САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 817
  • 724
  •   1
Отговори
# 420

bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЖАНЕ!!! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!   bouquet   

Жане, честито и за новата работа, желая ти успехи! Сподели, къде ще работиш?

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ИВО!!!  Hug ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА НА ВСИЧКИ, ЗАЩОТО ТЕ СА НИ НАЙ-ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО!
Празника на Ивчо мина чудесно - по традиция с купон в "Синята къща" ( той там си е като у дома си : ) Имаше много изненади, нов аниматор някакъв от София беше дошъл и направи голям купон за децата, накрая имаше изненада за Иво - заря! Той беше на седмото небе! Вечерта в къщи събрахме бабите и дядовците, да ги уважим, и така. Ще има снимков материал  Wink

Днес пак се очертава страхотен ден! Трябва да го използваме за разходки, че другата седмица пак ще се скапе времето.
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 421
Честит рожден ден ЖАНЕ!С пожелание за здраве,семейно щастие,късмет и много приятни емоции!

# 422
  • Високо в планината на изобилието
Честит рожден ден,Жана!Здраве,щастие,любов и много късмет!

# 423
Благодаря ви момичета, прекрасни пожелания  bowuu. Сега на свой ред да ви почерпя:

Добър апетит и НАЗДРАВЕ!!!

# 424
Ето ме и мен.Минавам да ви почерпя за мъжлето,че днес ми е именник!

# 425
Стани, да ти е жив и здрав именника! Честито и на всички, които празнуват днес!

# 426
  • Високо в планината на изобилието
Честит празник,Стани!Пожелавам на цялото семейство весело изкарване!  bouquet
Честито на всичките Димчовци!Да са живи и здрави!

# 427
Привет момичета,честити да са празниците на всички вас и на всички ваши близки-  бъдете здрави и се обичайте:)!
Гледам,че нови дечица за градините/яслите имаме,желая ви бързо да свикнат и да нямате тревоги с болести.
Ние с детската градниа сме в ужасен  филм вече не знам за кой пореден път,даже баща ми вече си мисли,че ще я пускат в Самоков на градина,познайте кой не е попитал:)))
Аз много се тормозя,че ще си побъркам детето така,ту здраво,ту на градина в Сф.за 5 дни,после 20 болно на Самоков.
Моята е дълга за оплакване история и сега ми е кофти дори само като ме питат как е Ина,ще се налага да предприемам крути мерки и така..

# 428
Добро утро момичета!

Първо искам да ви благодаря за прекрасните пожелания Hug. Да ви се връща стократно  Wink
Честит първи сняг,тук в Пасарел вече побеля  Party

bravy,дано бързо да отминат тези градински болести  Praynig,за да може и детето да свикне.

Хубав ден на всички!

# 429
Поли,аз не съм чувала за такива занимални.Можеш да питаш в някоя детска градина,или не искаш да го даваш още?Тук все още се намират места в някои детски.

Не искам на детска градина. Като се прибера в Самоков, ще търся нещо, може и спорт. Ще го мисля.

Сега му търся лаптоп, че неговия се счупи, а не беше и на български.
В това дъждовно време, като има локви му е голям кеф да гази  в тях, и като излизаме иска вълшебните ботуши (гумените). Има случай по 2пъти го преобличам.

# 430
 Ани, я си го дай тук детенцето да не се тормозии  Peace

Поли, и Божидара много се кефи с гумените ботушки в локвите! , а иначе се съмнявам че ще намериш някаква занималня за толова малки деца в Самоков, мисля че няма...

# 431
КЪДЕ СТЕ ИЗПОКРИЛИ? #Shocked

# 432
  • в Надежда-та
в къщи зад монитора Mr. Green

# 433
Силве   bouquet

Минавам да честитя рождения ден на ЕЛИ!

Честит рожден ден!Пожелавам ти здраве,щастие,многоооооо да те слушат и мъничко да те ядосват !

# 434
Мерсииии, Стани!

Общи условия

Активация на акаунт