АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Тансу ,аз изпрах одеалцата- дори 2 пъти. Мъжо настоя втория път- били подмятани кои знае къде.
 Днес ще гладя всичко. Я кажете, като не ни е сглобено легълцето, как да си опаковам дрешките, мисля да претичам до магазинчето да нас и да купя 10-15 нови пликчета и в тях да подреждам дрешите. После като сглобим леглото само да ги извадя от пликовете. Или директно в гардероба? Милото вина ,че ще се напрашат за 1 месец в гардероба.

# 301
Здравейте момичета, три дни не съм ви чела и едвам ви изчетох.

Честит 8-ми март на всички майки и жени. Пожелавам ви да се чувствате много желани и обичани

Относно покупките аз хич не се разправям, че ми е омръзнало вече, вечно има някой сърдит. Сега например свеки каза, че ще купува комплект за изписване, обаче вчера баба ми ми се обажда и ми обяснява как тя е купила някакво страхотно одеало за изписване и да съм кажела на свеки да не купува комплект, да ама ако така кажа ще се разсърди, затова на никои нищо няма да казвам пък те да се оправят.

# 302
J M M , ами тя и свекито купува малко по-големи, но не чак толкова. А сега бабата ако ми донесе по-големи летни дрехи нали се сещаш, че няма как да ги пазя до другото лято, защото тогава пък ще са й малки (освен ако не купи за 1г-1 1/2г.)  Joy Абе да са живи и здрави!

# 303
Забравих да кажа , че за отмирисване е много ефикасно в стаята да се сложи горяща свещичка - от 3 дни все слагам и вече не мирише.

А за дрехите в найлонов плик на мен ми миришат доста гадно като престоят в него, и затова мисля да ги наредя в скрина и или нищо няма да правя или ще ги покрия с нещо
 smile3525

# 304
  • гр.София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!МНОГО ЗДРАВЕ ,КЪСМЕТ И НАЙ-КРАСИВИТЕ И КРОТКИ БЕБЧЕТА. newsm51

Здравейте момичета,аз от три дни не ви бях чела.Хубаво е,че все още няма бебечета нека седят но топло още малко.
Ние почнахме с ремонта.Вкарахме се в приключение половината мазилка на тавана падна и сега трябва пак да се замазва.Вкъщи е голяма кочина въпреки че мета и мия.
В събота след ходене по магазини, пазаруване/най вече в джъмбо/ и след замазването на тавана си докарах контракции.Но слава богу спряха след няколко часа.
Ще кача скнимки на част от покупките.

В петък бях на консултация даде ми кръв и урина хемоглобина ми е 119 и всичко друго е наред Joy
Бях и на последната ФМ при доц.Димитрова и нейното мнение е нормално раждане.Иначе бебо е добре даде ни снимка на която много ясно се вижда личицето.Страхотна е.Каза ,че в момента е 2,300кг. и няма да е едричка.Каквото такова само да е здрава.

Лек ден и днес се поглезете нали е празник.

# 305
  • София
Здравейте пак от мен! Успях да ви изчета.  Hug

Katy Chаrles, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

В петък бях на преглед-бебето е около 2400 и лекарката каза, че е много вероятно да си изкарам до термин. Praynig
Аз се събудих с хрема тази сутрин, дано ми мине бързо. През уикенда не се спрях да обикалям магазините за последни приготовления и пак не успях да взема всичко. Взех си Лансинох и започнах да мажа зърната, ама мен много ме болят, бре... Whistling Дано поомекнат малко, че не ми се мисли как ще я карам с кърменето. Взех си и от намалената помпа Авент, но дано не ми трябва много де! Peace

Изследвания за хепатит Б и васерман, кръвна група /въпреки, че си имам картонче отпреди/, СПИН ги направих в началото на 5 месец, така, че да е съобразен 6 месечния срок на валидност. Сега ми предстоят последните кръвни изследвания и урина, но искат да ги направят по-близо до термина.
Багажа за болницата- постепенно започнах да го приготвям, но още не е готов. И аз още не съм се настроила за раждане явно.... Wink
За завивките на бебето- памучни одеалца, поларени,чаршафки, пеленки е най-добре. Без олекотени завивки, страшно са неудобни за малко бебе. Чувалчета не съм ползвала с дребната.
За размера на бебешките дрешки - имам и за 50 см, и за 56 см, та каквото ни стане. На мойта в началото всички дрешки за 50 см и бяха големи.
iveeeta,предстоят ти тежки изпитания, дано всичко при теб се развие в желаната посока! Много кураж! Praynig

Вяра, радвам се да те "видя" отново в темичката. Почивай колкото можеш повече, за да си готова за срещата с бебка!
navail, много приятно клипче, чудесни сте!
Megan@, ужасно преживяване, дано малката е по-добре.
vili nik, аз ползвах само нокторезачка, с ножичка хич не ми беше удобно. Четката ни беше на Чико. Сега още не съм купувала. Отначало изобщо не ми трябваха, въпреки че бебката беше с доста коса. Аспираторчето за нос ни е на Чико, на каката беше на Нук. Много работа ми вършеше на мен.
tansu, аз смятам да изпера всичко. Peace

Весело изкарване на празника!  bouquet

# 306
  • гр.София
Момичета,забравих.Току що се обадих на един нотариус за деклакацията за припознаване.Казаха ми ,че е 30лв.и няма срок може колкото искаш  да я извадиш преди това.Освен това ,ако я имаш готова като текс е 30лв.само заверката,ако те трябва да ти я приготвят  още 30лв.Молбата ми е ако някой има представа какво трябва да пише вътре нека ми помогне Praynig

# 307
deni 1971 - имам го на DOC - но не знам как да го прикача, ако искаш ми дай e-mail и ще ти го пратя

# 308
   Здравейте, момичета! Честит празник и дано всеки следващ ден да ви е 8 март!
Моят багаж е почти готов. Вече сме на финалната права и не се знае кога ще настъпи момента.
За покупките съм се разбрала с всички около мен кой какво да купи. Всички ме питаха и аз им дадох задачки. Така е най- добре.
Много бързо приключвате темите и не мога да ви изчитам. Може и да пропесна нещо. Надявам се да не е някой новороден член на нашата общност.
Времето днес е ужасно, но с приятелки сме се разбрали да ходим на пица по женски. Надявам се всички да празнуват някъде, въпреки, че сме станали по- тромави. В това ни е чара. Весело изкарване!

# 309

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,настоящи и бъдещи мамчета!!!Бъдете здрави и много Обичани и скоро да гушкаме най-хубавите бебчета! Hug

# 310
Като казахте ,че сте сънували ,че Дани  е родила ,да ви споделя ,че и аз "раждах" тази нощ  Joy
Даже близнаци  Joy Ооофф ,бях толкова изненадана ,че са близнци ,даже помня ,че и секцио родих и даже за имената им се замислих  Joy Поне бяха живи и здравички Praynig Между другото ,като сънувам ,че раждам ,всеки път е много лесно ,безболезнено и много хубаво  Hug
Днес излизахме с мама,купих една пижамка ,чорапи ,буйки ,разни други дребни неща.Купихме и една зелена прежда,от която ще излезе комплект - елече + телрички Laughing Аз поне си харесвам прежда ,модел и тогава поръчвам какво да се плете.Такива свободни съчинения не приемам Naughty
Взех си изследванията ,микробиологията ми е чиста,олекна ми Whistling
п.п. Наполовина съм готова с багажа за болницата Whistling

# 311
  • гр.София
deni 1971 - имам го на DOC - но не знам как да го прикача, ако искаш ми дай e-mail и ще ти го пратя

Много ти благодаря.Писах на лични.

# 312
Аз поне си харесвам прежда ,модел и тогава поръчвам какво да се плете.Такива свободни съчинения не приемам Naughty

Така е най-добре Simple Smile

Моля, споделете към какви матраци се ориентирахте? Двоумя се между Магнифлекс и Латекс.

# 313
  • Варна
Някой питаше за протектор за голямо легло.На Метро съм виждала.

# 314

"Моля, споделете към какви матраци се ориентирахте? Двоумя се между Магнифлекс и Латекс."

Ние взехме Магнифлекс
http://magniflex.bg/bg/products/bambino/baby/

Общи условия

Активация на акаунт