ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 092
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Vany6a  Hug Hug Hug
А за поръчката кой размер поръчвате? От 0-3 е добре нали? Да не са големи? Аз довечера ще покажа на татьото какво съм решила да поръчам и ще съм готова да пратя поръчката на Pepsi или на който кажете

# 601
Марету,  newsm59
желая ти преди всичко здраве и щастие и през юни най-хубавия подарък   bouquet

# 602
Vany6a,много се радвам за теб.Бременей си спокойно вече:)

# 603
  • Обетованата земя
Vany6a  Hug
Момичета и аз се навих за поръчката!  Party Да попитам какво означава pound N/A?

# 604
Вануша, много се радвам! Вече само почивка и спокойствие.

Зарибихте ме с тези поръчки, от един час ровя в Некст и Асда. И аз да питам за размера. Направо 0-3м. за нещата с къс ръкав и 3-6м. за тези с дълъг добре ли е, или ще са големи?

# 605
  • Варна
vany6a,  newsm10. Сега се наслади изцяло на бременността си.

И аз мисля късите да са 0-3 м., 1-2 с дълъг също 0-3м. Търся си и изцяло памучна пелена.  newsm78

# 606
  • Пловдив
Благодаря Ви,  сладурки!!!!  Hug

Марету, жива и здрава да си, много щастлива, лека бременост до края ибезпроблемно раждане ти желая от сърце.  nbirthday

Лулу, мисля и аз, че така размерите са добре, само като че ли и от 0-3 за всеки случай трябва да имаме нещо с дълъг ръкав. Но като цяло повечето неща с късо ръкавче 0-3, с дълго следващия размер, поне така мисля аз.

# 607
  • Бургас
Марету, честит рожден ден!   bouquet Всичко най-хубаво ти желая!

Vany6a, браво за добрите резултати!Само спокойствие сега.

Пак поръчки заформяте, а. Grinning Аз също ще поръчвам скоро, но ще са повечко нещата, че трябва да обличам Велизар за лятото.От АСДА поръчах 0-3 мес. за бебо.Имам и едно Tiny Baby, но наистина е много малко.Бях го нагласила за изписването, но може и за тогава не стане.Този размер го дават за бебета до 50 см. и 2.700 кг.

# 608
  • Пловдив
Vany6a радвам се, че всичко е наред при теб!  Hug
ivv83 да се отчета за болничния. Значи и аз първо взех 7 дни, от личния обаче, защото не бях записана тук на гинеколог. Те като изтекоха взех една бележка от гинеколога, с която да се явя на комисия. Комисията представляваше една от гинеколожките, работещи в поликлиниката, която ме пита само за име и адрес на работодателя, за да ги попълни в болничния. Абсолютно нищо друго не ме е питала, може би предварително се разбират с моя лекар, не знам. Като диагноза е писала-Заплашващ аборт, което доколкото знам се пише обикновено в болничния за месец. Иначе самия болничен го взех веднага. Дано да съм била полезна.
Гледам обсъждате поръчката- аз като видях чувала с дрехи, които ми е приготвила сестра ми, направо се зачудих какво да купувам- ще взема само няколко нови неща, колкото да не е без хич и то най- вероятно ще са от бабите, така че се въздържам от поръчка.

# 609
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Maretu , честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и през юни най-хубавото, здраво и пухкаво бебче .

Vany6a  Hug , сега повече почивка и спокойствие и всичко ще е ок.

Днес времето пак не е кой знае колко хубаво, ама пак не е жълто като вчера .
Аз от няколко дни се чувствам доста зле. То не са зъби, не е гърло, а за капак и вчера като излязох, паднах назад и си ударих и главата. Дано няма последствия .
Пепси, аз ако си харесам нещо, ще ти пиша на лични.
Хубав ден от мен Simple Smile

# 610
maretu, Ч.Р.Д. Бъди жива и здрава, щастлива и обичана, лека бременност и най-хубавото бебче през юни.
Vany6a, Честито за отличните резултати.
Аз да ви кажа на приятеля ми точно вчера на празника му сервирали страхотната новина, че излиза неплатена отпуска до 20 април  Tired, след това не се знае... ако има работа ще работят, ако няма...Много ми е гадно, точно в такъв период да се случи това. Сега направо ще си търси нова работа, стискайте палци.

# 611
Vany6a  Hug
Момичета и аз се навих за поръчката!  Party Да попитам какво означава pound N/A?

n/a - not available  по принцип, но дай линк да видим , да не те объркам.

Иначе ще има поръчка, така че чакам заявките ви, само Лулу почти покрива минимума за заявка.

# 612
http://direct.asda.com/Closer-to-Nature-Microwave-Steam-Sterilis … 2,default,pd.html

чудя се дали да не порьчам този стерилизатор.Тук гледах някакьв за 50 лв с 2 шишета но сигурно е по-мальк.Мнения????Бива ли го като цена?

# 613
Някой беше коментирал за болкие в ляво.
На мен ми се появиха преди около 2 месеца и тук във форому решихме че е от настинка... е не е. На няколко различни лекари ходих които  "успокоявайки ме" заявиха че така ще е до края. Всичко се получавало от това, че органите се изместват и в много случаи това е проблема. Наистина спането на ляво става невъзможно, колкото и да се твърди, че това е най-доброто разположение.
Поздрави и дано все по-малко неразположения да се появяват =)

# 614
Тъй като си говорите за размери: аз взех това (0-3 м.) и такива със същата тематика (3-6 м.). Ми тези с късия ръкав са по-фъстъчни от тези с дългия ръкав и крачолите. newsm78 Иначе са супер яки нещицата - много им се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт