ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 062
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Не мога да намеря таблицата с големината на матката от първа страница,бихте ли ми помогнали Praynig

# 631
Пепси, не си ми потвърдила още - получи ли ми заявката?

# 632
Пепси и на мен трите работи стерилизатора,шишетата и хавлиите да не ме забравиш Peace

# 633
Морска, сайта със снимката на матката не работи аз си бях оставила линк направо нооо http://www.ladypill.com/img/diagnoza1.jpg
Марету, честит рожден ден!
Аз днес ходих на работа за няколко часа, но като видях какво става канъв и като спря и тока на работа бързо се прибрах. И понеже снощи почни не можах да спя си легнах и съм спала 4 часа  Shocked Довечера какво ще правя хич незнам.
А как се скарах сутринта със счетоводителката  #Cussing out беше ми казала че ще занесе болничните на 10,03 и аз днес след като върша нейна работа да и разчитам едни споразумения дето тя не може да ги разбере и между другото и вметвам за утрешното и ходене до НОИ. И оная ми вика като плати Миро/шефа/  осигуровките тогава преди това не може  newsm78 а бяхме говорили, че е важно кога ще подаде декларацията а не Миро кога ще плаща. А тя дори не е наясно, че той не е платил още януарските осигуровки, но все пак всички плащания ги нареждам аз и съм съвсем наясно. Като видя че не може да ме баламоса ми вика аз си имам метод на работа сега ще изчислявам ДДСто, после осигуровките и след това ще нося  болничните. И след като поисках от нея да ми каже това кога ще стане, ми вика ами ако спреш да ми говориш по телефона ще свърша някаква работа  #Crazy #2gunfire #Crazy Така побеснях, че и казах какво мисля аз затова чия работа върша и смятам в четвъртък като се добера до офиса да го обсъдя с шефа аз това защото той се притеснява аз кога ще мога си получа парите и се чуди кое по напред да плати и тя ще ми се прави на важна, наистина никой не я кара да върши нещата в последния момент и да се хваща със сто други фирми след като е на заплата при нас.
Сори за дългия пост ама много ме натовари, въобще не и пука за това че аз все пак разчитам на тези пари а тя се тутка и си прави каквото иска.

# 634
 Диди,  с приемането на новия Семеен Кодекс-октомври 2009, отпадна изискването за този 30-дневен период на изчакавене преди сключването на брак.Този срок беше наложен с цел да се избегнат т.нар. " дискотечни" бракове и хората да обмислят по-добре дали искат да сключат брак. Сега можете  да подпишете и по-рано,няма проблем Grinning

# 635
  • Обетованата земя
Така ли, ами аз ходих януари в ритуалната зала да питам и там ми казаха минимум 30 дни преди това да се запиша. Много ме ядосват тия жени там.И аз като не съм запозната... Мерси Деси, ще го проуча пак. А можеш ли да ме насочиш кой член да погледна в Семейния кодекс?
Алексова, мерси за инфото за N/А.
Ив, ЛКК е в една сграда, дето е до немско-българската лаборатория, май й викат 2ра поликлиника, ам да не те излъжа пак.
Какво ще кажете за тази помпа? Дали е по-добра от тази на Авент? Изглежда ми на изгодна цена. http://direct.asda.com/Closer-to-Nature-Electric-Breast-Pump/002 … 5,default,pd.html

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 19:22 от didi24

# 636
  • Варна
Извинявайте момичета, досега правих общата таблица. На всички ви получих поръчките.  Peace

# 637
Ив, ЛКК е в една сграда, дето е до немско-българската лаборатория, май й викат 2ра поликлиника, ам да не те излъжа пак.
Да, точно във 2-ра поликлиника е, при д-р Георгиев, поне мен при  него ме пращат на ЛКК.

# 638
Току-що и аз пуснах поръчката си на пепси, дано не съм закъсняла.
Не можах да издържа на изкушението, въпреки че не знаем какъв ще е пола на бебчо и затова избора ми не беше голям. Поръчах предимно бодита - дано не се окажат излишни, че доста бройки се събраха.

# 639
  • Варна
Така ли, ами аз ходих януари в ритуалната зала да питам и там ми казаха минимум 30 дни преди това да се запиша. Много ме ядосват тия жени там.И аз като не съм запозната... Мерси Деси, ще го проуча пак. А можеш ли да ме насочиш кой член да погледна в Семейния кодекс?
А за бременни правят и компромиси. И по принцип не би трябвало да има проблем. Наши познати се подписаха 2 седмици преди нас, запасиха си дата 2 дни преди подписването. Тези нещо те мотаят.

Ако тази девойка не ми отговори за поръчката, утре ще се обърна направо към фирма посредник.

# 640
  • Обетованата земя
Оооо, още утре ще отида лично да говоря с тях! smile3513 И аз бързам тука с решенията и всеки ден мисля кое как да стане заради тия срокове.  #2gunfire

# 641
  • С-я
[Ако тази девойка не ми отговори за поръчката, утре ще се обърна направо към фирма посредник.

Пепси, нали ти събираш за Асда или съм в грешка?
Ако не е късно да се включа и аз за поръчка, може ли?
Ще пиша на лични какво съм си харесала малко по-късно. Има ли някакъв минимален или максимален размер на поръчката?

# 642
Само аз ли съм така SadНикоя ли от вас няма такова прокапване от гърдите?Боже нещо ми има ли?

# 643
Само аз ли съм така SadНикоя ли от вас няма такова прокапване от гърдите?Боже нещо ми има ли?
Спокойно това е нормално явление всчки имаме.

# 644
  • С-я

аз от няколко теми се оплаквам и то не от прокапване, а от сериозни течове. като си махна сутиена и тръгват вади... не е необичайно явно.

Общи условия

Активация на акаунт