САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 799
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • в Надежда-та
Утре тръгваме към Пампорово с двете деца. Ще ми се да имам координати на читав детски лекар във вашия град за всеки случай.
hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
едва ли някой ще може да ти даде адекватен отговор за лекар на над 250км hahaha
Питай в Смолянската тема Wink

# 556
Коригирах се още тогава! Обърках курортите и близките им градове, че редуваме Пампорово и Банско!  Grinning
Както и да е, почивката мина чудесно! Лекар също се наложи да ползваме (сякаш го предизвиках  ooooh!), ноооо в Сливен. Само на градове със С ми вървеше тогава!

# 557
  • в Надежда-та
Дано не е било нищо сериозно Hug

# 558
  • Високо в планината на изобилието
Честит 1 юни на малки и пораснали деца!Да са живи  и здрави,умни и щастливи,палави и засмяни!  bouquet
А пак майките на самоковчета са за бой-никакви ви няма!Аз освен да повлека крак.Моето самоковче завърши с отличие,сега ни предстои местене в друго училище.Тази година като цяло много боледуваше,сигурно пред пубертетно,даже и сега шмърка и кашля,но то и времето влажно и дъждовно.Преживяхме земетресението по-спокойно от другите,не сме излизали навън,а блока целия се строи навънка.Но си е беше страшничко.Това са нашите новини.Айде сега и другите мами на отчет. Heart Eyes

# 559
да  се запишем и ние в темата

привет на всички  bouquet

bravy на колко сте вие, ние станахме на 45 дни

# 560
  • в Надежда-та
 welcome

# 561
благодаря,
не очаквах да има Самоковска тема Simple Smile и така, стана ми приятно

# 562
  • в Надежда-та
Да ама нещо зациклихме....от година няма движение ooooh!

# 563
Вярно, зациклихме, ама  сега е време малко да се раздвижим.

# 564
  • в Надежда-та
Поли нещо не се получава Rolling Eyes

# 565
майчета,
консервирали ли сте кайсии или праскови за бебета?..ще споделите ли?..
аз се чудя сега как да ги правя. Чета по форуми, но не ми става много ясно- без вода , натъпкани , обелени и пасирани...някой знае ли колко се варят, ако е правил?

# 566
  • в Надежда-та
Според мен е излишно и не бирх си правила труда. Давай сезонни плодове и зеленчуци и това е Wink

# 567
Момичета, някоя от вас случайно да познава един ваш съгражданин Димитър Садков? Занимава се със строителство? 

# 568
майчета,
консервирали ли сте кайсии или праскови за бебета?..ще споделите ли?..
аз се чудя сега как да ги правя. Чета по форуми, но не ми става много ясно- без вода , натъпкани , обелени и пасирани...някой знае ли колко се варят, ако е правил?

Моето дете е по голямо, но аз му направих малки компотчета, като слагах по една чаена лъжичка кафява захар. Може да не сложиш изобщо. После през зимата може да даваш само плода обелен или да правиш грис с водата от компотчето; да добавяш намачкания плод към каши. Не съм търсила инфо в нета и сега чувам за консервиране без вода. Малките бурканчета сварих заедно с големите в казана.

# 569
сложих кайсии и сливи, предстои да слагам и праскови... варих ги - всеки казваше различно по-малко, по-дълго...ще видим като почне захранването, дали стават Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт