Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 213
  • 436
  •   1
Отговори
# 375
  • España (Плевен)
чак в последния епизод   Tired

# 376
  • София
Да и аз много се изкефих,много яко Laughing,а ония двете крави направо ще се гръмнат.Много ме дразнят но като няма кой да ги сложи на мястото им
То за тия двете е измислена поговорката:Пуснали прасето под одъра, то се качило на одъра! Joy

# 377
Да де ама чакам да им дойде времето с нетърпение

# 378
  • Варна
Не можах да разбера кога Фабиан загази толкова, горкият...Убалда от него ли е бременна? Какъв ли ще е развоят на събитията за него, някой знае ли?

# 379
От него е бременна да.Те наистина нищо не показваха за него-изведнъж женен за нея и тя бременна,много скъсиха всичко,нали уж минала 1 година.

# 380
  • София
Не можах да разбера кога Фабиан загази толкова, горкият...Убалда от него ли е бременна? Какъв ли ще е развоят на събитията за него, някой знае ли?
Това стана през годината, когато Марсело учеше и пишеше книгата, а Лола навлизаше в бизнеса!То обикновенни женкарите така завършват, под чехъл и с жена,която не обичат!

# 381
Ееее, можеше за него и по хубав сценарий да измислят....

# 382
  • Бургас
Днес го проспах сериала,случи ли се нещо интересно?

# 383
  • София
Ооо  да, Николаса разбра кой живее в къщата, щеше да се удави,Лола я спаси!И двете кокошки, кичозно наконтени отидоха да посетят новите индустриалци, видяха Лола, помислиха,че работи там. Тя каза,че една от собственичките ще ги приеме, влязоха вътре, а лелята седи облечена в жълт кринолин, като статуя!Двете кокошки одумаха всичко, накрая лелята се размърда и тия изпищяха!Така свърши. А иначе Николаса хвана мъжа си в кръчмата да се целува с друга и затова отиде в новата къща, да търси работа!

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 22:58 от Тайна

# 384
# 385
  • Варна
Тоя Начо много ме дразни в последно време. Вярно, че Николаса не е много за търпене, но пък той веднъж застана ли като мъж на място, да й обърне малко внимание, да я поглези като жена и майка на детето му...Стои забита в това ранчо, сама се блъска с всичко, а оня си развява мандрамуняка. И после - ревнива била. И аз да съм на нейно място, едва ли ще го галя с перце. Не знам, кофти ми стана като Николаса го видя в кръчмата да се натиска с блятката...

# 386
Тоя Начо много ме дразни в последно време. Вярно, че Николаса не е много за търпене, но пък той веднъж застана ли като мъж на място, да й обърне малко внимание, да я поглези като жена и майка на детето му...Стои забита в това ранчо, сама се блъска с всичко, а оня си развява мандрамуняка. И после - ревнива била. И аз да съм на нейно място, едва ли ще го галя с перце. Не знам, кофти ми стана като Николаса го видя в кръчмата да се натиска с блятката...

Извън темата е, но имаш страшен речник hahaha Не че моя е по-различен, просто тези две думи ми направиха впечатление.  Joy

# 387
  • Варна
 Embarassed Embarassed Mr. Green
Първата дума не помня откъде ми влезе в устата  Mr. Green . Май от Гацо Бацов я чух. А втората я използвам от как се помня (нали съм горд възпитаник на Руската гимназия)   Mr. Green

# 388
  • Бургас
Ооо  да, Николаса разбра кой живее в къщата, щеше да се удави,Лола я спаси!И двете кокошки, кичозно наконтени отидоха да посетят новите индустриалци, видяха Лола, помислиха,че работи там. Тя каза,че една от собственичките ще ги приеме, влязоха вътре, а лелята седи облечена в жълт кринолин, като статуя!Двете кокошки одумаха всичко, накрая лелята се размърда и тия изпищяха!Така свърши. А иначе Николаса хвана мъжа си в кръчмата да се целува с друга и затова отиде в новата къща, да търси работа!
Много благодаря!

# 389
Интересно, колкото повече наближава финала, толкова по- интересен ми става филма.....  ooooh! ooooh! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт