кръв и урина да ми пуснат. А СПИН и Васерман дали важат още? newsm78 Трябва да питам.

Тези чувалчета за спане наистина са много удобни, особено като почнат повече да се въртят бебетата. Аз съм подготвила едно по-дебелко за началото. За лятото - като дойде, ще му мисля, че другите, които имам са за по-голямо дете. Някъде до към 2г. ползвахме такова чувалче. После почна много да се изправя и да се спъва с него.

За сега толкова от нас! Целувки на всички!  Hug

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 18:31 от zar4e

Общи условия

Активация на акаунт