САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 816
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • Високо в планината на изобилието
Сватяяяя!Честит рожден ден!Да си жива и здрава и все така слънчева и добричка!А малките сладури много да те слушат!

# 436
Мерси, Таничка!  Hug Hug Hug

Хайде да почерпя, че не ми остана време днес!

И на всички МНОООГо ви благодаря за поздравите във фейса! Много ме зарадвахте! Heart Eyes

# 437
Да ни е жива и здрава рожденничката днес!!! С пожелание за всичко най-хубаво!!!

# 438
здравейте на всички мами от Самоков !

пуснах тема в друг подфорум но явно там няма да получа отговор - въпросът ми е
 какви магазини има в Мол Самоков ?
също така има ли магазини за дрехи втора употреба и цените приемливи ли са ?

мъжът ми иска да отиди да живеем в родния му град - но аз се чудя как да направя някое магазинче - което да носи някоя паричка повече

ахх да не забравя - заплатите ? мисля да си търся и продавачка или продавач...

паздрави на всички и много благодаря за отговорите   bouquet

# 439
mikey1488 ,здравей Grinning,отговарям ти на въпросите-значи в мола има магазини за дрехи-2-3,пикадили,техномаркет,левче,детски магазин,техномаркет и друго не се сещам Embarassed,за магазини втора употреба-имаги под път и над път-много са #Crazy,само детски стоки се продават много малко втора употреба,за заплатите много не съм наясно,но мисля че почти никой не дава повече от 300-400лв #Cussing out

# 440
здравей megiAN
благодаря за инфото
точно за деца искам да направя дрехи втора употреба.....имам възможност да продавам на ниски цени - на килограм

сега ще търся помещение в интернет
колкото до заплатите си мислех да давам 280 лева и 5 процента от оборота ?
мисля че не е толкова лошо....

# 441
Здравейте,
Има един детски магазин втора употреба, в Самоково.

За нас, Хриси, го записах миналата седмица на детска градина с полудневна занималня. Имах намерение да посещава 4часа занималнята, но той беше на друго мнение искаше да спи там да си е на целодневна детска градина. Оставих, го вечер не можех да си го прибера искаше там да спи, но тази тръпка за него беше само 4 дни. Вече, не иска да ходи на детска и на занималня. Сега си е в къщи, но аз и не настоявам да ходи, ако иска  , и без това ние след месец се прибираме в Самоков.А  собственичката на градината е самоковка, много симпатична жена.

# 442
Здравейте момичета!Минавам само да ви поздравя.При нас нищо ново,освен че онзи ден на консултацията доктора каза,че бебчето доста се старае да си навакса седмиците назад,защото от 450 гр миналия месец,сега е 990 гр  #Crazy

Приятни почивни дни и много слънчево настроение! Hug

# 443
 newsm18 newsm59 newsm18Честит рожден ден на Марти!!! Да расте, здрав, усмихнат и безгрижен и да радва всички в семейството!!! newsm18 newsm59 newsm18

# 444
Еееех, ама много несериозни станахме!!! Само от празник на празник се вясваме, и то понякога със закъснение  Sad
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ И ОТ МЕН /на патерица  Blush/ МНОГО ЗДРАВЕ МУ ЖЕЛАЯ И ДА СЛУШКА МАМА И ТАТЕ!!!  newsm67

А утре да не забравим следващия рожденик!

# 445
  • Самоков
Мнооого сме несериозни.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАРТИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН И УСМИХНАТ.  nbirthday  ura  bigdance2

# 446
Малко да побутна.

Писахте ли писма на дядо Коледа. Какво искат малчуганите, а и майките.
Хриси иска полицейска кола да прави  уиллл, уиллллл.......  хамстерите където се пускат по едни тунели (ама няма да го огрее) и коли за сглобяване.
Аз моя подарък си го получих, перяща прахосмукачка.

# 447
Поли, ние взехме на Цвети от тези хамстери, само че от фалшивите - от Илиенци. За 15.00 лв. но по нищо не отстъпва на истинските. Ние обаче взехме само мишлето без тунелите, защото иначе много солено се връзва. А мишлето си върви и по земята и издава разни готини звуци. Ама като цяло не си заслужава парите. За ментето може, ама за оригиналното........ Иначе още не сме написали писмото. Аз уж го пиша в работата, т.е това ми е работата да ходя на работа и да пиша писмото на Дядо Коледа  Wink. Той Цвети доста неща е намислил, но не сме решили точно какво ще е. Имаме идея да е трактор с педали, като колело защото Цвети много иска голям трактор. Но ще решим като наближи и започним с покупките.
Иначе аз да се похваля, че от 1-ви тръгваме на детска градина. вече е готова и в сряда ще ни е първият ден. той много иска да ходи, ама незнам как ще е. Аз доста се вълнувам, а и ми е малко притеснено. Много се надявам да свикне детето да си ходи, че най-накрая всеки да си поеме по пътя - мама и тати на работа, я Цвети на детска. Моля ви да ни стискате палци и обещавам да кажа как са минали първите дни. Ако е за казване де  Rolling Eyes
Много поздрави на всички и целувки на мъниците!!!

# 448
Менте и аз купих от Джъмбо. Мишле в колело като виенско и ходи по килима. Ама той само ме пита кога ще има мишлето тунел. Но са много скъпи.

# 449
Здравейте мами при нас само болести за 3седмици Мон пие 2-ри АБ,но няма да ви товаря с това.
Ние още не сме писали писмото на ДК,но искаме ВСИЧКО.Като почнат рекламите по картона и няма нещо което да не иска нашата кака  ooooh! Joy.Аз и казах,че е по- добре да отворим магазин.Засега сме постигнали консенсус за розов лаптоп.Добре че,Монката незнае да иска още  hahahaи ще се задоволи с нашия избор.Иначе каката ни много го тормози,постоянно се дърпат играчки и някой пищи,но и той посяга да я удря,абе весело е. #Crazy
Жане стискам палци за детската,но не мисля че ще имате проблеми,той вече е голям и  разбира.Ще чакаме да пишеш.
хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт