САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 810
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Бравоооо! Честито, Стани! Да е жива и здрава малката бебка и много да се обичат и разбират с каката! Пък и името страхотно! Wink   bouquet

# 481
Честито Стани,да ви бъде жива и здрава малката чаровница ,а кака да помага на мама да свикне по-бързо с две дечица!Целувки!!!

# 482
Честита втора рожба на Стани!!! Пожелавам й да е жива и здрава и много да радва цялото семейство.
И хайде и двете със Силвето да покажат по някоя снимка на бебоците, че да се сетим и ние какво е с малко бебче  Hug
Ние иначе сме добре. Цвети ходи на детска, мама и тати на работа и така дните си минават. Чакаме да дойде хубавото време, че да стоим повечко навън.

# 483
  • Немция
Здравейте , моми4ета. Имам следния вьпрос кьм вас > Интересуват ме конкретни впе4атления от това място, блиzо до Самоков, 4увала ли е някоя от вас zа него > http://iskar-ranch.com/ ? Кандидатите zа по4ивка там са 4ужденци и ми се иска да нау4а пове4е подробности, преди да трьгнат да реzервират места вьв вьпросното ран4о.

# 484
.bibitka , не се сещам къде е това , но трябва да е / по снимките / около с. Бели Искър . Препоръчвам ти да погледнеш един сайт www.selo.bg / разгледай хотелчетата в с. Бели Искър , с. Маджаре , с . Мала Църква и с. Говедарци . Мился че ще ти харесат повече . Колкото до язденето - вярвай ми , там / в тези села / предлагат такива екстри за гостите . / с  планински водач /

P.S Сега погледнах какви цени са обявили тези !!!! Направо са полудели !!! Средна цена на двойна стая в семейните хотели в региона е около 60-70лв. / т.е за човек около 30-35 / С храната , водачите и т.н. е максимум до 100 лв. на ден на човек

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 21:04 от bubamara75

# 485
  • Немция
Мерси много.   bouquet Моите хора ве4е са си zаплюли това място, искаше ми се да раzбера дали няма някакви лоши отzиви. Те Ще пьтуват по органиzиран от Германия на4ин, аz не искам да сьм им туроператор. Sunglasses В това ран4о вси4ко от. до е органиzирано > както походите, така и ве4ерните лагерни огньове, мястото било zаградено zа други "пришьлци". Sunglasses Само 4е аz като Тома Неверни ми се искаше да про4ета някакви подробности , zа да не стане някой гаф.

# 486
Я ДА ВИДЯ КАКВО СТАВА ТУК.МНОГО НОВИ ИМЕНА ВИЖДАМММ ТОВА Е ДОБРЕ.А И МНОГО ПОВОДИ ЗА ЧЕСТИТО -ТОВА Е МНООООГОО ДОБРЕ. Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51СИЛВЕ ЧЕСТИТО ТИ ВТОРО ДЕТЕНЦЕ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА.  love001СТАНИ И НА ТЕБ ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ ДА БЪДЕ ЖИВО И ЗДРАВИЧКО Heart Eyes

# 487
Ей момичета страхотни сте!Благодаря ви за хубавите пожелания! Hug
ПАЛЯ,как да се сърдя,даже се радвам,че си шпионирала  Hug.

На кратко да разкажа:Отново ме водиха с преносване,защото официално термина ми беше за 8.02.Приеха ме в Шейново на 7-мия ден след термина (15.02) с намаляващи на границата води.Контракции никакви.На 16-ти сутринта ми сложиха хапче за предизвикване и в 10.45 ч ме свалиха в предродилна зала,а в 11.40 ч много лесно се появи и малката принцеса Нелина.Минах без шевове,сега сме си у дома и се настройваме с режима и обстановката!

# 488
  • Самоков
Стани, честита рожба и от мен!   bouquet Нека бъде здрава и щастлива, само радост да ви носи! Радвам се че всичко е минало леко и се чувствате добре. Hug

# 489

Честита Баба Марта на всички! Дано сме мноооого здрави всички и най-вече дечицата ни!

# 490
Честита Баба Марта!С пожелание за здраве,щастие,късмет и много усмивки!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 15:10 от Стани~87

# 491
  bouquet ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ мили майки и жени!!!   bouquet

# 492
Честит празник мили дами!Бъдете здрави и щастливи,усмихнати и лъчезарни,обичайте и бъдете обичани,гордейте се с децата си и ги подкрепяйте,бъдете горди ,че сте жени!

# 493
Здравейте,
Извинявам се, че нахлувам така, но съм от близо и се надявам, че няма да ми се сърдити много Simple Smile
В очакване съм на първородния си син, както ще видите от лентичката ми.
След дълго мислене, реших да го раждам в МБАЛ Самоков, та въпросите ми са в тази връзка .
Моля, ако някоя от Вас има идея, отзиви, мнения и препоръки за лекарите, атмосферата, условията, грижите и отношението в болницата към родилките и техните малки съкровища.
Аз лично съм наблюдавана от д-р Николов и след много детайлен разговор с него, реших да раждам там, макар че реално имам възможност да го направя и във всяка софийска болница, но ............ честно казано след като ходих на няколко прегледи и изследвания из Софийските болници, бях ужасно разочарована от там и за това реших да се доверя на този лекар и след като той ми препоръча болницата във Вашия град  Peace да родя там.
Ако някой може да ми даде мнение и за д-р Николов, както и каквито и да било съвети в посочаната връзка ще съм благодарна!
Ще чакам мнението Ви и благодаря предварително  Hug

# 494
  • в Надежда-та
леле Стани още не съм махнала щъркелите hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Май ще дочакам Нели и Дани Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт