ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 066
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Arrow, наистина много неприятна новина, но дано по-скоро да си намери работа и всичко да е наред.
Mama_zaek, много е лошо това с падането, а и зъби, гърло. Дано да не си се ударила много - то в това време ужасно май само в краен случай трябва да излизаме и да се пазим повечко и от падане и настинки.

Ох, толкова хубави неща има и в Next и в Asda, ама нали като не сме сигурни за пола на бебчето и малко трудно се избира така  newsm78, а при унисекс избора не е много голям.  Sad

# 616
Здравейте тумбачета-много отдавна не съм се включвала понеже имах мъничко проблемчета но всичко се оправи.Миналата седмица ходих на лекар и установихме че ще трябва да купуваме роклички и панделки newsm44,от което аз едва ли не излетях до осмото небе.МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА,ЗАЩОТО МАЛКАТА ГОСПОЖИЧКА Е МНОГО ДОБРЕ(СПОРЕД ЛЕКАРЯТ),АЗ СЪЩО СЕ ЧУВСТВАМ ОТЛИЧНО.ТА АКО МОГА ДА ПОМОЛЯ ЗА ЕДНИ РОЗОВИ ГАЩИЧКИ PraynigЖЕЛАЯ ВИ ЕДИН ХУБАВ ЛЕКО ЗАСНЕЖЕН ДЕН

# 617
 Hug така да се запиша пак, днес се побърках с тези дрешки  Crazy ихихих, ама няма начин ще поръчвам довечера, казвам на милото да ги видиш довечера и пускам порачката, а той - "няма, искам да ме изненадаш" хахахаха Joy  Laughing
иначе една от дрешките е тази http://direct.asda.com/george/baby-clothes/boys/disney-s-chipmun … 8,default,pd.html   даже го взимам с бебето я взимам  голям е сладур  Hug
arow стискам палци всичко да се оправи  Praynig
mama zaek наистина неприятно , пази и си почивай повече
ani di и ние незнаем пола на бебчо, но вече харесах доста неща , ихихих а и ако продължавам така ще взема по 1 модел за момиче и за момче  Joy направо луда работа - ама женска ...ихихихих

# 618
  • Обетованата земя
Момичета това от полза ли ще ни е? http://direct.asda.com/Waterproof-Mattress-Protector%3A-Cot/0020 … 9,default,pd.html
А това кошче http://direct.asda.com/Moses-Basket---Nature-Trail/002651609,default,pd.html
Пепси, като си напълня кошницата, да ги опиша в word-овски файл и да ти ги пратя ли?

# 619
  • Варна
Пепси, като си напълня кошницата, да ги опиша в word-овски файл и да ти ги пратя ли?
пусни ми ги на лични.  Peace

# 620
Минавам да се отчета от ЖК:бебето е добре,седалищно Simple Smile,тежим 900гр.Изписа ми магнезий заради втвърдяването на корема

# 621
Покрай тези сайтове и аз цял ден вече се побърках.

Maretu , честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет и всичко най-най-хубаво, здраво и послушно бебе и само положителни емоции.

# 622
  • Обетованата земя
Искам да попитам тези, които са по-запознати. Искахме да подпишем с милото през април, някой делничен ден по обед, в градината на един ресторант, само с родителите и кумовете, тъй като по това време няма много други клиенти в заведението. Бях замислила украса, нещо по-оригинално ми се искаше. Обаче от ритуалната зала всичко ми провалиха и казаха, че правят граждански бракове само след 17.30ч в делничните дни и събота и неделя през целия ден. Дали това е само в нашия град или е навсякъде?

# 623
Аз ли нещо искам да са шесте за пет лири или нещо пропускам http://direct.asda.com/6-Piece-Towel-Bale---Cream/002033166,default,pd.html??? newsm78 newsm78
И аз си ги сложих в кошницата  Laughing  супер цена
newsm10

vany6a дано само хубави нещо да се случват!  Hug

Arrow стискам палци да си намери работа бързо и да е дори по-добре платена от сегашната!  Hug

Mama_zaek много е неприятно, пази се повече и се отдай на повечко почивка!   bouquet

sevi_niki честит  stork-girl!

Pepsilight до колко часа трябва да ти пусна на лични?

# 624
  • София
sevi_niki ,  честито  stork-girl

С моя бременелски мозък се загледах в сайтовете и си загорих вечерята   chef , май няма да излезе готвач от мене. Добре, че не съм сама в къщи, че както я бях сложила на газовия котлон, тцтцтц. Такава не я бях вършила много отдавна.

ani_di , ivv83 , antoniabg , благодаря за подкрепата.
По принцип си почивам почти по цял ден, от близо два месеца, ама сега вече ще наблегна на леглото  и на филмчетата повече.

Надявам се да не се включвам с подобни постове вече.

# 625
Пепси, само бебешки неща ли може да поръчаме ? Че мойто мъж си хареса една въдица  Blush

# 626
  • Варна
Пепси, само бебешки неща ли може да поръчаме ? Че мойто мъж си хареса една въдица  Blush
Предлагам да са само бебешки.  Peace

Pepsilight до колко часа трябва да ти пусна на лични?

Сега писах на девойката, чакам да ми отговори, така че спокойно си избирай.  Mr. Green

Искам да попитам тези, които са по-запознати. Искахме да подпишем с милото през април, някой делничен ден по обед, в градината на един ресторант, само с родителите и кумовете, тъй като по това време няма много други клиенти в заведението. Бях замислила украса, нещо по-оригинално ми се искаше. Обаче от ритуалната зала всичко ми провалиха и казаха, че правят граждански бракове само след 17.30ч в делничните дни и събота и неделя през целия ден. Дали това е само в нашия град или е навсякъде?

Във Варна не е така, правят си през целия ден в делнични дни. Предполагам, че и тогава е по-ненатоварено и е по-лесно да се изнесе книгата. А това след 17.30 ми е много странно, какво правят през деня?

# 627
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
аз пьк си харесах обувки:))))))))))))

# 628
  • Обетованата земя

Във Варна не е така, правят си през целия ден в делнични дни. Предполагам, че и тогава е по-ненатоварено и е по-лесно да се изнесе книгата. А това след 17.30 ми е много странно, какво правят през деня?
Ах, как ме ядосват  newsm61. Казаха ми, че работят в общината през деня и кмета просто ги е упълномощил да женят хората и да препечелват някой допълнителен лев  newsm78 И на мен ми стана много странно! И казаха, че никога, по никакъв повод нямало изключения!  ooooh! Реших, че може някой селски кмет да ни ожени, ама те от октомври миналата година нямали това право вече. И май ще трябва да се съобразя или да ходим в някой друг град, а то ще стане много сложно, пък и нямаме никакво време, нали процедурите са 30 дни предварително.  smile3515

# 629
Привет момичета Hug
Имам един въпрос към вас и педварително искам да се извиня,ако вече е обсъждано подобно нещо ...  От няколко дена ми текат по няколко капки от гърдите,на вас случва ли се?
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт