САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 758
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
Мими ти къде се загуби тия дни . Как сте с бебка  bouquet  

Нали е хубаво времето и не изпускаме, докато все още има  sun

Хорааа, днеска педиатърката Борисова ми даде да мажа бебето с крем за ръце newsm78 за подсечено от мляко на бузата #Crazy  

desi_aia  Hug      bouquet   

# 706
Не е истина Shocked,за първи път чувам такова нещо.С някакво бебешко кремче не е ли по добре,с крем Здраве newsm78.Извинявам се,че обърках пола на бебка  bouquet,името е много красиво Heart Eyes

# 707
Крем ЗДРАВЕ със сигурност е по-добре..ама вече така ми писна-а-А  doh от педиатърската история че ми идва не знам какво да направя.

Кармин е един нюанс на червения цвят,който  аз много го харесвам, за това и името избрах от там Heart

# 708
Интересно име! Да ти е живо и здраво момиченцето. Кармин е багрило , което се ползва предимно в сладкарската промишленост. Прави се от яйца на прах и коремчета на бръмбари.

# 709
Точно така Ани, багрило е. Да, от това се прави яйца и коремчета.  Аз го избрах заради цветната, червена същност, името.

# 710
Мими Hugчести ви шест месеца,да е жива и здрава,
 и много радост да ви носи  bouquetКак сте?Времето е чудно за разходки,дано още малко да се задържи така.

# 711
desi_aia Hug Благодаря за пожеланията.
Разхождаме се да...Днес, слънчицето беше невероятно. .по обяд много жарко и топло...ти как си. Гледам, че твоята лентичка е в края pregnant , какви са новините  Simple Smile

# 712
Ами тя бебка се роди преди 2 месеца Laughing.Не мога да си сменя лентичката или да я изтрия,пробвах милион пъти,та затова си стои.

# 713
# 714
Приемам съвети как да оправя лентичката. Е,не става и не става.

# 715
ффф, ако я изтриеш и сложиш друга, после запазиш промените, не става ли?

# 716
Не,то целия проблем идва от това,че не иска да се изтрие...
Междудругото пералнята работи,дори сега върти,наистина майстора е добър  bouquet

# 717
Simple Smile Всички при него ходят wash

# 718
Много хубави имена сте избрали на бебките Heart Eyes
desi_aia пожелавам ти скоро всички проблеми да отминат и бързички да ги забравите Hug
хубава седмица момичета  bouquet

# 719
Хубава седмица мамита   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт