Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 322
  • 436
  •   1
Отговори
# 165
на мен мие  интересно каква ще е причината този старец да си остави богатството на Лола  newsm78,определено за сега мистерията е голяма  Mr. Green

Оказва се,че й е дядо и явно ще умре и тя ще се окаже единствена наследница

ooo така ли излиза.Аз днез пък се замислих дали няма да се окаже че и е баща  Rolling Eyes.Това че два дни не даваха сериала изобщо не ми хареса.Сега чак в понеделник с нетърпение ще чакам.Марсело наистина ли ще си отиде  newsm78 все си мисля че нещо ще стане и той ще реши да остане

# 166
Спойлер:
В оригинала на сериала Лола се омъжва за Акилес #Crazy и след смъртта му  наследява цялото му богатство. В тая версия мисля, че се оказва негова внучка  Peace

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 09:57 от Криси`

# 167
Днес си наваксах с последните десетина серийки.
Наистина действието се развива маалко по-бързо от преди.

# 168
  • España (Плевен)
Нашата бедна Лоренса,какво преживява с тези "лешояди"... Какво ли още я чака,горката  Sad

# 169
  • Варна
Аз днес гледах от момента с припадъка на Лоренса. Защо се караха с двете клявки?

# 170
  • España (Плевен)
Каза им,че не ги иска вече в къщата и тъкмо им крещеше да се махат и припадна.А тези "пиявици" много шефски го карат...  Close

# 171
тия двете префърцунените са ужасни  Sick .Силвана няма да се откаже да тършува ми се струва.Може би МАрсело ще се върне като разбере какво се е случило с майка му  newsm78

# 172
  • España (Плевен)
Начо си ги постави на мястото - така им се пада  Laughing

# 173
когато Начо си поиска обезщетението как сгънаха чадъра  Joy голям майтап.Днеска ще е интересна серията.Мисля си че няма да си тръгнат тия двете,нещо ще се случи най вероятно.Аз ако бях на Лоренса щях да ги изхвърля много по рано и изобщо не бих им предлагала и пари не заслужават нищо.А най лошото е че дъщерята се води по акъла на майка си.Докато обмисля това което прави майка и и уж не е съгласна в следвашата минута я подкрепя напълно и е готова да умори леля си само и само да вземат парите.У-ж-а-с
Дали Лолита няма да се обади на МАрсело да му каже че майка му не е добре

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 11:50 от Силвето_85

# 174
голямото изнасяне започна  hahaha
Силвана:Да не бях купувала толкова дрехи  Joy
да видим до къде ли ще стигнат

# 175
Хихи. Като изчезна куфарчето как се изплашиха двете кокошки. Помислих си, че онзи старец го е взел. Лола ще е много щастлива като разбере за Марсело

# 176
дааааа върна се Марсело  newsm44
Ще е интересна срещата му с Лолита

# 177
  • Варна
Забелязахте ли днес, уж в една и съща сцена, на Силвана прическата беше различна - ту прибрана прилежно на кок, ту разрошена като след боя на стълбите с Лола...

Романо, горкия, изтърва хормона...

# 178
Не знам за прическата на Силвана, ама като се появи Марсело такива физионимии направиха с "ма петит", че да се смея с тях чак се поразях с ножа, че тъкмо готвех!!! Бяха толкова уплашени, все едно призрак видяха!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 179
аз отначало си помислих че Хуана е взела куфарчето,след това си помислих че може да е Акилес Бараса,почти не допусках че може да е МАрсело и като се появи той много се изкефих  Joy.Даже си мислех че е проверил какво има в куфарчето и очаквах да ги изгони най - безцеремонно,но уви
Сега очаквам с нетърпение днешната серия Laughing
Айдееее приятно гледане момичета

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 14:36 от Силвето_85

Общи условия

Активация на акаунт