САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 808
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
Извинявам се, че нахлувам така, но съм от близо и се надявам, че няма да ми се сърдити много Simple Smile
В очакване съм на първородния си син, както ще видите от лентичката ми.
След дълго мислене, реших да го раждам в МБАЛ Самоков, та въпросите ми са в тази връзка .
Моля, ако някоя от Вас има идея, отзиви, мнения и препоръки за лекарите, атмосферата, условията, грижите и отношението в болницата към родилките и техните малки съкровища.
Аз лично съм наблюдавана от д-р Николов и след много детайлен разговор с него, реших да раждам там, макар че реално имам възможност да го направя и във всяка софийска болница, но ............ честно казано след като ходих на няколко прегледи и изследвания из Софийските болници, бях ужасно разочарована от там и за това реших да се доверя на този лекар и след като той ми препоръча болницата във Вашия град  Peace да родя там.
Ако някой може да ми даде мнение и за д-р Николов, както и каквито и да било съвети в посочаната връзка ще съм благодарна!
Ще чакам мнението Ви и благодаря предварително  Hug
Май не дочака да ти отговорим Embarassed,честито мъжленце,да ти е живо и здрава Grinning

# 496
  • Самоков
Аз да ви кажа (че тя Дани не се мярка в нашата тема, ама аз надничам в тази на априлските мами), че си има дъщеричка Кера-Тамара  Grinning
Да е жива и здрава и много щастлива, както малката принцеса, така и всички около нея!   bouquet

# 497
Бравоооо! Честито и на двете! Да са им живи и здрави малките бебчета!  bouquet
Дани много интересно име е избрала! Grinning

Нели, мила, само ти остана май! Айде скоро да ни зарадваш и ти! Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 498
Силве, твоят щъркел ще проходи докато му напишеш името! Joy Heart Eyes

# 499
Честито и на двете мами!!!  bouquet

# 500
  • в Надежда-та
ааааа не Naughty аз чакам сам да се разпише Mr. Green

Честито на мама Дани  bouquet
Како козо мойта докторка 3-то ще е момиче Mr. Green

# 501
  • Самоков
Да Силве, точно така, тя Дани помежду другото до последно очакваше момче, а виж каква изненада.  Laughing

# 502
  • в Надежда-та
Е тя мойта докторка уточни "Ама не е сигурно" hahaha

# 503
ааааа не Naughty аз чакам сам да се разпише Mr. Green

Joy hahaha Joy
Като гледам с какви темпове расте, няма да мине много време! Расте и хубавее...  bouquet
А май и трапчинка си имате Wink

# 504
  • в Надежда-та
 smile3521 newsm10 дясната буза

# 505
Ако има неразбрали хубавата новина, ще отменя Нели и ще почерпя виртуално за най-новата принцеса в нашата темичка - Андреа!!! А мама Нели като има време дано да ни разкаже подробности!!! Hug  bouquet Hug

# 506
  • Самоков
Благодаря ти Ели  Hug
Ето ме и мен да се похваля Flutter На 30.04. в 10:45 се роди прекрасната ми дъщеричка Андреа 3500 кг. 52 см. Вече сме си  у дома и се чувстваме много добре Heart Eyes

Черпя ви

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 22:52 от nelly_d

# 507
Честитоооо,отново Нели,да сте живи и здрави.много радости да ви носят двете ви слънчица!  bouquet
Аз мисля,че е време да сменим заглавието,вие какво ще кажете?
"В Самоковската дружинка пролетното щъркелче донесе един принц и три принцеси."
май не е много звучно моето заглавие,хайде мислете и вие.
Жааааааааанеееееееее,загуби се,какво правите?

# 508
Нели, много ми харесва това име! Мойта Божидарка се роди с точно същите мерки : )))

# 509
Здравейте!
Добре,че има хубави новини,та да се появите! Hug

Честити малки госпожици на ДАНИ и НЕЛИ!Да растат здрави,красиви,усмихнати и  послушни!

Ние сме добре.Лина расте и проявява характер,а Нели вси повече не слуша. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт