САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 780
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
аз лежах януари, февруари и родих май....не ми беше студено, дори съм била по къс ръкав.
Винаги можеш да си вземеш една духалка, ако ти е по-студеничко по принцип. Може! Дават.

Нали прозорците са на юг, като огрее слънцето понякога е доста топличко. Няма плътни пердета, нито в Гинекологичното, нито в Родилното. За Вип стаите не помня.
Единия от пътите- януари месец с мен в стаята имаше една майка, на която и беше по-студено, Тя си поиска 2ро одеяло и така Simple Smile и' беше по-добре.
Бебетата, примерно, са само в пелените , а те са бархетни. 5 парчета увити на краката около ръцете и на цялото тяло. Значи около 3-4 слоя се получават. В кошарките имат и по едно олекотено юрганче. Само това е....
Не зная, дали има "ден на отворените врати" , за да отидеш и видиш на място...Но питай Каримов да те качи набързо горе за да погледнеш.няма да му коства нищо. Така най-хубаво ще прецениш

# 646
  • София !
Ох , аз това се бях зачудила дали има '' ден на отворени врати '' , да ида да хвърля едно око . Ама ще взема да го питам , не е лошо като идея  Peace

А за разни упойки съм чела че се плаща  newsm78 Тука дали е така или всичко влиза в цената като избереш екипа ?  Thinking

# 647
Joy има да Mr. Green безплатни са - та-даааа ===>>>БУСКОЛИЗИН

На въпроса, когато вече толкова болеше, че не ми се живееше, има ли епидурална? ми бе отговорено:"Няма анестезиолог, който да стои тук за да я постави и да наблюдава..
дават нещо лекичко, аз не усетих да ми действа.
При мен разкритието почна от сутринта, като болката беше менструална, после  почна да се засилва...Раждането ми е предизвикано с хапче и системи / другия път няма да се съгласявам на това/- те увеличават нормалната родилна болка, повече. За Каримов не съм чула да практикува химии, но го питай..Силните болки бяха около 2-3 часа...Всичко минава щом бебето излезе от един път.

# 648
  • София !
На въпроса, когато вече толкова болеше, че не ми се живееше, има ли епидурална? ми бе отговорено:"Няма анестезиолог, който да стои тук за да я постави и да наблюдава..
  #Crazy #Crazy  Crossing Arms

Имам позната раждала при него , и каза че е оставил нещата да дойдат от само себе си . Не и е предизвиквал раждане   Naughty

# 649
и аз така исках, но не се получи...не ме изчака лекарката.
Тапата беше почнала да ми пада.Според моите изчисления ми трябваха още 4-5 дни...ама като каза, че няма и така. Добре че получих разкритие, щото други жени не получават и после ги реже.
Имаше с мен една майка, 2 седмици преди термин беше я планувала да ражда , това без медицински причини. И тя не получи разкритие и ХОП, сексио. Мнооого разочароващо.

За Каримов и аз това съм чула, по-добре е така. Не се плаши от болката. Наистина боли. Но си заслужава. Има доста предимства на това да раждаш без упоика. А ако ти сложат епидурална, пак трябва система да включат, защото намалява упойката, контракциите. Някой не ги усещат и за напъните им казват.

Абе, по малкото химия, по хубаво...

Аз си мислех, че много викам. Моя приятел каза, че не  е било така. Представях си че заради болката се държа като луда, но от страни не е било така.

# 650
  • София !
За Каримов и аз това съм чула, по-добре е така. Не се плаши от болката. Наистина боли. Но си заслужава. Има доста предимства на това да раждаш без упоика. А ако ти сложат епидурална, пак трябва система да включат, защото намалява упойката, контракциите. Някой не ги усещат и за напъните им казват.

Е за това че си заслужава няма съмнение . Аз да ти кажа честно предпочитам да си търпя болката от колкото секцио . Определено си искам нормално раждане , секцио единствено по мед. причини  Peace

# 651
о да, аз бях свежа и готова за бебето веднага след раждането Simple Smile

# 652
  • София !
Това е много хубаво , дано и аз съм така  Simple Smile

# 653
има нещо , което може да направиш....говори и', и и' пей....Има една песен, която пеех през цялото време и сега при необходимост, като я чуе и веднага се успокоява и се усмихва. Няма значение, плаче ли и защо...Дори на раждането....след като родиш те оставят 2 часа на магарето. Моето дете беше на мястото си, където   слагат бебетата. И малко почна да мрънка, веднага запях и тя само се намести по звука. Веднага се умири....имаше една жена , почистваше-много се шашна от това . Не беше виждала такова нещо Laughing

# 654
  • София !
И аз съм чувала че е хубаво да говориш и пееш на бебчето докато още е в корема ти . Има тука 2-3 песни дето много ми харесват и често ги слушам , и съм забелязала че като си ги пусна бебка веднага започва да ритка  Simple Smile

# 655
реагират на всичко, но много често го подценяват хората.

# 656
  • София !
реагират на всичко, но много често го подценяват хората.

Може би на някой хора им се струва странно да си говорят или пеят на корема . Всеки е различен  Peace

# 657
да, сигурно Simple Smile....сънувала ли си бебето?

# 658
  • София !
Да .. При това много често , само дето винаги сънувам че раждам момче а не момиче  newsm78  Simple Smile

# 659
Grinning  да няма  изненада...аз сънувах че е момиче, още преди да разберем пола Two Hearts..когато казах на лекарката, тя отговори, че повечето майки знаят какво им е бебето, преди тя да каже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт