ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 052
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!
Елиска, аз пък се притеснявам като малко се успокои бебока! Определено го усещам повече вечер като легна, а не като съм права и ходя насам-натам, така че може да си права, че е свикнало да го люшкаш по цял ден и сега да му е скучно  Joy При мен странното е, че аз определено не го усещам бебето като спя. Усещам го като легна, усещам го вечер като ходя до двете нули или като стана, но никога не ми се е случвало да ме събуди от ритници. Дали е нормално? Дали се държи на това, че имам повече околоплодни води и то си има повече място?
Патенце, нормално е да ти текат гърдите, можеш да прочетеш в кърмаческия за повече инфо. Моите още не текат осезаемо, но си намирам петна по блузата която спя, така че явно и на мен ми се случва вече.
Към поръчката не можах да се включа сега, но за следващата ще гледам да се вредя, аз също чакам да ми дадат всичко и тогава да видя от какво ще имам нужда  Grinning
Аз днес съм на ЖК, да видим какво ще  каже - дали бебчо все така върви доста напред абе да видим как ще е.
Приятен ден на всички, макар и мразовит!

jj ти говориш за гела на Талцид, нали? Тъкмо видях че са ми останали две хапчета и трябва да си купувам нови, ама явно няма да е гела!

# 661
Добро утро и от мен Hug

# 662
За гела говоря. На вкус е като сопол, но ме облекчи за 2 мин. Не знам хапчетата за колко време действат. То, всичко е танто за кукуригу  Laughing

# 663
Добро утро!

Между другото, ние за поръчката от Mothercare си направихме групов чат на скайпа. Оказа се много удобно, особено ако имате спешни въпроси за размери, наличност и т.н Peace

И аз днес съм на ЖК. И моето сладурче от вчера е активно, или се е обърнало или просто като съм вкъщи го усещам повече.

# 664
На мен хапчето ми действа доста бързо, може би максимум до пет минути. Няма да рискувам с гела, че много бързо  Sick
Има ли някоя мама на която са и казали, че и са много околоплодните води?
Оо, и аз щях да се хваля че от няколко дни съм в седми месец!

# 665
 Hug Добро утро и от мен, относно ритничетата на бебо, и аз не съм се будила вечер, повече е аакивно като съм на работа или като съм в движение , общо взето късно вечер преди да заспя, после цяла нощ си кротуваме  hahaha дори сега докато ритка ли ритка  Joy

# 666
Добро утро и от мен!
Пепси ние другия четвьртък ще се видим ако трябва по-рано ще ти ги донеса някьде то ние май сме наблизо с теб:)свиркай:)

# 667
  • София
Добро утро момичета Simple Smile !
Аз отивам на зъбар  Twisted Evil  да видя дали са от мъдрец тези болки или е друго.

Хубав и спокоен ден !

# 668
Привет,

този Талцид смучете ли го, дъвчете ли го, че аз първото хапче го дъвках, доста гадно ми беше. Снощи го глътнах , но след 2 ч се пробудих и тичах до тоалетната, беше ми стигнало до гърлото и а да излезе всеки момент, та пак върнах вечерята.

Получих заявките то Лулу и Ани Ди, ще изчакам до петък ако нямате нищо против,  ще има ли още желаещи?

Аз толкова неща съм поръчала вече, че незнам, но няма спирка. Голям кеф ми е, особено като толкова сладки неща виждам по сайтовете. После ще се чудя къде да ги слагам и няма да можем да ги износим определено. Но здраве да е.... кефа си е кеф...
А като ви чета, че някой още нищо не са купували , ми става  някак си кофти, започва да ме тресе , отделно ако се установи друг пол...знам ли....
Да ви се оплача- С апартамента нищо не стана, пак започваме издирване....

Лек ден на всички...

# 669
  • Варна
Добро утро!
Към момичетата от поръчката от ASDA, имате e-mail-че. Пиша там, че да не оспамвам темата.  Peace
Аз снощи сънувах тази поръчка, как, какво, защо..., луда работа. А все още не съм си сложила моите неща.  Crazy Накрая да не ги забравя.  Joy
Сутринта, точно на стълбичките пред блока щях да падна, нещо ми се дръпна корема, но сега съм добре. На който не му се налага по-добре да не излиза, много е хлъзгаво, може по-късно да омекне.
Alexova, аз ще се включа, но трябва да ми остане малко време. Нищо не съм купила все още за бебо. Започнах само да наддавам в Ebay, да си купя помпа и бейбифон.
мартеа, по лесно ще е с общ чат, но съм на работа и не знам дали ще мога да обръщам внимание.  Peace Благодаря за съвета.   bouquet

# 670
Добро утро и от мен, навън е  Sick

Да се похваля - от днес съм в 7-мия месец  newsm44. Дано и занапред всичко да върви все така гладко. Днес таткото си е с мен вкъщи защото е настинал и ще имам компания. Сръднята взе да ми минава  Laughing

# 671
Привет и от мен в мразовитото утро. Добрах се до работа и да се включа и аз- относно ритничетата, и аз ги усещам най-силно и често вечер, като се прибера и се изпъна да почивам. Дори много странно, но тогава, когато съм в покой получавам и контракциики, а пия магнерим по 4 пъти на ден. Това става само когато почивам. Относно тези контракции доколко са опасни, в началото на 6 месец съм, вредят ли на бебока, ако са 3, 4 пъти на ден, както е при мен и не са регулярни водят ли до скъсяване на шийката на матката и до разкритие? Сори за глупавите въпроси, но четох какво ли не, и вече в главта ми е тотална каша, само се шашкам и май и от това стресирам бебока.

# 672
Привет и от мен!

Аз и днес съм си вкъщи - носът ми капе като кранче и дори и гласа си вече не мога да позная! Ама че се подредих! ooooh!

# 673
Добър ден и от мен!!!
Пак гледам Гала ,ама този път доста неприятно Sad- абортите.
Ако не е аборт по медицински причини се чудя как е възможно, тези майки да се решат на такава стъпка,много тъжно............. newsm45
Още повече като знаем колко двойки са с репродуктивни проблеми..

Лек ден и честито на влезлите в 7 м, аз другата седмица ще се похваля с това Hug

# 674
И на мен много гадно ми стана като видях как правят аборта:(

Общи условия

Активация на акаунт