САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 814
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Нели, ти си получила най-страхотния подарък за Коледа!  Hug

# 466
# 467
 santa2Честито Рождество Христово!!! santa2 Дано всичките ви желания да се сбъднат и нека Господ бди над вас и семействата ви и ви закриля!!! Здраве на всички желая.
Сега за нас. Ние изкарахме празниците на село и на Враца. На Коледа, посрещнахме дядо Коледа във Враца при зълвата, че племенницата е Хриси и празнувахме и имен ден. Дядо Коледа раздаде подаръците на децата и всички бяха доволни. Цвети тази година изобщо не плака, въртеше се около стареца и го изучаваше от горе до долу. Беше му много интересно, каза че ще слуша и ще папка и ще ходи на детска. Получи летящ вертолет и един мини дядо Коледа. Предните дни обаче за него имаше и пъзел с мечо пух, трактор с дистанционно и голям трактор с педали, който сега кара вкъщи. Подаръци бол, но за сметка на здравето ни, което хич го няма последните две седмици. Цвети от 16-ти си е у дома, че бяхме на АБ с отвратителна кашлица, сополи, червено гърло и т.н. Аз също на Коледа ми падна на 100 % гласа и не можех и дума да обеля, а днес започнах да се оправям вече, но докторката ме остави вкъщи до края на седмицата. Така че сега сме комплект болни у дома, а Цвети даже го и повтори, че след АБ-то минаха 3 дни и сега сме пак със сироп и капки.
Не искам повече да се оплаквам, че да не ви прихване и вас. Надявам се всички вие да сте здрави и да сте си изкарали хубаво коледните празници. Споделете, как се чувстваха децата, имаше ли подаръци?

# 468
Новинаааааа!!!
Силвето през нощта е родила малкия Мартин! Двамата се чувстват добре! Heart Eyes

Силве, да ти е жив и здрав малкия син и страшно много са те радва! А Никче да помага и много да обича братчето си!  Hug Hug Hug

# 469
  • Самоков
Чудесна новина!
Силве, да ти е жив и здрав малкия Мартин, само радост да ви носи, а на теб бързо възстановяване!   bouquet Hug Heart Eyes

# 470
Страхотна новина,живи и здрави да сте Силве!  bouquet
Хайде сега Стани е наред,леко раждане.

# 471
Силве,честито синче,да ти е жив и здрав юнака

# 472
Добро утро момичета!И аз минавам все още 2в1,но да честитя новото попълнение на групичката!

Силве,честита ви радост!Да расте жив и здрав Мартин,да бъде много щастлив и да радва цялото семейство,а баткото много да помага!

# 473
HugЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБА НА СИЛВЕТО!!!  Hug
ПОЖЕЛАВАМ ВИ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИТЕ, ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ У ДОМА  И ЩАСТИЕТО ВИ ДА Е ПЪЛНО!!! МНОГО ДА ПОМАГАТ И СЛУШАТ ТАТИ И БАТИ НИКИ.
Силве, като можеш и имаш време мисля, че всички ще се радваме отново да се включиш в редиците ни.  love001

# 474
  • в Надежда-та
Благодаря Ви момичета Hug
Днес се прибрахме и щом вляза в релсите на четиричленното семейство ще разказвам.....беше мн хубаво Heart Eyes

# 475
Хайде и тук много целувки за теб и дребчо,а за баткото специални:)))  bouquet

# 476
  • Високо в планината на изобилието
Честито на мама Силве,тате и бате Ники!Да е жив и здрав и много щастлив малкия Мартин!
  bouquet

# 477
Стани роди ли?някой има ли инфо.Стани,бързо тук на отчет:))стискам палци

# 478
Аз да си призная надничам във "февруарската " тема Embarassed,но още не се е похвалила.Стискам палци,дано всичко мине бързо и безпроблемно.

# 479
Здравейте,мами,една страхотна новина прочетох при февруарските мами.Стани си има още едно момиченце Hug Нелина.Да са живи и здрави и мн радости да им носят двете принцеси. Hug

П.П Стани,дано не ми се сърдиш. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт