АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 499
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
zarche  Hug

jeni80 - сподели после като се спрете на име  Wink

# 571
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕЛЧЕТО! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА ГИ РАДВА Hug!!!

# 572
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ,ЕЛЧЕ !!!!!!!!!ДА Е ЖИВ,ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ МАЛКИЯ БЕБОК!!!!  bigdance2

# 573
Да е много здрав Атанас на Елчето. Бързо да се прибират и да разказват първите трепети.
Не се притеснявайте за фигурите, момичета. И целулитът изчезва и тъмната линия, и килограмите се свалят (лично аз свалях бързо от кърменето). Е стриите остават, но след година почти няма да се забелязват. Усещането обаче е различно, аз започнах да се чувствам много повече Жена от преди да родя.
Слинг си купих, с халки. Надявам се да му хареса на бебето, защото ще се налага да се храни в него докато гоня баткото из площадките. Но извън кърменето не мисля да го ползвам, но да видим.
Утре имам среща с доктора, който, ако всичко е наред, ще ме изражда. Дано се харесаме...

# 574

Честито на Елчето!!!Да им е жив и здрав Атанас и много, много да ги радва!!! Hug
И аз много се развълнувах като научих хубавата новина!!! newsm44

# 575
Честито На Елчето!!!

Да е жив и здрав малкия Наско и само да ги радва!!!

Много хубава новина Hug

# 576
Тъкмо се чудих че много сте изписали ,а то какво било Simple Smile
Честито бебче на Елчето!

# 577
Ех че хубава новинаааааааа!!!
Да е жив и здрав Атанас на мама Елче. Мноооого да ги радва и да имат мнооооого поводи да се гордеят с него!!!
 newsm51 newsm51 newsm51
Поздрави и целувки !!!

P.S аз май пак започвам да се паникьосвам. Все ми се вижда раничко. Не съм се подготвила психичеки за големия ден. А и още не са ни донесли кошарата......и не съм изпрала дрешките.
А след като прочетох някои разкази за татковци, които още не осъзнават какво ги очаква не мога да сляза от вратана моя и да го целувам. Много ми е оправен. Току  седи и започва да обикаля из стаите да преговаря кое кога трябва да се направи-кой ще викне на помощ и така.... Много ми е сладък.
Относно слинговете-честно казано на мен ми се вижда адски сложно за употреба това чудо. От къде премяташ, връзваш, че през халки......удобно изглежда....но за това ще мисля по-нататък.
За целулита......никога до сега не съм имала. До сега. Още в шестия месец започна да се появява. Ама ми се вижда че е по-различенн от класическия целулит. По-скоро като задържане на вода. За стриите пък нямам думи. Целия ми корем е нацъфкан. smile3511 Целияяяяя. Но.....майната му. Аз и без това не ходя с гол пъп. А таткото каза че и така пак си ме обича. Нацъфкана целулитка.  newsm47
Живи и  здрави да сме и ние и бебоците .....другото са бели кахъри.
Аз  иначе продължавам с интервенции по безименния пръст. Ужасно е. Мажа. Пръскам. Превързвам. .....Да минава по -бързо че ще имам нужда от две ръце Peace!!!

Целувки на всичкииииииии!!! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 22:33 от vesi_mesi

# 578
ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ НА ЕЛЧЕТО!

Мислех да пиша много неща, че доста теми обсъждате, ама се развълнувах от появата на малкия Атанас и ще се изкажа утре Crazy

# 579
Честит син на Елчето! Да е жив и здрав Наско, много да го слушат и глезят каките!   bouquet

# 580
Ехааа,мнооого хубава новина !!!!!!!!
4ЕСТИТ СИН НА ЕЛ4ЕТО!!!!!!!!
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК НАСКО И МНОООГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!!!!!

ВЕСИ-МЕСИ,не е рано,мили4ка,тя ве4е е в 9-я месец Simple Smileа то няма ред Simple Smile))ве4е беб4етата се о4акват!   bouquet  
много се радвам,4е настъпва момента ве4е !ако знаете какви хубави емоции ви 4акат моми4ета Simple Smileсега като я гледкам Ивето и само като се сетя как ми побутваше корем4ето и риткаше силно,или като имаше момент да рита по-рядко,как се притеснявах и само се пипах по корема Simple Smile)))такива вълнуващи моменти предстоят ,мили4ки Hug
много се развълнувах!  Hug

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 00:43 от anni2002

# 581
Да да да  bowuu да се запиша и аз...

ЧЕСТИТО ТИ МАЛКО БУБЧЕ ЕЛЧЕ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВO И МНОГО МНОГО РАДОСТИ...И КАТО ПОРАСНЕ ЕДНА КАКА ОТ НАШИТЕ АПРИЛСКИТЕ ДА СИ ИЗБЕРЕ  Mr. Green

Благодаря и на naidi за комплемента  newsm03   bouquet  bouquet

Забелязах че и двете мами талисманчета са с термин на 3.04  Whistling Whistling да се готвят останалите майчета

WinnieThePooh - втора бременност, София/САЩ, РД 05.05.1976 г.   
tabu - втора бременност, София, РД 16.08.1983 г.   
Жаве, 29 г. - първа бременност, София   
Dani Vasileva, 26г. - първа бременност, Стара Загора   
petia_tm, - първа бременност   
liota, 28 г. - втора бременност, София   
   preggo preggo preggo newsm47

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 23:19 от poliville

# 582

Забелязах че и двете мами талисманчета са с термин на 3.04  Whistling Whistling да се готвят останалите майчета

A така....... smile3508
Между другото.......liota  скоро не е писала...... Thinking

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 23:38 от vesi_mesi

# 583
Ех че хубава новинааааааа....

Честит син на Елчето и от мен. Жив и здрав да е и много да радва мама и тате.....

Благодаря на всичките мамчета за пожеланията...Аз да допълня че моя термин е за 16 април,та затова на 22 март ще съм във 36 седмица.И за докторите не било рано....
Офф мен нещо ме хваща шубето и някак си не се чувствам готова.А тази новина за второто бебче мнооого ме развълнува,разтреперих се..

Нещо друго щях да пиша но забравих...Утре....
Лека нощ мамчета Hug

# 584

Забелязах че и двете мами талисманчета са с термин на 3.04  Whistling Whistling да се готвят останалите майчета

Пу първа Laughing
Вече ми се ражда, само да оправя багажа за боницата, да изпера и изгладя и съм готова.

Общи условия

Активация на акаунт