АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 506
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
А да ви кажа аз как гладя - сядам на един стол а дъската за гладене я свалям на по ниско ниво - иииии така не ме боли толкова ни кръст ни крака  Wink не че много гладя , но реших поне бебшките дрешки да изгладя,а останалите неща на оставих на жената дето ми помага.

http://www.moetobebe.net/konkursi/
 smile3525

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 14:50 от ioanna_e

# 496
bibi,poliville дайте линк на Моето бебе и аз да гласувам че нещо не я намирам

# 497
bibi,poliville дайте линк на Моето бебе и аз да гласувам че нещо не я намирам
http://www.moetobebe.net/konkursi/
Гласувах и аз. Успех, Поли!  Peace

# 498
БИБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ  Two Hearts smile3525  mrstraetz Благодаря многоооо  Hug Hug Hug

А сега и аз да честитя празника на Галетатааааааа да се живи здрави и много много обичани момиченца кокиченца  Flutter  bouquet  bouquet
Да ви питам на вас тази така известна " кафява линия" на корема появили се? На мен още не а ми казаха че би трябвало :-S
И аз съм за слинга ако има инструкции де...А пък да ви кажа чесно, за първи път го видях това в Африка, там всички майки носят така децата си и ме беше впечетлило силно,правят ги от един техен плат наречен кикои...

навейл миличка  Hug Hug http://www.moetobebe.net/index.php?option=com_content&view=a … =62&Itemid=86

# 499
мерси гласувах и аз  Peace

# 500
Здравейте мили мами,Честит празник на празнуващите   smile3525 Желая безпроблемно раждане!
Днес явно е ден за новички- присъединявам се към клуба  Simple Smile
За слинга аз също много се чудя за него иначе съм си харесала от тук няколко http://sling.bg/dvulicev.html  ,но мисля да си поръчам един за модел и другите(заради разцветките) да си ги ушия.
За козметика подариха ми серия на ORIFLAME по препоръка ,че била много хубава-за сега знам само че мирише добре,а това не е малко особено в моя случай с дразнение от хубави всички миризми Simple Smile

P.S   Embarassed искам само да споделя че всички тук сте много готини и че от една седмица ви чета,но не мога да се присрамя да пиша и аз  Embarassed ,но днес беше идеалния момент.Полезни са много всички дискусии и поставени въпроси,вече смятам че няма да имам проблеми със стеснението

# 501
poliville имаш и моя глас Heart Eyes

# 502
# 503
Вивчето добре дошла Hug
Поливилли и аз дадох глас Hug

# 504
Добър ден и от мен !  Hug
4естит рожден ден на галеееетооо   bigdance2 newsm67
4естит имен ден на вси4ки Галета !

За изтръпването на ръцете ...  ooooh! ужсно е . Аз го имам от 7-мия месец ,а тези дни е ужасяващо  ooooh! А и немога да разбера какво става с моя сън  Thinking От няколко дни откакто съм в деветия месец съня се превърна в мислията невъможна  #Crazy Shocked Снощи съм заспала в 3 през ноща ,а мъжът ми милия и тй с мене будува и него сън не  го ловеше. Сутринта станах в 10;15  Shocked Запо4ва да ми се иска да излиза малката ве4е  Tired Даа не говорим 4е диша и пръхтя като хипопотам ,едвам се въртя в кревата ,корема тежииииии толкова многооооо  ooooh!.  Трябва да устискам още 16 дни  ooooh! Да ви споделя много съм изнервена ,никой неискам да вижда нито да 4увам ,ама за късмет телефона не спира  #Cussing out вси4ки ме ддразнят . Майка ми ми звъни на всеки 4ас  ooooh! и ве4е незнам какво да и кажа.  Mr. Green

# 505
А подаръците след седмица две[/size][/color]    smile3525 1crib

Лелее, това малко ме поизплаши..Че скоро - скоро, ама като го прочетох и малко се повдигнах от стола.. Whistling

jinanoel, моля те, качи снимчица на слинга, който си ушила. Как се шие това нещо? Аз не мога, ама бих помолила баба примерно  Rolling Eyes Ама за целта трябва да и кажа, какво точно се иска, че жената едва ли знае..

За гласуването в списанието- за кой гласуваме? Имам предвид - може ли двете имена  Crazy

Вивче - добре си ни дошла! Твоя линк за слинговете най-много ми хареса. Много са красиви там.

Галя5, Честит имен ден, бе мила! Аз въобще не знаех  Blush Да си ми жива и здрава и прекрасно бебче!! Много целувки от мен и честито и на всички останали празнуващи!!!!

Excellent, вчера гледах снимките от стаята, която сте приготвили. Уникална е! С толкова любов е подредено всичко.... Направо най-благородно ви завидях! пу-пу, да не ви е уроки!

# 506
мерси гласувах и аз  Peace

и аз!!  bouquet

# 507
Excellent и на мен докато се изреди да ме чуе цялата рода направо вече ми писна - то се изнервям по цял ден да говоря по телефона и вече почнах да си изключвам телефона , но пък тогава се обаждат на мъжа ми - "Защо ми бил изключен телефона?", а той си има достатъчно друга работа за да обяснява на всеки , че най вероятно спя и да спрат да ни притесняват.НООООО това е - притесняват се хората.

mili_vanili не исках да плаша никой , но времето доста напредна и като вляза сутрин във форума все чакам някоя новинка от Вестителките.
 smile3525

и аз гласувах Peace

п.п. Полина Друмова, Сливен, 7 м.

Някой беше питал за педиатрите - аз се уговорих с една педиатъра от трета градска , но само по телефона/ моя позната й се обади/

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:37 от ioanna_e

# 508
# 509
ioanna_e, към кой педиатър си се насочила?

Общи условия

Активация на акаунт