САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 803
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • в Надежда-та
Лелееееее Меги ама как ти завидях Laughing
Ела да се утъркаш в М, че да го навия за 3-то Mr. Green ...... мн искам и аз още едно дЗверче Twisted Evil

Леко бременеене и здраво бебче Hug

# 541
  • Високо в планината на изобилието
Здравейте,мили мами!Отдавна не съм влизала в наша тема,имам големи пропуски.Тц,тц..,срамота.Честито на Нели,Жана и Меги!  bouquetМного се радвам за вас!
Лятото бавно се изнизва,ваканцията много скоро ще свърши за голямо съжаление на моя син.Иначе той цяло лято ходи на тренировки,кара колело и кръстосва улици,има си компания и не скучае,ние с баща му междувременно бачкаме.Това са последни новини от мен,чао засега.

# 542
  • в Надежда-та
Лелеее добре, че ФБ да се "видим", че още сме живи hahaha
Дали да не си създадем там група Rolling Eyes

# 543
Здравейтееее, как сте момичета? Защо така занемарихте темичката ни? Аааааа ама никой не пишеее Crossing Arms.
Аз да кажа, че съм добре, все още съм 2 в 1 и живи и здрави от началото на декември нататък започвам да чакам появата но новия мъж в семейството ни. А като се сетя, че моето беше първото бебе което чакахме като започнахме да си пишем тук Wink Хайде сега наново, като се появи малкия ще чакам отново всички да пишете както преди  Hug Пък и преди това, напишете кой как е, съвсем ще се забравим, е поне аз де, че съм по-надалеч.
Поздрави на малките големи дечица и дано по-често някой се вясва тук с новини и неща които иска да сподели както преди.
  love001

# 544
Ей Жане,тия дни все за теб си мисля и все да пиша,и ти ме изпревари.
Радам се ,че си добре и ти пожелавам леко и безпроблемно раждане. HugКъде ще раждаш,как,насочилал ли си се вече?Сигурно кипи  трескава подготовка при вас.
Аз да кажа за моите деца все една и съща:Мими ходи на градина,само че в "Пролет"(до" христо максимов"),на Симеон също му предстой ,но не е точно кога,кога здрави,кога болни и аз покрай тях,готвим се да пишем писмо на дядо Коледа и така.Предстоят хубави празници и се надявам да ги изкараме страхотно.

# 545
Жане,честита ти втора рожба,да ви е жив и здрав и много радост да ви носи,и за бате се отнася разбира се!!!  bouquet Heart Eyes

# 546
Честита втора рожба на мама Жана!Да е жив и здрав и много щастлив!  bouquet

# 547
Здравейте момичета. Аз най-накрая намерих свободно време да седна на компютъра и бързам да ви благодаря за пожеланията. Много мило.
Накратко, на 02.12.2011г. в станах мама за втори път и отново на момченце. Бебчо носи името Деян и се роди 2600 гр. и 48 см. Родих в МБАЛ " Света София" - известна като клиниката на д-р Мазнейкова, нормално и мога да кажа леко. Малкия много прилича на бати Цвети като бебе. Засега е добричък, въпреки че ни почнаха колики от много рано и горкото го мъчи коремче, особено вечер. Още не можем да създадем режим, но като цяло се кърмим на 3 часа / понякога по-малко, понякога повече/, спим и такива ми ти бебешки истории. Дени обича да се къпе, но не обича след това докато го обличам, може би защото вече е много гладен и тогава показва истинския си глас.
Бати Цвети е много щастлив от появата на новия член на семейството, много му се радва, гушка го, непрекъснато го цунка и го гали. Казва че много го обича и непрекъснато се върти около него. Засега е внимателен и слушка какво му казваме и е най-доволен че вече ще има с кого да си играе.
Засега е това от нас. Сега очакваме дядо Коледа да видим какви подаръци ще ни донесе и пожелавам и на вас много здраве, щастие и усмивки. На децата да получат желаните подаръци и много весели и незабравими коледни и новогодишни празници!!!

# 548
Честито Жане и от мен,а малкият Деян да расте здрав,щастлив и много усмихнат като бате Цвети!Бързо да си свиквате и да се оттървете без колики.Много целувки и за двама ви!

# 549
Жане, честито бебче! Дано много те радват двете ти момченца! Много хубаво, че баткото се радва на бебчо, дано винаги да е така и да растат сплотени и весели дечица!

# 550
  • Самоков
Жане, честито ти момченце и от мен   bouquet! Да сте живи и здрави и много щастливи! Само положителни емоции в пожелавам и много подаръци от Дядо Коледа (макар че ти вече си получила своя  : Grinning).

Сега погледнах и в подписа на Меги, че не я няма да се отчете и видях че е станал мъжка мама за трети път. Да и е честито и нея! Да са живи и здрави и много да я обичат всичките й мъже Simple Smile

# 551
Е засрамих се  Embarassed,нели-мерси за поздравите,бебчо е вече на 3мес- живеем си весело Mr. Green,Иво много се занимава с Ники,много го обичка,докато Ачо малко си ревнува  ooooh!
Жане добре дошла в отбора на мъжките мамчета,да ти е жив  и здрав юнака Hug

# 552
Честито  и на наша майка-героиня Меги!Да сте живи и здрави всичките:ти и твоите четирима мъже!Браво на теб!  bouquet

# 553
Хей ама ние в 6та глуха сме забутали темата,на мен ми остава малко време до финала на носенето и тъкмо исках да питам за родили скоро в Самоков,а то няма кой....

# 554
Момичета здравейте!
Утре тръгваме към Пампорово с двете деца. Ще ми се да имам координати на читав детски лекар във вашия град за всеки случай. Може ли да ми съдействате!?
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт