АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 504
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
poliville, един глас и от мен и успех! Peace

viv4eto   welcome

# 511
Ох, докато ви изчета и забравих какво щях да пиша...

Галеето, Честит Рожден и Имен Ден!!! Да си здрава и щастлива с цялото семейство и най-вече с предстоящия "подарък!!!
Галя5, и на теб мила ти пожелавам най-прекрасните емоции с предстоящото събитие!!!

polivilie, и аз гласувах за теб! Успех!

Добре дошли на новите майчета! Ама много късно се включвате - вие направо за раждането!  Wink
Katerina_80, аз ще раждам в Шейново, но за дните на отворени врати нищо не мога да ти кажа.

Хъркането.... аз от време на време имам проблеми с това. Явно моя не е от постоянно хъркащите. Нещата се оправят като го обърна на една страна, с гръб към мен. Така го използвам и за възглавница и си стоварвам копитото върху него... Joy Факт е, че в периода, когато малкия спеше при нас, не се е будел от хъркането на баща си. Но и ние от малък сме го държали на шум.

За слинг аз още се двоумя. Този, който е тип шал ми се струва доста труден за вързване. Ако си взема, сигурно ще е от този: http://slingbg.wordpress.com/m%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0% … 0%B5%D0%BD%D0%B8/ Но още не съм 100% сигурна.

Какво щях да пиша още  newsm78 Ако се сетя пак ще пиша!
 newsm51

# 512
ioanna_e, към кой педиатър си се насочила?

д-р Карпачева

# 513
polivilie Peace Успех

# 514
Здравейте и от мен! Чета ви от няколко месеца, но досега все отлагах да пиша. Радвам се да се присъединя към вас. Чакам момченце, а терминът ми е 4 април.  

# 515
  • В сърцето на един мъж
Здравейте момичета
И аз се изнервям от малки неща smile3515  ама се опитвам да се контролирам че    newsm53
С изпотяването  - и аз съм така - нощно време направо все едно на фитнес и сауна съм била ooooh!
Поли и аз гласувах за теб  newsm10

Искам да ви питам вие постоянно ли усещате бебетата - аз онзи ден каква паника. Усещах го много и постоянно. Страшно активно беше - под блузата ми все едно кипеше супа така се мърдаше  hahaha и после един ден - нищооо ама нищо не усещам. Леле полудях, добре че се разхълца че все бях тръгнала по нощите на преглед.

Вие ползвате ли антицелулитни гелове. Аз стрии нямам но започва да ми се появява целулит  smile3516
Във фитнеса ми бяха казали че мога да продължа да ходя до 9 месец ама аз реших да спра и ето ми сега. Не че е кой знае каква болка за умиране ама  smile3506 чудя се от сега мога ли да почна някаква антицелулитна програма или всичко да оставя за след раждането живот и здраве

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!! Пожелавам им да бъдат обичани така както те разбират любовта и да са здрави за да се насладят на тази обич. Пожелавам им и едни прекрасни и здрави бебоци през идните седмици - ТОВА Е ЯСНО  smile3521
Добре дошли и на новите мами  newsm51

# 516
еха, много нови мамчета на финалната права  Hug

поли намерих те и гласувах  Peace
диди какви антицелулитни процедури бре моме? как точно ще ти ги правят като не можеш да легнеш по корем? аз на кола маска миналата седмица се измъчих да се въртя на ляво на дясно и да се чепотя  Mr. Green. а и мисля, че сега не е добре да се мажем с такива кремове. остави за след раждането. аз също нямам стрии (дано не се появят, въпрели че не съм от най-редовните с мазането. не обичам да се мацотя), но пък целулитът ми е задоволителен  Party. обаче се заглеждам вече по разни дрешки, по разни мацки с телца и се амбицирам да отслабвам вече  Grinning

педиатър на мен ми препоръчаха в Люлин (тук живея). все пак ми се ще да е някой, който не изписва антибиотици и е за максимално естествено отглеждане (късно кърмене и т.н.). в крайна сметка ако не намеря такъв ще си водя детето на хомеопат и ще си го храня както реша, пък ще ползвам педиатъра само за консултации и диагностика. да видим  newsm78

аз последните дни спя много. даже току що се пробудих от следобедна дрямка. уж да работя на пълен ден от вкъщи, ама не ми се отдава  Embarassed.

# 517
DIDI 66 ами аз моя бебок си го усещам постоянно, да бъска и рита, създал си е някакъв режим негов и се движи всеки ден по график, ама съм забелязла че ако имам контракции не мърда, тъй че това може да е причината, моите контракции са все безболезнени (с изключение на неделя, когато ви бях споделила) сами корема ми става супер твърд, явно прага на болката ми е твърде голям  Thinking За целулита не се притеснявай, след това ще го елиминираш...аз се чудя как така си продължавала да ходиш на фитнес до сега, аз спрях още като разбрах че съм бременна.. Whistling

кокиченца извинявайте че настоявам ама пак ви питам за тая пигментация, кафявата черта на корема...тука като чета в нета било нормално за всяка бременна пък аз я нямам  Tired

биби за колата маска, моята козметичка не ме обръща само ме кара да се разкрача хубаво и тя така деиства...

