САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 802
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Здравейтее, гледам тия дни сте се активизирали... Hug само така. Ние сми добре. Цвети оздравя и вече пак беснее с пълна сила. Ходи на детска от онзи ден и общо взето влезнахме пак в ритъм. При мен също всичко е ок. Бебето расте, видях го как мърда с крачета и ръчички Flutter/стана ми много мило, бях забравила за тези чувства/ но още не го усещам - рано е де. Иначе вървим с една седмица назад, но така си е от самото начало, така че док каза че няма за какво да се притеснявам. Вероятен термин около 10-12 Декември Wink. Всеки ми казва че пак ще е момче Thinking незнам от къде са толкова сигурни тези хора, да не би да прозирам newsm78. Ама още не се вижда де, може би другия месец.Живи и здрави, каквото такова Heart Eyes.
иначе плануваме другата седмица да отидем за 5 дни до Сандански, заради Цвети най вече, но и на нас няма да ни е излишно. Все пак аз от Октомври от както съм започнала работа не съм излизала в отпуск.
За сега това от нас. На всички много   love001 и до скоро.

# 526
Здравейте мами от Самоков може ли да ви помоля за адрес и тел на д-р Антоанета Кънчева предварително благодаря   bouquet

# 527
  • в Надежда-та
Иухуууу Whistling
къде ходите  newsm57 като Ви няма бе Mr. Green
   bye

# 528
Здравейте!Може и да сте ни забравили като не не се включваме?!
Жане,така както го описваш ме налегна една носталгия  Whistling
Иначе при нас е все едно и също.Добре сме,момичетата растат.За моя радост Лина ще е синеока  Party (като тати).
Лека нощ от нас!Утре ще мина да ви почерпя. Wink

# 529
 Hug Привет! Хайде беееее къде сте? Ама съвсем пък вече не пишете Crossing Arms. А аз на кого да се похваля, че пак ще имам момченце Peace Добре се чувствам, коремчето ми вече расте и се личи. Тази събота и неделя бях в Самоков, но като излизах никой не видях, а тук и да пиша, няма кой да види. Съжалявам, че се разминахме и този път. Може би другия ще се улучим с някоя от вас, но кога ще идвам пак съвсем незнам. В събота в късния следобяд ходихме с Цвети в детското клубче на заведението "Делфин" мисля че беше преди, сега незнам дали така се казва. Поигра там, а ние пихме по бира навън. А в неделя минхме през центъра преди обяд, но уви пак никой познат не засякох. Сега Цвети пак е болен - с ангина и пак не е на детска. Живи и здрави и другата седмица ще е вкъщи, пък после пак.
Хайде кажете вие какво правите? Къде ходите когато сте на разходка в Самоков, да знам другия път къде мога да ви открия. Планирахте ли вече лятната почивка? Как са децата, вече сигурно им е много кеф да тичат навън в това хубаво време.
Пожелавам ви усмихнат слънчев ден!!!

# 530
Жане,браво.Да е живо и здраво пък нека е момченце!Бъдещият батко бързо да оздравява.
За съжаление и тази година ще ни се размине почивката  Crossing Arms.
За ходенето на вън-каката още със ставането сутрин пита "Излизаме ли?" Laughing
Такава жега е,че искам така

# 531
Минавам да ви почерпя за рождения ден на Нели,днес става на 3 години!

# 532
Стани,да ви е жива и здрава рожденичката,много да ви радва!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Жане,честито ви момченце,вашо си е ще си го обичкате и гледате и него!!!
Моите деца бяха болни,кака ни донесе вирус от детската градина,разболя се от ангина,след три дни Монката се разболя и уж пиеше АБ и го обърна на пневмония,но бързо я овладяхме Слава Богу.Заразиха и мен и аз упорито не ходя на доктор и възпалих синузит.Толкова от нас,хубаво лято на всички!  bouquet

# 533
Честити 3 годинки на Нели! Да расте здрава, хубава, умна кака за пример! newsm59  ura newsm59

Леле, Поли, много гадно с тези болести...добре, че се оправяте вече! А аз и да казвам, че Габи е болна, едва ли има смисъл... Ако не е единия, ще е другия, ако не - и двамата. Sad Кашля доста и не се оправя, пие разни лекарства, не АБ, уж нищо й нямало на гърдичките...оффф...

Иначе 3 дни го ударихме на скитня: София, Пловдив, Язовира... Laughing Само едно лошо - че Теди се очертава да не може да се вози, става му лошо и беше едно страшно повръщане...изтормозихме го, ама като не иска при друг да стои, ще се се влачи с нас... Crazy

Жане, честит ти втори малък мъж! Тъкмо Цвети ще има другар в игрите, ще имат еднакви интереси! Grinning  bouquet

# 534
Благодаря ви момичета! Hug
Поли,кака и бебо да оздравяват бързо и ти също!
elina_king,Габи и тя да се оправя,а това с возенето и повръщането и ние сме го изпитали  spoko.

# 535
Месец и отгоре тук никой не се вясва,а уж е пълно с млади мами...къде сте,единственото оправдание е да сте на море:)))
Поздрави и гуш на всички,а на Жането-специални поздрави за момчето и да каже как върви бременността

# 536
Ехо здравейте,много отдавна не съм се вясвала тука,ама строя град във фейса Wink,и да хвърля бомбата и тук,дано се пораздвижи темата-самоковската тълпа на есен ще се увеличи с още едно  детенце stork-girl,надявам се този тът да е момиче,ама то било много готино с шкембе през лятото Mr. Green,чуствам се като претоварен влак Wink
Жане а ти как си?

# 537
Ооо за хубави новини съм тук. Меги, честито! Дано е момиченце щом искаш  newsm78 ама ти още не знаеш ли? На мен рано ми казаха пола и след това го потвърдиха де. Викаш гот е с коремче лятото Wink ами не е лошо.
Аз иначе съм добре. В момента сме на моренцето и отмаряме. Жимот и здраве в края на седмицата ще се приберем, че после пак на работа. Цвети е много щастлив, че е ваканция и още повече, че е на море, но не може да си отспи това дете. Сутрин спи до 10.00ч., а след обяд като легне в 14.00 ч. та чак до към 17.00. Представете си за колко време ходим на плаж Wink. Ама здраве да е, нека почива детето така както намери за добре.
Поздрави на всички и пишете де, да кажете как сте през лятото. Споделете   bouquet

# 538
Ми то ми казаха в началото за момиче,ама аз много не им вярвам,докато не се роди Mr. Green,и Ачо беше момиче 10-тина часа преди да се роди Laughing

# 539
Леле, Меги, браво на теб! Откакто имам 2 деца, просто майките с 3 ми се струват нещо като полубожества... Blush И аз ще стискам палци да е момиче, че на тези двама батковци си им трябва една принцеса!  bouquet

Аничка,  и аз не знам къде се губят всички. newsm78 Ама поне не оставят темата без щъркели! Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт