Извинявам се, че нахлувам така, но съм от близо и се надявам, че няма да ми се сърдити много
В очакване съм на първородния си син, както ще видите от лентичката ми.
След дълго мислене, реших да го раждам в МБАЛ Самоков, та въпросите ми са в тази връзка .
Моля, ако някоя от Вас има идея, отзиви, мнения и препоръки за лекарите, атмосферата, условията, грижите и отношението в болницата към родилките и техните малки съкровища.
Аз лично съм наблюдавана от д-р Николов и след много детайлен разговор с него, реших да раждам там, макар че реално имам възможност да го направя и във всяка софийска болница, но ............ честно казано след като ходих на няколко прегледи и изследвания из Софийските болници, бях ужасно разочарована от там и за това реших да се доверя на този лекар и след като той ми препоръча болницата във Вашия град
да родя там.Ако някой може да ми даде мнение и за д-р Николов, както и каквито и да било съвети в посочаната връзка ще съм благодарна!
Ще чакам мнението Ви и благодаря предварително
аз чакам сам да се разпише

дясната буза
На 30.04. в 10:45 се роди прекрасната ми дъщеричка Андреа 3500 кг. 52 см. Вече сме си у дома и се чувстваме много добре