# 518
didi666 / Аз съм чела на доста места, че не трябва да се използват антицелулитни кремчета до като си бременна. Може би ако е специално оказано, че могат да се използват при бременност и не третираш например коремната област би могла да се мажеш.

# 519
  • София
didi666, сега не му е времето за мазане с антицелулитни кремове, както и за процедури. След раждането ще си ги правиш. Иначе браво, че досега си била редовна на фитнес. Peace

poliville, аз имам тъмна черта, но знам, че при някой майчета не се появява или е много бледа. Хич не я мисли:peace:

Nio welcome

# 520
  • София
Честит празник на всички празнуващи! Да сте живи и здрави, дълги години да си носите имената с гордост и достойнство!   bouquet

welcome на новите мами!

Аз да се похваля - сега се връщам от преглед. Бебо е станал 2.800 и се чувства добре. Всичко ни е повече от перфектно, признаци за скорошно раждане - никакви  Grinning Сега остана да направя последните изследвания и край с дупченето  Whistling  Толкова мразя игли и подобни манипулации...

tansu и аз съм същата  Grinning  Вчера проспах целия ден! Днес съм се заинатила и вися пред компютъра, но... не бих казала, че много работа съм отхвърлила  ooooh!

Нещо исках да питам, но...  newsm78  
Ще се включа по-късно като се сетя  Blush

# 521
И аз я нямам тази черта. А за цепенето Tired като акордион ставам. А се мажа редовно, вече знам че не е до мазането,а до типа кожа.
Wave чувала ли си Qnikzp? Нещо ми се губи!

# 522
извинете че днес така досаждам , но нещо много ми се пише  Embarassed
 poliville - аз още нямам черна линия , но не е задължително да се появи
didi666 - то това което изглежда като целулит е събиране на вода по време на бременността - моята козметичка ми каза че като родя една част ще изчезне доста бързо след раждането - изчакай малко - че тези кремове са доста силнички до колкото аз знам

# 523
Честит имен ден на всички Галета и честит двоен празник на Галееето!!!  Hug

Добре дошли на новите мамета!  bouquet

Момичета, за слинговете мога до утре да ви пиша Laughing. В Америка са доста популярни. Онзи ден видях една мама с такъв тип шал и в него имаше две сгушени близначета. Много сладка гледка беше  Heart Eyes
Има много форуми на английски за babywearing, демек за носенето на бебета в слингове и подобни изобретения. В тях може да си носиш детето поне до 3 години.
Най-често срещани са слинг с халки, слинг без халки, мей тай и шал.

Този с халки е много удобен, и за кърмене също може да се ползва, защото е дискретно като се покриеш с висящата част от плата.

Слинг без халки е малък, побира се в чантата, много лесно се слага и сваля и е страшно удобен за новородени бебенца.

Шала е много удобен, но завръзването отнема повече време, за лятото ще е топло с него и също е доста плат, по обемен от гледна точка да се сложи в чанта.

А мей тай, идват от Азия. Много са красиви, има завръзване и при тях, но не са толкова обемни и може и на гърба да носиш детето. Нямат нищо общо с кенгурото, при което тежестта някакси пада на гърба. При мей тай тежестта е равномерно разпределена и по скоро на хълбока пада отколкото на гърба.

# 524
Така го използвам и за възглавница и си стоварвам копитото върху него... Joy
Еййй, няма по-удобна поза от тая  Rolling Eyes Ама моя не обича много и ми бута 'копитото'  hahaha, ама за сметка на това имам една супер висока и твърда възглавница, дето вечно ми е вече м/у краката. Кеееф...

Добре дошла и на Нио! Абе последните 1-2 дена много нови 'посестрими' Simple Smile По-хубаво от това няма, ама защо не са се включили по-рано да питам аз?  Crossing Arms Нищо, тамън за бебевалежа да сме повече  Mr. Green

Диди666 и аз не ползвам, но имам ОТЧАЙВАЩА нужда, разбираш ли? Целите ми бедра са на бабунки и ЯКО се виждат. Ще видим като се роди малката и като се понормализират малко нещата какво ще стане (че някъде съм чела, че тоя целулит дето се появява при бременните, не бил като 'оня'.. В смисъл, че се получавал толкова много от задържане на много вода и от хормони, ама после си изчезвал..- може и големи глупости да пиша в момента, ама така се успокоявам).

Кой е приревал, че няма кафява линия на корема - да му се скарам?? Тва е ебаси гадното. И ако още някой се оплаква, ще му снимам гърдите ми и съм сигурна, че ще се отчаяте!!! ЦЕЛИТЕ са на кафяви петна. Ама целите. А стриите са съвсем друга тема.
Понякога като си помисля - тия бебета са смисъла на живота, ама защо трябва да скапват целия фасон на една жена - ей тване мога да разбера. И сега на 25 като на човек не приличам после - кво става... Уфф, само се ядосвам като си помисля. То не са болки, гаденици в начлото, пъпки, глад после, пигментации, подуваници, увиснали цици, целулит, големи дупета...Всичко това си струва за крайния резултат, ама и Господ можеше да ни пожали малко де...

Общи условия

Активация на акаунт