ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 057
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Ох олекна ми,при мен чак течове не са,но забелязвам ,че става все по-сериозно.

# 646
Момичета да ви попитам и аз като пия магнезий мога ли после да пия мляко и изобщо да ям млечни продукти, за желязото знам, че не може, също и че магнезий и желязо заедно не може.

# 647
еее, патенце... стига де. И аз имах Simple Smile имаше мами, дето отдавна им капе Wink споко, купувай едни подплънки, за да не се цапаш (ако искаш де) и това е. В Пикадили има 20 подплънки са 3.50 или нещо такова, нали ми беше единствен вариант (освен да ми одерат кожата в Mothercare Wink )

На мен пък бебето ми изби корема снощи... никога не е ритал толкова... то не беше протягане, не бяха лакъти, ритници, после все едно хълца... Е*а ми мамата, не мигнах цяла нощ... ни наляво ни надясно... а па по гръб и дума да не става... замислям се за варианти да спя седнала... минаха ми какви ли не глупости през главата. сутринта пратих мъжа за Нутри Маг... колко ми стана гадно от това хапче, не е реално... така не ми се е гадило и като драйфах, честно...

Ама нали ще съм мъжка майка... сдържах се и не върнах дозата... не знам обаче как ще го пия занапред Sad а и днес имам МНОГО по-силни киселини, обикновено се справям и без талцид, сега 5 мин. след талцида ПАК имах... изобщо тези 24 часа не знам къде да се дяна...

100% съм насинена от едната страна, защото лежа повече на нея и нея рита най-много. притесних се да не би от няколкото контракции да му е отесняло на зверчето... днеска даже ме тираше все едно дете се инати на килима и мята крака, сещате ли се... ужас... чудех се да се радвам ли, да поплача ли... определено няма нищо общо с онова приятно усещане някой да ти похълцука в тумбака и след 10 мин да заспи...

Ама слушах Моцарт, Бах, Григ... Ц! Пусках приказки... Ц, четох на глас приказки - Ц! Пусках филми... пак Ц... направоооооо  #2gunfire #2gunfire
после прочетох из нета, че ако НЕ рита трябва да се притеснявам... и маалко се успокоих... поне колкото да не звънна на АГ в 2 през нощта... А и таткото беше нощна... изобщооо, мноо ми беше шарено.

Имам съмнения, че докато съм стояла много права и седнала тези 2-3 седмици и съм се движила и съм го люшкала и му е харесало... и сега като си лежа в нас - ем си почивам, ем тоя сняг даже и на разходка не мож ме изведе... и може битка да е имало Wink знам ли... ама пих едно нош па сутринта... поспря се малко... гадното е, че ЖК ми е чаак след месец... и не знам... ако и тази нощ имаме пререкания и утре не съм ОК ще се звъни и ще се пита... Иначе нямам никакви болки, освен, че през нощта ми се схващат и двата крака при прасците, което също е знак за липса на Магнезий... така че определено ще гледам да не ги повръщам тез хапчета Simple Smile

Скъсахте се да поръчвате, ей... на мен сякаш ми е рано още... а и като знам колко хора са приготвили неща за бебето... напрао си мисля, че ще купя едни бодита скъпи и до там ще сме...

Ей, много готино става ремонта, много се кефя Simple Smile само пари, нерви и време да има човек...  newsm78

Кадман, не че не може... просто едното пречи на другото да се разгради и усвои пълноценно... това е... сега ако има мляко в кекса и закусваш хапче с кекс... еми - това е положението... но до час това хапе трябва да го няма в корема, така че час след хапчето можеш да изпиеш желаното мляко Wink

# 648
  • Варна
Пуснах едно писъмце в пощата за тези, които ми писаха за поръчката от Asda.  Peace

# 649
...
Кадман, не че не може... просто едното пречи на другото да се разгради и усвои пълноценно... това е... сега ако има мляко в кекса и закусваш хапче с кекс... еми - това е положението... но до час това хапе трябва да го няма в корема, така че час след хапчето можеш да изпиеш желаното мляко

Joy Елиска благодаря за отговора, ми то 3 пъти на ден магнезий, желязо , фолиева, тироксини, едните се пият на гладно и чакаш половин час, другите не се комбинирали, или се пият с разлика 3 часа между тях, с едните не може мляко, с другите трябва витамин ц, уфффф    Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
да, дааа... скука... аз като имам такава схема си правя графиче и не мърдам от него... много ми е скучно обаче Simple Smile за това и не мога да бъда на обикновена диета.... владея само най-сложните и тежките Simple Smile

оф, проклинам минутата, в която си направих сандвич и си сложих резени домат отгоре... глупаво дете съм значиии.... 3 бидона талцид няма да помогнат тази вечер.. усещам го!  Joy Joy Joy

# 651
Пепси, а как ще стане плащането? Не са малко пари, че да ги платиш наведнъж . Не мисля, че ще има некоректен от наша страна, а става въпрос дали ще имаш толкова , за да платиш наведнъж  newsm78

# 652
eliska,благодаря ти Hugще се възползвам от препоръката ти за въпросните подплънки.

# 653
Пепси и аз се присъединявам към питането на Николови. Пиши някъде как ще стане - тука или в пощата, както прецениш. И специални благодарности, че се нагърби с такава поръчка  newsm51, аз мога само да си харесавам, иначе съм като пате в кълчища.  hahaha

Момичета, да се похваля, че вече първия колет от кръстницата е на път към България!  smile3521 Нямам търпение да видя нещата!

# 654
  • Варна
Пепси, а как ще стане плащането? Не са малко пари, че да ги платиш наведнъж . Не мисля, че ще има некоректен от наша страна, а става въпрос дали ще имаш толкова , за да платиш наведнъж  newsm78
И това го обмислям. Наистина няма май да имам цялата сума. И аз се надявам да няма некоректни.  Peace

# 655
И това го обмислям. Наистина няма май да имам цялата сума. И аз се надявам да няма некоректни.  Peace
Поне тези, които сме от Варна може да ти дадем  newsm78 , тъкмо ще си спретнем една срещичка . Щото 1000 и кусур лева......не всеки има  Peace

# 656
  • в белята
Я квадратчето ми се е преместило в седми месец newsm44 newsm44 newsm44

# 657
Я квадратчето ми се е преместило в седми месец newsm44 newsm44 newsm44

бубаланак честито ново квадратчееее...  Hug
 И да се похваля, пуснах  и аз поръчица на пепси само чакам да ми даде едно съветче и готовооооооооооооооооо  Joy

# 658
добро утро пазаруващи и непазаруващи мами  bouquet  bouquet  bouquet

# 659
Снощи имах киселинна революция и нямаше как да не метна един Талцид. Взех от онзи гел. Е, няма такава гадост. Чудех се, кое е по-оферта - киселините или тази слузеста отврат. Но подейства мигновено, де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт