САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 818
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Хей сладурки:))
честит първи самоковски снг:))
и ние сме хремави и кашлящи непослушанковци:)
Стани,ама и ти ли си в кюпа с врачанска рода:)???И аз и Жането сме в тази група:)даже ,моите домашни същества и в момента са там,а аз се стягам за Пловдив за уикенда,че съм по партийни дела: Joy

# 406
Ооооо значи изневерявате аааа? Аз се чудя защо вече никой не пише тук, а вие сте се сдушили на друго място.
Ами аз честно да ви кажа си изтрих регистрацията там, защото нямам време за фейсбук, а непрекъснато на имейла получавам разни съобщения. Накрая ми писна и се изтрих.

# 407
Хей сладурки:))
честит първи самоковски снг:))
и ние сме хремави и кашлящи непослушанковци:)
Стани,ама и ти ли си в кюпа с врачанска рода:)???И аз и Жането сме в тази група:)даже ,моите домашни същества и в момента са там,а аз се стягам за Пловдив за уикенда,че съм по партийни дела: Joy
Еми аз откъде да знам ,да с рода и то не малка.Ей тук обичам да разтоварвам,под врачанския балкан  Hug
Утре обаче се прибираме към дома с малката.Днес вече финално я дооблякохме за зимата -яке,ботуши и т.н.
Пожелавам ви приятни слънчеви почивни дни (тук поне е такова)!

# 408
Меси момичета.  bouquet
цък ето малко снимчици

# 409
Поли, много хубави снимки. И двамата са страхотни. А последната снимка е страшна направо.... Joy

А в нашата къща - аман от болести. Теди 3 седмици не спира да кашля - АБ пи, всички възможни противоалергични и не знам какви си сиропи и к-ки. Сега пак ще е на друг АБ и ако и това не помогне, ще се ходи на изследвания някакви в Сф.
От болести бял ден не мога да видя. И ужасно се чудя да пращам ли пак Габи на детска (беше болна и тя, ама се оправи) или не от страх да не донесе някоя болест. Нова. Защото Теодор веднага ще я лепне, 100 %.
Ще се гръмна вече. Cry

# 410
Здравейте и от нас Simple Smile
Да се разпиша ,че може да ни забравите Laughing
Ели много ти съчуствам направо чесно казано незнам как издържаш
Монката е страхотен сладур и колко много е  пораснал....
Ние също тръгнахме на детска-първия ден не е ревал,втория вече знаеше къде отива поплака малко,но  след това четвъртия ден голямо реване ни беше и тръшкане......Нямаше време и да свикне защото веднага се разболяхме.Първо беше хрема после взе и да кашля и вече сме на антибиотик ,но дано бързо се оправим.Много ми се искаше да си ходи на детска ама....
А аз хода на работа и при мен едно и също..

# 411
Ей,ама никакви ви няма да пишете!Минавам да ви поздравя!При нас все едно и също,малката дивее и проявява характер.За момента бебето е момИче и дано да си остане така  Praynig Praynig Praynig.

Силве,моля те да ми смениш термина на 23.02  Hug.

Приятни почивни дни и драснете по някой ред  Naughty

# 412
Ей Стани,честити розови гащички Hug,ама и момче не е лошо да знаеш Wink,каквото сте си го направили това ще си гледате,живи и здрави да сте. Hug
При нас е една и съща,Монката си ходи,вече не му се лази много,клатушка се като паток все още,нооо сме във фаза осъвършенстване Joy.Само щуротии върши и иска все това което не трябва.Миналата седмица два пъти взех храна от "Дусман" за него и сега е така обринат по цялото тяло,че е страшно,направи страшна алергия. JoyНезнам към кой да се обърна и да питам защо не направят вече една" Млеечна кухня" в тоя град.
Днес времето е хубаво и отиваме на разходка,че хич не ни се стои в къщи.
Хубав ден.  bouquet

