САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 815
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Жане, стискам палци и аз да си свикне детенцето бързо, и най-вече да не боледува, че детските градини са страшен развъдник на вируси - Дари си свикна и ходи с желание, но за 2 месеца вече боледува за трети път... #Cussing out
Ние мислим да и вземем за коледа синтезатор с микрофон, или някаква голяма кухня...общо взето за нея има избор , баткото ни е по-сложен на нас...

# 451
Здравейте и ние в този филм с болестите,не зная вече кога ще ме изгонят от работа,ту аз,ту тя....сега тя е с бронхит...както и да е.
Дядо Коледа ще и донесе бюро на Смуби с флумастери,иначе и тя като Мими иска всичко от Картун-а,дрешки за джудже също сме взели,абе празника е готов,само здраве да е.
Жане,свърши и вашата сага с тази градина,но поне е нова и ще ходят с радост сега дечицата.Детенцето на мой колега ще е с вас там-Георги Манолев се казва,те децата ще се запознаят:)))
Иначе сме добре и всичко е наред

# 452
Здравейте банда!

Силве,да ти е жив и здрав рожденика!Много да ви радва и големи успехи по пътя,който си избере занапред!

# 453
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИКИ

Това за него.

Малкия палавник, много да ви радва да е здравичък и много щастлив батко.

# 454
Хейййй ама ние си имаме рожденник!!!
  bigdance2 newsm59  bigdance2 Честит Рожден Ден на Ники. Пожелавам му много здраве, безгрижно и усмихнато детство и да бъде прекрасен батко за пример на малкия човек на мама Силве в коремчето!!! newsm59 nbirthday newsm59

# 455
 newsm59 newsm59 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,НА ГОЛЯМОТО  МОМЧЕНЦЕ  НИКИ!!!!!!!
Пожелаваме му много здраве ,щастливо детство и много да слушка мама Силве , тате и  да обичка много  бебето!!!)

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!
newsm59 nbirthday  party023  party023  bigdance2

# 456
Хей слънчовци,отидохме на трета страница почти,не ни е срам-мързеланки:)а имаме няколко  бъдещи майки тук:)хайде на отчет предколедно
Кой къде ще кара празниците?
Какво са поискали децата и какво ще донесе дядо Коледа?
А вие какво поръчхате на стареца за себе си и децата за идната година?
Аз на всички ви пожелавам да изкарате незабравими празници,а идната година да ви донесе това,което си поискате.Радостинка е на Враца и ще караме тук(и в момента пиша от там) Бъдни и Коледа,за Новата година още не знаем,щяхме да идем на екскурзия,ама май пропада...
Аз си пожелавам живот и здраве и повече спокойствие откъм негативни емоции идната година за мен и за всичките ми близки,а детето ми да ни носи само поводи за гордост и щастие:)))и да не се напиква нощем вече:((
Радостинка си поръча бюро и ще го получи,от баба и дядо ще получи Аква дудъл,а Дядо Коледа ще го посрещне облечена като джудже.
Това е около нас,споделете и вие

# 457
# 458
Ха, здравейте,
Ние вече сме си в Самоков. Два дни Хрис кара ски с баща си и вече пази равновесие , качват се на паничките, заедно пред х-л "Рила" и се спуска м/у краката му и като наближи равното, го пуска сам и аз го спирам. Много е доволен. Днес ще украсяваме елха, а Хрис си е поръчал голяма кола.

# 459
Браво на Хрис! И аз се надявам Дари да се запали по ските по-отмалка, че с баткото изпуснахме момента...
НИе взехме за коледа голяма кухня на девойката, с аксесоари, а за баткото бас-колони за компютъра (това си иска) и сме му поръчали раница на "Манчестър Юнайтед" по интернет, която за съжаление май ще дойде след коледа  Confused, но пак ще и се изкефи, когато и да дойде...Аз утре и вдругиден съм на банкети (от мойта и на мъж ми от работата), та ще се поразнообразя, а за Нова година още нямаме планове...Дари днес са посрещали Дядо Коледа в дестката градина, каза че бил облечен "с Розова пола  Joy", подарил и е музикална ютия и сега "глади" всичко наред, и "тате е гладен"(с ютията  Laughing) Такива са предпразничните емоции у нас...
Весело изкарване на всички!

# 460
Привет и от мен!
Ние онзи ден ходихме на купуваме подаръците за Коледа от Сф, защото много се ядосах като не намерих в нашия разнообразен от стоки град свестен лаптоп за Габи. Та с двете деца....хайде в Хипо ленд и Пигис хаус....... Габи опищя от кеф мола, че се вози на ескалатор.....големи бай Ганьовци бяхме.  Laughing На отиване й стана лошо, на връщане Теди не спря да мрънка, ама аз бях толкова доволна, че видях хора, сгради и светлини, че не успяха да ми помрачат кефа! Blush
Иначе главния подарък е лаптопа естествено, розов на Уинкс - такава е поръчката към дядо Коледа още от лятото. Друго - кубчета, някакво нещо дето се строи Rolling Eyes (тя си го избра), комплект за лекар.....Теди от нас ще получи само една кола, защото има толкова играчки от Габи, че...... #Crazy Коли обаче си няма много. Wink
Еми това за подаръците.
Днес пък е коледното им тържество в детската. Дано си е прекарала хубаво, после ще разбера. Simple Smile

Исе, и Габи много обича да глади всичко в нас.....после е така изгладено и сгънато, че едва го оправям..... Twisted Evil Дано Дари повече я бива в гладенето! Wink

# 461
  • Самоков
Здравейте и от мен, ние също сме готови с подаръците, къщата е украсена и вече с нетърпение очакваме празника. Grinning При нас всичко върви нормално  Praynig и да се похваля, че бебето ще е момиче  Party (и тримата така искахме). Миналата седмица бях на ФМ и след като прегледа почти свърши и разбрах, че всичко е наред, с малко страх попитах бебето още ли е момиче, а доки ме увери че няма опасност да му порасне нещо ... Joy hahaha

# 462
Еееее, Нели, страхотна новина!  Hug Hug Hug
Ти ходиш ли на работа помежду другото? Че с тези пътувания??? newsm78

# 463
  • Самоков
Да Ели, все още пътувам, най-вероятно да края на януари ще се дрънкам по пътищата, няма начин, а и тъкмо да не се залежавам да трупам килца, че знаеш после как е  Crazy

# 464
 здравейте мамчета
не ви е срам , толкова малко да пишете  Crossing Arms

ние събираме багажа и отиваме довечера на Маджаре , там ще сме за Бъдни вечер

голяма тайфа сме и нещо не мога да се справя с всичко и всички , та се само поканихме на село
всички са доволни  Laughing
слагам и тавичките в багажника  hahaha

целувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт