АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
                         Честито синче  на Елчето!!!!!
                                                                     Да е жив и здрав и много да ги радва!!!!!

# 556
  • София
 newsm68

Честит малък, голям мъж на Елчето!!! Да е жив и здрав, много усмихнато и щастливо дете , за гордост на мама и тати!
Ели   bouquet

Ех, че хубава новина djulyy70!!! Важното е, че двамата са добре и се чустват страхотно! Тя Ели скоро се хвали, че е устискала до 9-и месец... Не мога да спра да се хиля!!!  Grinning

# 557
  bouquet
Честито на майчето, въпреки че не я познавам и мен ме развълнува.

# 558
  • София
Eлче, честит ти син ! Много , много радост да ви носи на цялото голямо семейство !

п.с. и той избърза, ама не като каките  Grinning

За първата мартенска мама:

Desi, много полезен сайт - много 10Х  Hug Hug Hug. Днес движението беше супер (пу, пу).
Вили, мерси за комплимента. Flutter

# 559
Честито ни второ бебенце във форума  Grinning. Почна сеееееееееееееееее

Елче, да ви е жив и здрав малкия Атанас, много щастие и радост да ви носи !!! Hug Hug Hug

# 560
Ех, че хубаво.Честито на мама Елче bouquet  bouquet  bouquet и добре здошъл на малкия Наско.
Момичета разплаках се чак.Почна се.
За изследването на очите Голдман - минах.Хич не е страшно.Неприятно е самото не мигане - аз се стараах да не мигам и разширените зеници и после си малко като слепок.
Не боли - аз съм голяма пъзла иначе.На който му предстои да не се шашка.Все една ти слагат контактна леща, на лекаря я върти да огледа добре - при това въртене хич не боли само звучи трашно Peace.
И да това е начина да се огледа ретината за изменения - не диоптъра а това е важно при напъните Peace

# 561
прекрасна новина! Да е жив и здрав малкия юнак и мама бързо да се възстановява     bouquet

ами така ще е, влезем ли в 9тия и се започва  Mr. Green. да видим коя е следващата мама героиня  Heart Eyes.

само аз ли се разбирам с моя мъж относно бебешките работи? той е супер ентусиазиран, даже повече от мене и обще взето оставя на мен да избирам. даже ни дадоха столче за коля, което е гадно и той каза; не, ще си вземем количка със столче, по-хубаво. Данче опитай с добро. да го направиш съпричастен...не може от сега да е такова отношението. ами после ако пренебрегва бебето  Tired. ситскам палци

пинзи аз си взех обикновено памучно одеалце, от тея "дето са ни завивали нас" както казваш. 100% памук с много сладки оранжеви цветове. взех си и едно поларно с мечо пух. не знам за кои турски говориш  newsm78. а иначе пелени също имам 2 памучни, които са двойни, но те са си пелени, а не одеалца. могат да стават за завиване през лятото  например. намам ги снимани, но ако ти е интересно и не можеш да си ги представиш ще ги щракна

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 20:24 от tansu

# 562
Еййй още едно бебче  Hug честито на Елчето   bouquet
milli_vanilli халките ги взех от едно магазинче "шивашки материали" на ъгъла на Ботев и Пиротска по 0,80лв./бр.  Mr. Green. Само да кажа, че трябва да са минимум 7см. диаметър. Моите са точно 7см. и са никелирани така, че при пране да не ръждясват.

# 563
ЧЕСТИТОООО ЕЛЧЕ.МНОГО ДА ТЕ РАДВА И ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ.БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ДО СКОРО  newsm07
МИЛИ ВАНИЛИ благодаря ти че се включи в темата за името  bouquet
Лека вечер сладки майчета  Hug  bouquet

# 564
ЕЛЧЕЕЕЕ, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ И ОТ МЕН!!! Много да ви радва и да расте здраво и щастливо момченце! На теб бързо възстановяване и чакаме да пишеш!!!   love001

Хехе, Ивет вече си има кавалер!  Laughing Започна бебевалът...

milli vanilli, аз с първата бременност много се притеснявах как изглеждам, как ще изглеждам като родя, дали ще успея да си възвърна килограмите. Все се сравнявах с небременните си приятелки и тайно им завиждах за плоските кореми (тогава никоя от тях не се замисляше даже за дете и ги вълнуваха съвсем други неща). Даже започнах диета докато кърмех (срам не срам - признавам си  Embarassed) Е, резултата беше, че станах по-слаба от преди, нямах никакъв целулит, абе изобщо си станах пак същата, само че с по-особен блясък в очите - от радостта и обичта към малкото ми момченце, и по-горда от преди - бях извършила нещо велико! Та не се притеснявай. Ще си станеш същата секси мацка каквато си била, но по-специална! С тази бременност изобщо не се вкарвам в такива филми за кг. и др. такива. То такива грижи ме чакат после, че ща не ща ще си отслабна.  Peace

# 565
Страхотна новина

Да ни е живо и здраво бебче Наско и най вече много  да радва щастливите родители

# 566
Елчето, ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ! Нека да е здрав и да ви кара да се усмихвате непрекъснато!
Супеер! Така ме зарадва тази новина! Чакам с нетърпение и следващото ни бебче!
И аз нямам проблеми с мъжа ми за пазаруването на бебешки неща - просто сама си избирам нещата и ако мога сама - купувам, ако не - водя го с мен, но само за да ми помогне с носенето. Иначе той също сам пазарува дрешки - за малкия беше накупувал само хубави нещица, но сега за момата сигурно ще му е по-трудно! Flutter
Мацки, хич не се притеснявайте за телата си след раждането - всичко си зависи от вас. Аз се подмотавах няколко месеца след раждането от мързел, но после се амбицирах и придобих вид, по-добър отпреди раждането! Дано и сега да успея, че все пак си е второ раждане, но каквото-такова! Поне знам, че мога и ще дам всичко от себе си! zar4e, писали сме едновременно! Wink
milli_vanilli, скица, както винаги! Hug
Добре дошли и на новите момичета!
Отивам да попълвам първата страница! Wink

# 567
ЧЕСТИТ СИН АТАНАС НА МАМА ЕЛЧЕ!!! Много да слушка, да расте здрав и щастлив!!!!!!!!!!

Аз днес бях на тонове за първи път, всичко Ок, докторката ми вика, айде нали знаеш, може да ми звъниш по всяко време, а аз викам, аааа, ама то има много време, а тя: ами след седмица като влезеш в 9-я месец те чакам  Shocked Joy на майтап, ама....... знае ли човек  Praynig Hug

# 568
Честито на Елчето, дано малкия Наско расте едно здраво дете за радост на мама и татко.

За татковците. Явно това си е до мъж. С моя мъж нямах проблеми нито първата бременност  нито сега , ама и свекървата ми нямаше предразсъдъци за да пазарим преди да се роди бебето. Може би и това си оказва влияние.

Момичета за тялотослед раждането си е въпрос на ваша амбиция до колко ще можете да си върнете старата фигура. Аз изпусках положението след първото раждане и напълнях повече, но се стегнах и отслабнах когато реших, че ще се връщам отново на работа след 2 години в къщи.  Peace

# 569
  • Варна
Ех , че хубава новинаа-а-а ! newsm44
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕЛЧЕТО !

Много радост да ти донесе малкият мъж !

Честито и на всички празнуващи днес !   bouquet

И добре дошли на новите мами (мисля,че 4 ги преброих)

Общи условия

Активация на акаунт