# 413
За момента бебето е момИче и дано да си остане така  Praynig Praynig Praynig:
Стани, ти ме разсмя  Joy...Като бях бременна с Дари толкова много исках момиченце и всеки път като ме гледаха на ехограф, питах - Нали е момиченце, А доктора вика "Нали съм ти казал че е момиче - не си е променило пола!"  Laughing Laughing А Нели не ходи ли на детска градина?
Божидара ходи вече сериозно - една седмица си стояхме в къщи със сополи де, но да ви се похваля сутрин изобщо не плаче!Казва - "Отивам да се смея на ревлъовците"  Laughing Само странно защо, като отидем да я вземем се разплаква - сигурно от вълнение! Иначе госпожите са много доволни от нея - казват че е много комуникативна и самостоятелна за възрастта си, само храненето отказвала понякога, но пък в къщи след това си наваксва  Laughing
...така, похвалих си гарджето  bowuu...
Сега отивам да  newsm75 , че утре имаме празник - бате има ДЕнДен   ura
Жане, Цвети тръгна ли на ДГ, как се чувства?

Хайде и бременните на отчет!

# 414
Здравейте и от нас. Ние също сме добре / да чукна на дърво /. Цвети още не е тръгнал на детска, но аз тръгнах на работа  Wink. Сега вкъщи правим едни врътки и изгатвяме програма кой, кога ще го гледа. Последния път като ходих до градината и ми казаха че ще ги приемат от 1-ви ноември, но една комшийка днес ми каза, че е ходила вчера до градината и са и казали от 15-ти. Ужасссссс, направо съм бясна. Ами ако няма кой да ми гледа детето, какво правим аааааа #Cussing out #2gunfire #Cussing out. Безотговорна работа. Поне да не обещават. Ще се справим, ама защо да е така. Лошото е че дето очаква вече да тръгне и тъкмо свикна с мисълта и изявява желание, а тези управници ще ни убият желанието. Цвети все казва - Аз от другия месец тръгвам на градина и няма да плача, ще папкам, ще спинкам и ще си играя с дечицата Peace. Дано наистина да е така.
Аз също ще се готвя за РД Blush. И моля ако не смогна в Неделя да почерпя, да ме извините и бъдете сигурни че ще се реванширам.
Целувки на децата!!! Приятни почивни дни!!!

# 415
Добър ден момичета,никакви ви няма да пишете,но въпреки това аз минавам да честитя празника на един рожденик  newsm59

Искре,да ти жив и здрав рожденика Ивайло!Пожелавам му успех в училище и сбъдване на всички негови мечти и желания!!!А на вас като родители много да се гордеете с него!
Искре това е за теб,защото днес е и твой празник като майка  Hug

По въпроса ти за детската градина:Нели не ходи на градина,защото тук в Пасарел няма ясла и за да я вземат трябва да навърши 2.6 години.Мисля да я пусна чак пролетта newsm78.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 11:09 от Стани~87

# 416
  newsm59 Да е жив и здрав рожденника ни днес!!!  newsm59
Пожелавам му весело детство, успех в училище и късмет във всяко начинание!!! Да е гордост на мама и тати и пример за малката Дари!!!

# 417
  • Високо в планината на изобилието
Честит празник на мама Исе!Да е жив и здрав бате Иво!Нека да е  все така добър,слънчев и обаятелен!
Здравейте,момичета!Отдавна не съм писала.Честито на всички бъдещи мами!При нас всичко е по-старому.През септември имахме скъпа гостенка-майчицата ми ни беше на гости.Слав ходи на училище,засега се справя добре,в началото винаги малко трудно,но после нещата се наместват.Тази година смени карате на баскет,за сега много му харесва.Продължава и с уроците по пиано,но вече с по малко желание,не знам,до кога.Може би по късно ще кача няколко нови снимки.Това е от мен за сега.

# 418
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВО     С пожелание да е здрав и да бъде добър батко на сладкара Дари.

За нас, Хрис е послушен, говори и почнах вече да му разбирам. Сега съм на вълна дрехи екипирам го за зимата.

Имам един въпрос, в читалището или някъде другаде дали има занимални за 3годишни.

# 419
Поли,аз не съм чувала за такива занимални.Можеш да питаш в някоя детска градина,или не искаш да го даваш още?Тук все още се намират места в някои детски.

Общи условия

Активация на акаунт