АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Понякога като си помисля - тия бебета са смисъла на живота, ама защо трябва да скапват целия фасон на една жена - ей тване мога да разбера. И сега на 25 като на човек не приличам после - кво става... Уфф, само се ядосвам като си помисля. То не са болки, гаденици в начлото, пъпки, глад после, пигментации, подуваници, увиснали цици, целулит, големи дупета...Всичко това си струва за крайния резултат, ама и Господ можеше да ни пожали малко де...

Joy забрави раджане... и още куп други екстри  Twisted Evil

# 526
WinnieThePooh, какъв хубав пост за слингове с още по - хубави снимки   Simple Smile
Аз имам чувството, че няма да мога да пазя равновесие с "багажа"

# 527
  • В сърцето на един мъж
Ох момичета явно ще изтрая още малко. Тансу под процедура имам в предвид да си се мажа сама с едно кремче дето от преди това си го знам че е много добро и наистина действа и намалява и обиколката. Не съм си помислила да ходя по процедури в специализирани салони.
Иначе фитнеса ми бяха направили специална програма и се чувствах добре но го спрях към края на януари а можех още малко да издържа  newsm12
Ох дано сте прави че може да изчезне след раждането, аз иначе питах кремчето е френско и консултантката ми каза, че можело и по време на бременност да се ползва в областта на краката и ръцете, но не и по корема ама аз по корема нямам  Naughty
Кафява линия и други петна също нямам
Иначе Тансу и аз като си видя снимки дето съм 49-50 кила а сега 64 кила или като видя някоя готина мацка по улиците /не и завиждам в никакъв случай Naughty/ ама и аз се амбицирам за отслабването.  Но всички ми казват че ако кърмя нямало да отслабна и  smile3506 не че ще се откажа да кърмя де

# 528
milli_vanilli   newsm10

# 529
Аплодисменти за Мили ванили май май успя да ни разсмее всички с това колоритно свое обяснение Simple Smile, аххххххх колко жертви даваме само в името на сладкото същество  Simple Smile и после нека мъжете настояват че ако ги нямало тях....те били свършили цялата работа...да бе даааа...
Наскоро седях с една моя приятелка да пия кафе и при нас седна един познат, който не бях виждала от 7 8 години, като му казах че съм бременна, неговият отговор беше : " Аха значи и ти ще ставаш леличка" и аз  #Silly #Shocked smile3512 каква лели4ка бе ///и той "ами всички жени като родат и стават лелички и не са вече секси..... ЩЯХ ДА ГО ГРЪМНА  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 530
  • София
Привет. Видях, че говорите за слинговете. Видях една майка с такъв ДКЦ-то и се заговорихме. Каза ми, че си е купила чудесен трикотажен плат - леко еластичен от магазина за платове на Кравай. Разрязала го е на 2 и само го е поръбила - така за 25лв има 2 слинга-шал. Но за лятото не е практичен - много се стопляте с бебо. Имаше и тема, в която мамата си беше шила слинг от тензух за лятото и след това само го е обагрила с подходяща боя, но си мисля, че то лятото с всичко ще е горещо.

# 531
E......явно само аз съм със стрии, целулит и линеа негра.
За линията знам че ще изчезне след раждането и не ме притеснява-от хормонките е.
Честит имен ден на всички Галетаааааааа. Много здраве, щастие и сбъднати мечти!!!
Галеето-на теб Честит Рожден Ден!!! Подаръка -след някоя друга седмица! Желая ти да бъдеш здрава, усмихната, влюбена, обичана и много  щастлива!
didi666- и аз знам че е противопоказно мазането с антицелулитни кремчета по време на бременност. То ясно че не се маже корема, ама.....така знам аз.

Поздрави и целувки на всички!!! newsm51

# 532
  • В сърцето на един мъж
Да бе леличка - ужас  fight
Какъв безочлив човек. Горката му жена.
Иначе и аз съм съгласна с Мили Ванили и най-вече че крайният резултат си струва

# 533

" Аха значи и ти ще ставаш леличка" и аз  #Silly #Shocked smile3512 каква лели4ка бе ///и той "ами всички жени като родат и стават лелички и не са вече секси..... ЩЯХ ДА ГО ГРЪМНА  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Уффф, какви са тези глупости, какви са тези лелички.
Аз пък хич не се притеснявам от това, че ще погрознея или ще заприличам на леличка. И в момента се чувствам много добре. Даже да си призная се чувствам много по-хубава, отколкото преди да забременея.

Мисля, че майчинството много разкрасява жените /дори да звучи клиширано/. За мен доказателство са три познати, които родиха точно преди година /през няколко дни една от друга/ и в момента няма да предположи човек, че са раждали - усмихнати, спокойни, стройни и стегнати без да полагат специални усилия. В
ярно е, че има и много примери за обратното, но...мисля, че е до човек.

Колкото повече се вторачваме в разни "недостатъци", толкова повече ни тормозят и толкова по-непълноценно изживяваме иначе така прекрасното събитие, което ни застига Simple Smile

# 534
добре дошли на новите мамчета

леко раждане ви желая и красиви бебчета

WinnieThePooh благодаря ти за снимките на слинговете, ще ми е от полза защото съм шивачка и имам идея как да си го направя само ми трябва около 2 метра плат и една голяма халка Hug като гледам първата снимка мисля че може да стане така: едно парче плат правоъгълно да речем 60 см на 2 м зачиства се на оверлог и се подгъва на права машина, след това от едната страна (60см) се пришива халката и когато се прехвърли през рамото другият край на плата се вързва пак на халкататова мисля аз като професионалист всяка една жена която малко поне се сеща от шев може да го направи,успех момичета Peace

струва ми се че наистина ще му е удобно в това на бебчето, а и на мен самата
за чертата на корема значи като ви чета момичета аз съм много добре тогава,щото през първата бременност не ми се появи такава черта а и сега нямам, а за стриите да ви кажа че преди съм се мазала и след раждането имам по бедрата по дупето и циците но по корема нямам нито една и сега се мажа много рядко

# 535
  • В сърцето на един мъж
каат и ти си права
Всичко зависи от нас след раждането - аз лично имам воля и ще направя всичко да НЕ ЗАПРИЛИЧАМ НА ЛЕЛИЧКА.
Днес просто се депресирах с този целулит, но  ПРЕДПОЧИТАМ ДА ИМАМ ЦЕЛУЛИТ ВМЕСТО ДА НЕ УСЕЩАМ МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ.  
Сега си гледам целулита а бебо мърда в корема ми и ми е хубаво smile3502

А за тези слингове - много ми харесват, но все имам чуството че не са сигурни и незнам дали ще смея да нося такова. Иначе и аз говорих с една мама дето ползваше и ми каза че било страшно удобно  newsm78

# 536
  • София
кокиченца извинявайте че настоявам ама пак ви питам за тая пигментация, кафявата черта на корема...тука като чета в нета било нормално за всяка бременна пък аз я нямам  Tired
биби за колата маска, моята козметичка не ме обръща само ме кара да се разкрача хубаво и тя така деиства...
И аз нямам черна линия - и сега, и първия път. Даже сега и ареолите ми не са толкоз кафяви.
За колата маска - и мен не ме обръща моята , може би някой друг е писал  Rolling Eyes
С док се разбрахме да не раждам тия дни - някъде след 20-ти март  Grinning. Иначе нищо ново - едро бебе, нямам разкритие, всичко изглажда да е о.к.
Икато заговорихме за размери - ето ви нещо величествено  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/bremenni-koremcheta.423123.17755954
п.с. сори закачеството, ама без светкавица и сама - толкоз
Nio - добре дошла на финалната права.
Милли Ванилли, а ние по-дъртите и по-дебелите кво да кажем, мила.  Rolling Eyes Аз бих казала 2 неща - резултатът определено си струва , а и последствията на се толковв страшни с определени мерки след това .  Peace 

# 537
  • Варна
Мами, първо мерси за хубавите пожелания!  Hug Hug Hug
Забравете за бебета в тази тема. Темпото ни определено изпреварва бебешкия ентусиазъм. То само аз пиша за 4 път днес.  Mr. Green
И аз съм на мнение, че една жена стига да иска винаги може да изглежда добре. Аз пък само си представям какво секси мамче ще бъда. Е може да не ми се получи от самото начало, но все пак. На мен в главата ми винаги е как да изглеждам прекрасно за милото и имам страшна воля за такива неща. За стриите не смея да се изкажа, защото ги нямам и много се надявам да не се появят. Тъмната линия на корема съвсем леко се вижда при мен, чак се чудя дали не си въобразявам. Иначе лицето ми е кофти, но както каза Веси меси един път: важното е, че половинките виждат, че се стараем.  Peace Имаме късмет, че идва топлия сезон, свежите храни и разходките по цял ден - много бързо ще свалим килцата и настроението ще е на 6  Peace Сега само трябва и едно последно изпитание за фигурата ни да преодолеем - КОЗУНАЦИТЕ  Laughing Laughing Laughing
А за неразположенията - представете си ако бяхме бременни с тези кореми лятото в жегите. Не от отоци ще се оплаквате, ами незнам от какво. Много сме си добре  Peace
И аз веднъж се бях уплашила, че бебо е много активен - цял ден в буквалния смисъл не спря да ме ръчка. Иначе незнам дали си въобразявам, но вечер заспива с мен и сутрин чак като започнем да си говорим с татко му и тогава започва да шава. През нощта като ставам до тоалетната е кротък и не мърда.
Нио, добре дошла. Ама вие защо наистина чак сега се включвате?  Naughty
За слинга съм в голяма чуденка ей. Дали пък няма да е горещо лятото с тях.  newsm78

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 18:09 от Galia_5

# 538
milli_vanilli качих снимка на слинга в албумчето с покупките. Шие се много лесно. Аз гледах инструкциите от този сайт: http://bglog.net/bebelog/10563
Уших си два, един син и един розов  Mr. Green на обща стойност 10лв.

# 539
milli_vanilli , наистина вярвам ,че ще изглеждаш добре много скоро след раждането!
Аз засега съм с целулит и стрии по гърдите и бедрата.За бедрата много мее яд,защото сравнително късно започах да ги мажа ,а и там съм качила най-малко.За себе си съм обнадеждена - качила съм 12 кг вече ,то 4 кг ще е само бебето както изглежда,после води там ,разни други работи...76,7 кг все ще ги сваля някак си .Ама аз си бях дебела и преди да забременея де  Tired
Днес ми е гадно ,защото се скарахме с мъжа ми.След хубавия ден вчера по закона на гадостите сега следват поне десет лоши Tired
Той докато не се вълнуваше за нищо относно бебето ,днес тръгна да ми пробутва някаква количка от негов приятел Confused
Добре де - леглото ни го дадоха ползвано,дрешки сигурно ще ни дадат,ако и количка нова не купим ,какво да му купим на това дете ,аман от икономии вече  Tired Тъпото е ,че за него количка значи количка - нито знае видове ,нито летен /зимен кош ...изобщо не е наясно ,но пак акъл давва.Май беше по-добре ,когато си мълчеше и изобщо не му пукаше за нас  Confused
Не разбирам как може да дадеш примерно 300 лв за гуми за колата ,500 лв за куче  Shocked ,а 200 лв за нова количка за нероденото ти дете да ти се струват някакъб огромен разход #Crazy
Лелее,бясна съм #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт