ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 048
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
И на мен много гадно ми стана като видях как правят аборта:(
Уффф, ама няма и вие какво друго да гледате. Аз не се чудя, как правят аборт, друго ми е чудно, как масово се докарват да забременеят и то нежелано. Това мисля, че е по-големия проблем.

# 676
Добър ден и от мен!!!
Пак гледам Гала ,ама този път доста неприятно Sad- абортите.
Ако не е аборт по медицински причини се чудя как е възможно, тези майки да се решат на такава стъпка,много тъжно............. newsm45
Още повече като знаем колко двойки са с репродуктивни проблеми..

Лек ден и честито на влезлите в 7 м, аз другата седмица ще се похваля с това Hug
мамита десита аз също гледам ТВ, наистина е много тъжно newsm45 , да си призная честно и аз си нямах до ден днешен точно на представа какво е аборта и никога не съм мислила да правя, да чукна на дърво,  мисля че още от  тинейджърска възраст трябав да се научат вс тези неща,  ooooh!
И на мен много гадно ми стана като видях как правят аборта:(
Уффф, ама няма и вие какво друго да гледате. Аз не се чудя, как правят аборт, друго ми е чудно, как масово се докарват да забременеят и то нежелано. Това мисля, че е по-големия проблем.
защото нямаме сексуална култура в страната затова, осбено и сега децата започват полов живот на 12-13 огидни , това е ужасно  ooooh!

# 677
Ето нещо по-приятно-снощи четох за Петте правила на д-р Карп.Може би повечето от вас са чували за тези хитринки,които много помагат не само да се намалят ,но и напълно да изчезнат коликите на бебоците
Ето линк,който има желание да прочете
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341826.0

# 678
  • София
Здравейте , Сладурки!

Напоследък нямам време и все несмогвам да ви изчета

Марету специални поздравления за рождения ден с извинение за закъснението  Hug  bouquet Hug  Heart Eyes  Бъди много здрава и ОБИЧАНА!  newsm59

Алексова и аз мисля да се включа в поръчката.Само не разбрах за размерите как да ти пиша и просто като текст ли, а ти да го чекнеш при поръчката, в смисъл че кода на стоката е един и същ за вс. размери, нали?

# 679
Здравейте , Сладурки!

Напоследък нямам време и все несмогвам да ви изчета

Марету специални поздравления за рождения ден с извинение за закъснението  Hug  bouquet Hug  Heart Eyes  Бъди много здрава и ОБИЧАНА!  newsm59

Алексова и аз мисля да се включа в поръчката.Само не разбрах за размерите как да ти пиша и просто като текст ли, а ти да го чекнеш при поръчката, в смисъл че кода на стоката е един и същ за вс. размери, нали?

Даваш ми линк, име на артикул и код, който е еднакъв за всички размери, размер- както е посочен там, че и цените понякога варират, количество и цената,за да   е всичко точно.

Ще те изчакам и теб тогава, то и аз не съм готова и се чудя какво

# 680
  • Бургас
Добро утро!

Щях да пиша вчера, ама забравих.Нашата кошара е на тази фирма, която Пепси показа.Имаме тази с решетките от двете страни.Към нея взехме и скрина с три чекмеджета.Доволна съм и от двете неща.Скрина е голям и събира спокойно дрехите от един сезон.А в чекмеджето на кошарата слагах пелени, чаршафи и завивки.Преди 3 год. и половина като ги купувахме креватчето струваше 140 лв., а скрина 160 лв., сега нямам представа колко са.

# 681
Добро ви утро... или по-точно добър ден  Grinning

Темата в предаването на Гала наистина беше доста страшничка, особено като дадоха реално как се прави самата процедура, вече не издържах и превключих на друг канал.  Crossing Arms
Досега разглеждах сайта на ASDA, харесах няколко неща, дано Пепси още не е пуснала поръчката  Flutter

Еееех, опитва се да изгрее слънчице, дано успее, че това зимно време не ми действа добре.

Hug

# 682
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Гледам как се вълнувате от поръчки и покупки, а аз още не мога да се престраша. Само разглеждам сайтовете и се радвам на красотите, но все още не купувам, не мога да си преодолея този предразсъдък и това е. Но кой знае - има още време до края, може да ми прещракат и мен бесните.  Joy - че то после ще има ли спирачка  Laughing

И аз да се оплача - не може да се спи - тези ритничета са бял кахър, ама киселините са направо отврат. То не стига, че от тях по цяла нощ се въртя и даже стигам до диванчето в хола- хем телевизия да гледам, хем да не преча на таткото да спи, ами взех и да повръщам вече от тях  Sick  С ядене, без ядене - все тая, на линия са и няма оправия от тях.   Shocked

# 683
Марету специални поздравления за рождения ден с извинение за закъснението  Hug  bouquet Hug  Heart Eyes  Бъди много здрава и ОБИЧАНА!  newsm59
Благодаря ти! Hug
И на всички ви благодаря за пожеланията вчера!  Hug
И да ви питам - как понасяте дрехите върху себе си, аз ако сложа върху кожата си нещо, което не е памук, не мога да го търпя - като крастава съм. Освен това спя чисто гола, не е истина какви сърбежи ми докарват повечето нощници и пижами, които имам, а и памучните не мога да търпя, някак си ме дразнят дрехите, докато спя.

# 684
Здравейте:)Ох,снощи се въртях като пумпал,не мога да си намирам място,схващам се ужасно,я краката,я кръста.Освен това ме наболява и корема,все едно тежи,цяла вечер съм се пипала дали нямам контракции,а съм на лекар чак на 16.
Силви,бебчо никога не ме е събуждал вечер.Кoгато се събудя го усещам,но иначе не,а мъжо казва,че като си сложи ръката го усеща.
Кога ще се оправя това време?
Хубав и усмихнат ден Hug

# 685
Привет и от мен в мразовитото утро. Добрах се до работа и да се включа и аз- относно ритничетата, и аз ги усещам най-силно и често вечер, като се прибера и се изпъна да почивам. Дори много странно, но тогава, когато съм в покой получавам и контракциики, а пия магнерим по 4 пъти на ден. Това става само когато почивам. Относно тези контракции доколко са опасни, в началото на 6 месец съм, вредят ли на бебока, ако са 3, 4 пъти на ден, както е при мен и не са регулярни водят ли до скъсяване на шийката на матката и до разкритие? Сори за глупавите въпроси, но четох какво ли не, и вече в главта ми е тотална каша, само се шашкам и май и от това стресирам бебока.
ivetka79няма да се плашиш мила, съвсем в реда на нещата си е да имаш такива контракции, особено ако са без болка.Водят се подготвителни.Не се тревожи излишно да притесняваш себе си и бебока Simple Smile

# 686
Пепси, парите, който ще са за доставката (комисионна , на килограм и пътни или там каквото е  newsm78 ) , кога ще се разбере колко ще са? след като ти изпратят офертата ли ?

# 687
Добро утро
Пепси и аз чакам да кажеш, къде и колко пари да ти преведа. А между другото за колко време ще дойдат нещата?

# 688
Добро утро мами! Party
Вчера направо останах втрещена,малката риташе толкова силно и на често ,че и аз поцкачах! hahaha

# 689
  • София
Върнах се от зъбаря Simple Smile . Не болеше Simple Smile . Единия ми мъдрец като родя ще го махаме, че е пораснал много накриво. Препоръча ми да наблегна на калция и така  Laughing . Вие освен чрез млечните продукти, добавяте ли си калций по друг начин ?
Навън е много хлъзгаво, пазете се

Общи условия

Активация на акаунт