Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за живот в Шотландия?
Какви са изискванията за смяна на шофьорска книжка в Шотландия?
Какви са разходите за откриване на банкова сметка в Шотландия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за живот в Шотландия?
Разходите за живот в Шотландия включват наем на жилище от около 450-500 паунда за двустаен апартамент, консултантска такса от около 110 паунда, разходи за газ от 30-50 паунда през зимата, разходи за електричество от около 30 паунда, интернет разходи от около 30 паунда , разходи за храна от около £50 на седмица, разходи за гориво, данъци и други автомобилни разходи. За наемане на къща се изискват препоръки от работа, предишна агенция, банкови извлечения и предплащане от около £1200. За училище се изисква доказателство за адрес или подписан договор за наем, паспорт, заверен акт за раждане и формуляр за кандидатстване.
-
Какви са изискванията за смяна на шофьорска книжка в Шотландия?
-
Какви са разходите за откриване на банкова сметка в Шотландия?
-
Какви са средните цени на наемите за апартаменти в Лондон?
-
Какво е средното заплащане за работа в IT в Лондон и как се облагат данъците?

Много съм се притеснила..За мен образованието е много важно. Надявам се и за нея да бъде. Иначе притесненията ми са напълно неоснователни

вие много рано ставате в неделя.. аз с триста зора се измъкнах от леглото в 9 и то не защото не ми се спеше, ами така мирише на боя вкъщи, че не се стои.. спахме на отворен прозорец, сега гърлото ме боли 
Мисля, че ако успеете да намерите запазено старо издание, ще е най-добре