само така. Ние сми добре. Цвети оздравя и вече пак беснее с пълна сила. Ходи на детска от онзи ден и общо взето влезнахме пак в ритъм. При мен също всичко е ок. Бебето расте, видях го как мърда с крачета и ръчички
/стана ми много мило, бях забравила за тези чувства/ но още не го усещам - рано е де. Иначе вървим с една седмица назад, но така си е от самото начало, така че док каза че няма за какво да се притеснявам. Вероятен термин около 10-12 Декември
. Всеки ми казва че пак ще е момче
незнам от къде са толкова сигурни тези хора, да не би да прозирам
. Ама още не се вижда де, може би другия месец.Живи и здрави, каквото такова
. иначе плануваме другата седмица да отидем за 5 дни до Сандански, заради Цвети най вече, но и на нас няма да ни е излишно. Все пак аз от Октомври от както съм започнала работа не съм излизала в отпуск.
За сега това от нас. На всички много
и до скоро.

като Ви няма бе
(като тати).
. А аз на кого да се похваля, че пак ще имам момченце
Добре се чувствам, коремчето ми вече расте и се личи. Тази събота и неделя бях в Самоков, но като излизах никой не видях, а тук и да пиша, няма кой да види. Съжалявам, че се разминахме и този път. Може би другия ще се улучим с някоя от вас, но кога ще идвам пак съвсем незнам. В събота в късния следобяд ходихме с Цвети в детското клубче на заведението "Делфин" мисля че беше преди, сега незнам дали така се казва. Поигра там, а ние пихме по бира навън. А в неделя минхме през центъра преди обяд, но уви пак никой познат не засякох. Сега Цвети пак е болен - с ангина и пак не е на детска. Живи и здрави и другата седмица ще е вкъщи, пък после пак.

Кашля доста и не се оправя, пие разни лекарства, не АБ, уж нищо й нямало на гърдичките...оффф...
.
,надявам се този тът да е момиче,ама то било много готино с шкембе през лятото
И аз ще стискам палци да е момиче, че на тези двама батковци си им трябва една принцеса!