САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 999
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
 Joy...и у нас...

# 76
Днес при нас се е показало   Nature Partly Sunny Дали пък няма да си направим една разходкаааааа. Не знам децата, ама то и мене не ме свърта вече в къщи. А на всичкото отгоре ми е свършило кафето и още не съм пила Shocked  Май ще се ходи за кафееееее Mr. Green

# 77
ооо и ние ще палим шейната след малко, макар че слънцето се скри ... верно че не сме пили кафе тази сутрин - Поля с някакви сладкишчета ни изкушава, а иде лято и трябва да се пази диетаааааааа  Sad

Here you are  bowuu 

# 78
еееххееее,кафенце,десертче,аз от всичко си взимам,благодаря!  bouquet

Къде го това слънце,при нас няма,не е много студено,но сняг си имаме в изобилие Nature Snowman,тука такова нещо през март за 8 години не бях виждала,зимата обикновено си отива още през януари,а тази година.......За децата обаче е добре,за майка им изобщо,пералнята мисли да бяга вече,на обяд от училище се прибират мокри,следобяд играят на стадиона,още едно преобличане,у дома се е превърнало в сушилня.И всеки път излизайки,предупреждавам,внимавайте,не се търкаляйте много,ама има ли кой да чуе  ......
Оплаках се ,сега да се похваля,моята Йоана,ходи на общинска олимпиада по математика  и се е класирала за областния кръг  smile3521 ,от снощи  newsm68 подскача ,също като това човече,със самодоволна усмивка.Ей ,от къде се взе такъв математик,просто не знам,майка и едва 4 крепеше ooooh!

# 79
Привет сладурки:)
Честит рожден ден на Мими на патерица и имен ден на Галя:)
Много здраве,щастие и всичко най-прекрасно ви желая
цветята са както за Галя,така и за днешния рожден ден на Даниелка:),а и за всички вас майчици за 8 март,че не можах да ви поздравя.
Поли,Мими е прекрасна на снимките,много пораснала и чаровна-пу-пу:)
Ние от в4ера сме на ясла,голям зор е за момента,дано свикнем:)
Оставям ви,че много нелегално от службата пиша

# 80
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ

Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с топлина, а годините с младост

# 81
Асе, браво на Йоанка !  smile3501 как няма да подскача, това си е голямо удовлетворение и самочувствие за детето! Иво не се прастраши за олимпиадата, макар че беше записан, пък и аз не му настоях, защото не е голям "математик" и ако беше се изложил само щеше да се комплексира излишно...самоинициативно се е записал  да ходи на някакво състезание по английски - нека там си изпита способностите  Peace. Иначе и при нас снежните игри са на 6 - снощи до 8 часа правиха иглута и крепости навън и се прибра вир вода...нооо по-добре в снега да се въргалят отколкото по леглата и пред компютрите вътре  Grinning

Ние направихме едно кръгче с шейната, но Дари не иска да се вози вече, а да я дърпа (вечно си е със собствено мнение тя)  ooooh! Аз си влязох - тя остана с баща си да се доизмори  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ ДНЕС!   bouquet Тя скоро не се е вясвала, как ли са нейните малчугани?

# 82
newsm18 newsm59 newsm18Честит Рожден Ден на Дани newsm18 newsm59 newsm18

# 83
Добро утро! smile3507Хайде заповядайте,кой каквото обича.

Дано времето и днес е като вчера хубаво,та да подивеем навън.Вчера каква игра падна в двора на снега,то не бяха снимки,пързаляне без шейна или найлон направо по грейката ooooh!,ама се забавляваше детето.Хубав ден.     

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 07:22 от Паля

# 84
Асе,и ти си хала. Laughing HugКакво беше слънчево сутринта,а сега завъля.Рзмина ни се разходката. Cry

# 85
хахахаха,ами няма да се цепя от колектива ,я!!!!точно такава съм,в началото правя впечатление за кротка,но като се развихря  afwitch af newsm29   
Kissing Heart на всички,споко,бързо ми минава,до довечера,може и да се покаже пак слънчицето

п.п.--при нас времето е почти пролетно  Simple Smile

# 86
  • в Надежда-та
не е чесно #2gunfire
от вчера пиша за 100-тен път #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 87
  • в Надежда-та
ъъъъъ, то почна да публикува бе Crazy Party

# 88
  • Високо в планината на изобилието
Здравейте,мами!
Честит рожден ден на патерици на Диди!И имен ден на Галя!Много щастие им пожелавам!
Асе,браво на дъщеричката ти!Пожелавам й успех на областния кръг.Пък моя син също като на Исетозаписал се на състезание по английски,НО нито знае къде ще се проведе,нито в колко часа,знае само,че ще е в понеделник,какво да го правиш. Laughing
Аз пък да ви се похваля.Снощи бях в Народния театър на,,Вишневата градина,,,беше ми подарък за 8 март от една скъпа приятелка Heart EyesМного ми хареса постановката.Сценографията е страхотна,мъжките роли чудесно изиграни,само главната героиня не беше на ниво.Самата сградата е реставрирана,много красива и отвън и отвътре.Само положителните емоции получих,направо си презаредих батериите.

# 89
Танче и ние не знаем кога ще е...странна работа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт